42

Анонимен

преди 2 години

....

41

Анонимен

преди 2 години

Само един въпрос. Щом президента и министъра на икономиката нарушават закона и казват, че за тях е ОК това, мога ли и аз така...само питам!

40

Недоразбрал

преди 2 години

Киро Факиро,Канадецо бил звезда??!!КАКВО?!?!Тоа ли *** н га л ще ми определя бъдещето,на мен и на внуците ми?!Само като му чух английския,*** молави се,*** той първия авганец дето е от две седмици в БГ. ще научи и ще говори по добре български,отколкото тоа *** английски!!Сигурно е санувал,че е бил в Харвард или е гледал филми за хора,които са учили там,а той се е вживял в ролята си на харвардец?!Многу му е гнил,съмнителен и фалшив косъма на тоа не щастник!Бушон за източване на държавата е ТОЙ!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "Ако Радев сформира партия с основа хора от сегашното временно правителство, ще издуха и ГЕРБ и ИТН... И може да слагате колкото си искате минуси, но това са фактите. Чакаме партия на Радев!'Ако Радев по какъвто и начин се добере до властта, независимо под каква форма, това означава че Кремъл чрез ДС се е добрало до властта, а тогава такива като теб най-много ще го изд-те, не Радев.

38

Анонимен

преди 2 години

кирил петков знае как да докара нови инвестиции в БЪЛГАРИЯ

37

Българин

преди 2 години

Чегъртай Кире! Ние българите сме с теб!

36

Анонимен

преди 2 години

само КИРО ПЕТКОВ може да ги събори като вземе над 50% на едни нови избори. ЗАТОВА СЕГА ИМА ОФАНЗИВА СРЕЩУ НЕГО ДАЖЕ ПО-ГОЛЯМА ОТКОЛКОТО СРЕЩУ РАДЕВ

35

Българин

преди 2 години

Да дойде Кирил, да зимаме големи заплати и да караме електрички да дишаме чист въздух да живеем здравословно и демократично в просперитет и материално богатство. Гласувайте за Кирил!

34

Сата НАТО

преди 2 години

Твърденията е фокус-мокусите на платени от ГЕРБ политолози, са само една прьдня кубически километър атмосфера.

33

Ами

преди 2 години

те хората са проостти, видяха, че Слави нищо не струва и сега като нищо ще се юрнат към някакъв друг "спасител". Киро-язовиро е работил няколко месеца като министър с ясното съзнание, че е нарушил закона, това ми говори достатъчно за него. Освен това ми е много лигав, когато го атакуваха основателно за гражданството той изръси нещо от сорта на "Ами, знаете ли, всъщност тези атаки ме мотивират!". Абе льольоо не си интфлуенсър отнасяй се по - сериозно ...

32

Анонимен

преди 2 години

Ако Радев сформира партия с основа хора от сегашното временно правителство, ще издуха и ГЕРБ и ИТН... И може да слагате колкото си искате минуси, но това са фактите. Чакаме партия на Радев!

31

Кънчо

преди 2 години

Дай му на българина "месия".. Не се ли нагледахте на нови "спасители" ? Така случайно нещо да ви направи впечатление, да се позамислите малко ? Явно..не. Еми затова сме на това дередже и няма да мръднем. Кирчо с албанския си приятел ( германски съдружник ) ще прави завод за ел коли, който в Европа не върви ама тука ще потръгне и то със солидни държавни гаранции. Кола, колкото пазарска количка за 40 бона..успех. За язовирите, гражданството, кръга му приятели и подвластието на РР изобщо но комент

30

Анонимен

преди 2 години

Moшеници, като Киро Канадеца няма, как бъдат успешни в политиката...

29

Асан

преди 2 години

Черепа премиер Киро министер при него :)))

28

Анонимен

преди 2 години

С КИРО СМЕ НАПРЕД И НАГОРЕ

27

Анонимен

преди 2 години

Който не е разбрал Герб приключи, благодарение на това момче! Затова се съюзиха срещу служебните и ИТН, Герб и ДПС. И според мен тези с двойното гражданство и родина Турция, нямат място в български парламент. Освен това разпалването на етнически конфликт, за да отклонят вниманието на хората от кражбите си е направо престъпление срещу българи и българските турци.....

26

Анонимен

преди 2 години

Организираната престъпна група Гроб трябва да бъде обявена извън закона, а главатарите и арестувани! Преди това да се случи България няма никакъв шанс!

25

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Канадеца не е направил абсолютно нищо за България, че да набира скорост... С изключение на лъжата, която спретнаха с Чорапа за двойното му гражданство...

24

Анонимен

преди 2 години

Нямаме нужда от разни партии, които не стават за нищо друго, освен да карадат от народа си, да се возят в служебни автомобили и да харчат милиони за охрана, без да им е нужна, само за престиж....Трябват ни личности, а не партии. Славчо подкрепя с действията си Герб и ДПС. Обвързани и овъртени в далавери. Затова в момемта са се съюзили срещу служебния кабинет, че тези хора им спряха достъпа до фондовете. Доган и ББ чко живот от електроцентралите...Насаждат вече и етнически конфликти!

23

Анонимен

преди 2 години

До Обективно до 12/24 "Няма присъда, защото ИМА ИЗВЪНСЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ." Другарете още не могат да разберат, че до извънсъдебно споразумение се прибягва, когато едната страна така яко е сгазила лука, че ако се стигне до съдебна битка, ще се стигне до доста неприятни последици. Асанчо явно доста го е сгазил, и с оглед на бъдещата си вярност на няКОЙ, е взел мерки да загаси пожара, реди да му е изгоряла бъдещата кариера.