350

Анонимен

преди 2 години

Днес, някъде прошкяк цял час кашля и храчи в автобуса от Пловдив за София без маска. Дано не ме е заразило, ***.

349

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от фигуранта

348

Анонимен

преди 2 години

Напълно е възможно самата ваксина да способства разболяването. Моя много близка роднина си сложи първа игла на Пфайзер, въпреки че я убеждавахме да не гп прави. Само след 15 дни, цялото семейство, трима души, се разболяха от двойна пневмония. Дали е от ваксината, дали от вируса, но до преди година и половина не бях чувал за случаи, цели семейства да се разболяват от пневмония едновременно. А в Израел е пълен ужас, ниският брой починали се дължи единствено на тяхното страхотно здравеопазване.

347

?!?

преди 2 години

Ама наистина ли? Вакси-нираните не ги застраховат?

346

Анонимен

преди 2 години

Добре че антиваксърите не можете да станете освен специалисти по ваксини и програмисти от фейсбоклука, да дойдете и да ми кажете как вие изведнъж разбирате повече от мен и ми искате заплатата за вас.

345

Анонимен

преди 2 години

Докато се наиграят на политика и бам, тъмно червено и мигранти скачащи на жени в тъмното.

344

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да ми я пробутват отровата на Родшод и Гейтс маскирана като (ваксина) аз и семейството ми няма да се бодем

343

Анонимен

преди 2 години

Най ваксинираната държава-Израел счупи рекорда по новозаразени на ден,след като в четвъртък бяха регистрирани над 8 хиляди заразени с Ковид. Интересното е,че огромния брой новозаразени в болниците са ваксинирани с 2 ваксини,затова в Израел започва кампания по поставяне на 3 ,а се мисли и дори за четвърта ваксина..

342

Колов.

преди 2 години

Антиваксерите са като мишките. Спират да се множат като няма зърно. ..И нямат семейства и стари родители по принцип...и деца нямат...повечето обичат дъгите,или да от гетата.Ние сме друга боза и мачкаме...

341

Анонимен

преди 2 години

Яко, българите сме много умни и интелигентни. Другите народи в ЕС са *** и затова са по-богати от нас. И според класациите сме все на последно място.

340

Анонимен

преди 2 години

До ПростотияОказа се, че антиваксърите имат доста по-високо средно ниво на интелигентност от ваксърите, следят за материали по темата и по принцип са доста по запознати с цялостната картинка на нещата. Сега кратскосрочната пропаганда е за ваксиниране, но нека да видим до половин година какви ще са резултатите и дали ваксинираните няма да искат никога да не са се ваксинирали.

339

простотия

преди 2 години

антиваксърите лекуват ковид с мазила продавани на женския пазар по 8 лв кутията. те също гълтат магнитни топчета за здраве, вярват че земята е плоска и гласуват за славиту

338

Анонимен

преди 2 години

До българинИ с какво си противоречат двете изказвания?

337

Анонимен

преди 2 години

Никакви болници за антиваксърите. Кат не щеш медицинска помощ - карай така до край! Лекувай си се удома с конспирации и фейк нюз.

336

ОПААА

преди 2 години

Истината я знаят застрахователите. Я питайте застраховат ли срещу ковид и последствия от ковид и срещу каква сума? Също и дали те застраховат ако си ваксиниран? Нали ваксината предпазва - би трябвало да няма риск!? А, де? На какво залагат? Застраховат ли ваксинирани или не? Истината излиза на яве когато стане дума за пари.

335

Анонимен

преди 2 години

Старците ще измрът, но България ще оцелее

334

Анонимен

преди 2 години

До Ron Burgundy На пср-а му дават 80%точност/в действителност е много по-малка/.Преди месец и половина имаше учение.В местното поделение направиха 400 теста на всички които щяха да участват.Познай дали имаше положителен...Само от факта,че имат допустима грешка трябваше да има поне 10 положителни.Макар и фалшиво положителни.

333

Анонимен

преди 2 години

Нарисуван фейк.Ние нямаме толкова легла. И? Затваряне,глад,заеми.

332

Ron Burgundy

преди 2 години

Тия цифри да ги пробутват на някой друг. Сведоха им графика от ЕС и ФАЩ и СЗО и нашите *** почват да вдигат бройките. Миналата година в продължение на няколко часа правих 3 ПСР - един положителен и 2 отрицателни. Е айде някой разбирач да ми обясни имал ли съм Ковид или не. Тия ПСР са ненадеждни и това го знае всеки доктор. Обаче ги е страх и това е. Дуппедавци и страхливци сме

331

българин

преди 2 години

Само ще си позволя два цитата: От февруари 2020 г.:1) "Има истерия около корона вируса, обикновените маски имат слаб ефект"и2) "За мен е важно медицинските специалисти и работещите в социалните заведения на този етап, като начало да бъдат имунизирани".И двата цитата са на един и същи човек. Познайте на кого?На доктор Ангел Кунчев!Сами си вадете изводите - как един и същи човек един път казва "бяло", друг път казва "черно".