230

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са полезни с това,че ако след години попаднем под ударите на нов непознат вирус,доверието на обществото към ваксините ще е по-голямо предвид това,че ще са се убедили с времето,че ваксините за К19 нито са убили хората,нито са ги чипирали,нито са ги кастрирали.

229

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Щом не те интересува избора ми, защо ме преследваш в коментарите от 10 дни?" Добре ли сте?

228

Кал-Ел

преди 2 години

До 265. Щом не те интересува избора ми, защо ме преследваш в коментарите от 10 дни? Аз не се интересувам от твоя избор и не го обсъждам, ти се интересуваш от моя. Не си умен, зле си, много ти е нисък левела. Няма да получиш признание. Доволен ли си?

227

До257

преди 2 години

И при нас в службата имаше трима-четирима дето спазваха всички мерки ходеха с маски почти постоянно и се дезинфектираха през половин час и зимата се изпонатръшкаха болни за по няколко седмици. Останали си изкарахме стандартните болежки като всяка година.

226

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Видя ли? Усети ли бунта срещу избора?" Толкова си неинтелигентен, че дори СЛЕД като ти обясних, че избора ти въобще не ме интересува, още не си успял да излезеш от коритото на елементарното си мислене. Вече ти обясних, че забележката се отнася до смешните ти и неадекватни "категоризации". Няма нищо общо с това какво ядеш, но ти си примитивен и не можеш да го разбереш.

225

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "От Работническо Дело ли го копира?" Явно си мислиш, че звучиш "остроумно". Вместо това прозира претенциозност зад която прозира хаос: използването на името на вестник, който няма нищо общо с темата явно трябваше да покаже ерудиция. Вместо това показа пълна неориентираност и помпозност без никакво покритие.

224

Кал-Ел

преди 2 години

До 256. Видя ли? Усети ли бунта срещу избора? Диагностициран си. Дявола не разбира милосърдието а децата му не разбират избора. Какъв мислиш, че си, когато пропагандираш продукти за евтаназия?

223

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Хората с медицинско образование през последните две години са предимно математици и доценти които ни обясняват, че ще се инжектираме толкова пъти колкото са храненията за един ден." Абсолютно неграмотен си. Математиците използват информацията от медиците, за да правят прогностични модели за развитието на болестта. Доцент е научна титла, не медицинска. Впрочем, дори не става ясно защо се мъчиш - ти вече отрече всякакви авторитети в областта, тъй че какво значение има точно какви са?

222

Кал-Ел

преди 2 години

До 257. Това колко пъти ще ги пишеш? От Работническо Дело ли го копира?

221

Кал-Ел

преди 2 години

До 253. Хората с медицинско образование през последните две години са предимно математици и доценти които ни обясняват, че ще се инжектираме толкова пъти колкото са храненията за един ден. Страхотна наука, и тя се спусна по мръсния канал.

220

Анонимен

преди 2 години

Около мен-във фирмата няколко човека признаха с наведена глава съществуването на К19 и сериозността на симптомите му.Бяха ревностни поддръжници на теорията,че някой ги лъже,чипира,инпотира ,докато на единия съпругата му не налапа тръбата,а на другия баща му почина,лека му пръст.Призовавам да не подценявате ситуацията и ако не искате ваксина,поне не убеждавайте хората да правят същото.Ясно е,че 100% гаранция няма,но спазвайте елементарните препоръки за маски,дистанция и хигиена.Бъдете отговорни !

219

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел Нямам никакви въпроси: само посочих абсурда на това да говориш за "мъртва плът" и това да ядеш риба, която също е мъртва плът. Избора ти никой не го дискутира, дискутират се смехотворните ти категоризации, които са напълно безмислени.

218

Анонимен

преди 2 години

Има една истина антиваксари в България не обичат да спазват правилата и законите в България обичат анархията и да си правят каквото си искат ето заради такива стават много катастрофи в България и умират невинни жертви.Извод на антиваксарите им пука само за собственото им удоволствие за нищо друго.

217

До 246

преди 2 години

Аз не съм казал, че въпросния вирус не съществува просто не виждам смисъл да се ваксинирам срещу него.

216

Анонимен

преди 2 години

Борисов обикаля страната. Не само, а си прави селфита с върли фенове, попържа президента Радев, присмива се на служебния кабинет и навсякъде се пъчи, че по-хубав от него няма, няма и по-умен.Целият този панаир по сватби, кръщенета и седенки е само заради едно: да стане президент. Борисов президент е последната сламка, за която се е хванал политическият удавник и все още лидер на ГЕРБ. Той знае, че повече няма да помирише изпълнителната власт. Няма

215

до 233

преди 2 години

Нямам научно обяснение. Аз не съм лекар. Но може да се провери каква е причината. Възможно е да правя грешен анализ. Не споря. Само написах това, което мисля. Не настоявам да е научно написано. Факт е, че в във всички детски яяясли и детски градини искат при постъпване документ за всички поставени ваксини на детето. Това не знам дали се изисква в 1 клас.Но в яслите и детските градини е задължително като част от пакета документи. Ще проуча с точност когато имам време. Това е интересно за мен.

214

Анонимен

преди 2 години

Обаче тези, които се прецакаха с ваксините изведнъж започнаха да говорят, че всички трябва да се ваксинират... Прецаканите стават доста и натиска за социално-здравния експеримент се засилва...

213

Анонимен

преди 2 години

И какъв е ефектът от тия ежедневни статии? Едно нещо като се повтаря многократно, замирисва на лъжа. Елементарно е. Всеки нормален индивид знае какво да направи за да се опази, и евентуално да мине през решетото. Другото е кьорфишеци.Който иска да се боде с експерименталната отрова. Но който е против нямате право да го изнудвате да играе по свирката на евреите.

212

Анонимен

преди 2 години

До До 230/239 "Това ми е ясно просто искам да знам защо постоянно се използва определението антиваксър" Защото когато си против нещо, което не можеш дори да загрееш какво е (дори да приемем, че не си просто обикновен ***), но агресивно го отричаш, СИ анти- на това нещо. В случая ваксина и ваксиниране с нея.

211

Анонимен

преди 2 години

А къде се скри математика на ГЕРБ - оня противния с козята брадичка.Защото прогнозите му за пореден път се провалиха. Обаче тлъстата му заплата си върви.