250

Анонимен

преди 2 години

Знае се кои са болните - неваксинирани със или без придружаващи заболявания

249

До 284

преди 2 години

А аз предпочитам да живея 40 години спокойно вместо 10 години да ме е страх като мишка от ваксиниране.

248

Анонимен

преди 2 години

Знаем ги кои са болните. Или ваксинирани или с множество здравни проблеми, които едвам кретат.

247

Анонимен

преди 2 години

С тия фалшиви тестове работата е ясна. В САЩ си казаха да спрат да ги ползва, че тия тестове не могат да различат грип от коронавирус. Цялата работа е измислена

246

До антиваксър

преди 2 години

Е,те сега като са разришени колко са напълно ваксинирани ?15% .Все едно нищо . Но виж починалите при нациите с висок % ваксинирани.Почти няма смъртност.Колкото и болна нация да сме,никой не може да ме убеди,че една ваксинация не би намалила драстично смъртността !Даже точно на болните нации е жизнено важно да се ваксинират предвид факта,че К19 удря хората с придружаващи заболявания.

245

До 279

преди 2 години

Приятел, едва ли сме първи само от Ковид и едва ли занапред ще сме различни от първите. Не разбирам, защо пропускате винаги факти които не ви изнасят, но натискате с факти които ви?! Ваксинирани хора също умират. И все пак докато има хора като теб които са се вгледали в едно нещо, изпускат цялата картина. Стресът обива повече от Ковид, а с него живеят 3/4 от Българите. Предпочитам да живея 10 години спокойно, отколкото 40 и да се пазя като мишка да не ме хване настинката. Естествен подбор има.

244

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "И някой така и не анализира, не призна и не поправи собствените си грешки." Кои според теб бяха грешките ни тогава?

243

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 278 В България смъртността беше много висока и преди да разрешат ваксините. И някой така и не анализира, не призна и не поправи собствените си грешки. Но не беше българинът, а политиците и лекарите-бюрократи.

242

Анонимен

преди 2 години

Пълен провал като нация !!!!Нито ГЕРБ,нито Кацаров ви е виновен,гюлета такива !!!С това дебелоочие и пр()стащина ще се самозатриете някой ден !То май няма да е за лошо......

241

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 278 "СПУТНИК ИМАТЕ ЛИ?" Не ми било анти-ваксър, маааайно льо, най ми било руски ***.

240

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Станхте ми скучни. Отивам до градината да видя какво става след вчерашния дъжд" Ехааа, безработния нищоправец реши да се разходи до градината, защото тук му свиха сърмите, а "пръсването" в "друга тема", ще е подхващането на СЪЩИТЕ опорки, които бяха разгромени отново. Жалка неграмотна анти-ваксърска безполезническа история.

239

Анонимен

преди 2 години

Отново катастрофа. Интересно защо българинът не са учи от миналите си грешки? Защо тези хора не са се ваксинирали? Пак сме начело по смъртност в Европа.

238

Анонимен

преди 2 години

Край, идва апокалипсиса и всичко ще замине в ада

237

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел Забавлявам се с такъв виден екземпляр от вида Мангъропитекус булгарис като теб.

236

Анонимен

преди 2 години

Днешният комфорт и удобста,пищността на съвремието и практичността на ежедневието се дължи единствено на прогреса на науката и еволюирането на знанието !Всички,които отхвърлят и се съмняват в науката единствено намаляват темповете на прогрес и рушат бъдещето.Ако прадедите ни упорстваха срещу всичко ново и непознато за тях,вероятно все още щяхме да лекуваме хипертония с лук и лимон,туморите щяха да се баят от врачки,екземите да се третират с овча кръв,а родилките да се шият със свински черва !

235

Кал-Ел

преди 2 години

До 270 Господарите ти са по страхливи и от теб. Такива закони на куково лято, но дори и да ги има, ще ги ползвам за тоалетна хартия.

234

Кал-Ел

преди 2 години

До 268. Голям интерес проявяваш. Харесваш ли ме или се бунтуваш срещу рамката?

233

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Умори ли се да цъкаш минуси? Днес ще те тормозя цял ден." Аз знам, че анти-ваксърите сте чутовни безделници. Явно дори факта, че си на морето, не е достатъчен. Цел ден на пост във форума. Явно нямаш и работа. Кой стои без работа в работен ден? Някой, който някой друг го храни. Мамино синче? :)))

232

Кал-Ел

преди 2 години

Умори ли се да цъкаш минуси? Днес ще те тормозя цял ден. Скучно ми е и ще го отнесеш. Ще изхабиш доста храна да си възвърнеш изхабената енергия, не зная дали 20-30ст на коментар ще ти покрият разходите ха-ха

231

До кал-ел

преди 2 години

Мангъров,ти ли си ?