102

ББ

преди 2 години

Петков си е находка...ако заложи на олигарха прокопиев...даващ министри на...борисов...се самоубива!!!Народа ни е основният...ще ви принудим да се съобразите и да ни попитате...Как искаме да живеем?няма да ви позволим да ни налагате...САЩ молим Ви...осветлете как се финансират...ИТН,Гроб-дпс...цялата политическа...осветлете ги...ако не сте съучастници и лицемери...ако сте приятели на Народа ни!...не ни подценявайте...1300 г...сме тук...ако сте искренни!...ненамесата е...лицемерие и лъжа...

101

Кирил Петков..

преди 2 години

Лицето на БГ-тарикатите........ Вие бачкайте... Ние ще разпределяме.......... Ако няма нищо за разпределяне-емигрирам, взимам друг паспорт.....

100

Ангелов

преди 2 години

Що не престанете да ни го пробутвате този канадски гражданин и да ни убеждавате колко много го харесва народа. Престанете да говорите от името на народа. Социолози, журналисти, разни умньовци и участници във форумите- за вас се отнася. Престанете с манипулациите колко харесваме служебното правителство и президента! Еми, не ги харесваме!

99

Анонимен

преди 2 години

Първане Първане никога не познаваш

98

Анонимен

преди 2 години

Ако ГЕРБ са познатото зло,другите са разпознатото! :-)

97

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков - надежда за България, ужас за мафията.

96

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков - лицето на катарзиса на мутрокрацията !

95

Данко Харсъзина

преди 2 години

Фигуранта направо е изпаднал в истерия от провала на служебният си кабинет и гледа да минимизира щетите, защото вторият мандат очевидно му се изплъзва. Хвърлил е огромни средства в пиар акция за избелване образа на Киро Харварда и Василев. Затова са тия напъни на фенове в нета, които искат те да огравят партия, затова са такива като Първан, които правят прородева пропаганда под формата на политически анализ.

94

Данко Харсъзина

преди 2 години

Чорбаджията на Първан, червеният голфър - социолог Райчев също се превъзнася по Кирчо Лъжеца и пророкува, че спонтанно в мрежета се оформила идеята за нова политическа сила, която ще влезе в следващият парламент. Щели да я водят Кирчо Канадеца и крадеца на интелектуална собственост Асен Василев. Не съмнение, този проект е вдъхновен и организиран от Райчев, който нанесе непопровими вреди на българската социология е изпаднал в старчески маразъм, но защо и Първан играе по свирката му?

93

РАДЕВ Е ППРОКЛЯТИЕТО

преди 2 години

НА БЪЛГАРИЯ.................... НЕГОВИЯ РЕЙТИНГ-БИЛ БАЙ-ВИСОК.......... А НА НАС ЖИВОТА(НЕ РЕЙТИНГА) НИ Е ЗАСТРАШЕН ОТ ТТАЛИБАНСКИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ НА РАДЕВ И НЕГОВИТЕ ЖЪЛТОНИЩОПРАВНИЦИ

92

Анонимен

преди 2 години

ами да набере мощ, после да запали моторетката и да си ходи в канадата, щом е вадил чуждо поданство, няма място тука!

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99---за манолова, бабикян и другите ли пишеш?

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88---ами да си седи там, на светлинните години щом е толкова добър!!!

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 "Видя се, че има българи много по-почтени и образовани от *** им божество." Кой, Кирчо ментето ли? Нье. Бойко поне не се прави на Харвардски възпитаник. Оня другия като му слушам английския и ми идва да си натъпча сирене в ушите. От Бойко поне освен Конграчулешън друго няма да чуеш. Оня хем е мега зле, хем си вярва ... иначе върти очички като миш в брашно.

88

ха ха

преди 2 години

Айде спрете вече да ни подгрявате, натрапвате и манипулирате с тая нова изгряваща звезда, защото тя падна вече. И много интересно, че точно пък червените политолози-този и Райчев в един ден се опитват пак да я вдигат /по координирано действие здраве му кажи/, а тези от ДБ нещо се ослушват по въпроса. Пълен цирк.

87

Анонимен

преди 2 години

Банкянските цър.вули газ пикаят. Видя се, че има българи много по-почтени и образовани от *** им божество. Българите осъзнаха, че има стойностни момчета и момичета, а не само мутри и простаци. Скоро метлата ще заиграе...

86

баба мара

преди 2 години

рашков кирчо и асен василев да правят движение и да вземат властта защото не сетрае вече такава прос-то-тия в българия не съм си представяла

85

пуцю плевнали

преди 2 години

набира мощ като пръдня в *** кленовото листо. народеца ще си избърше гъзо с него като дойде гладната зима. да видите що е то шорошоидска зимичка в 30 години унищожавана държавичка. зърновозите си цъкат из бургас към пристанището и арапюгите че имат лебец, а ***, ганчоеца ко ши иде?

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 "Свестният човек си личи." По това, че лъже за това дали е бил с двойно гражданство, по това, че съзнателно е нарушавал законите за да се докопа до позицията, по това, че от бутаформните му "проекти" нищо няма да излезе или по това, че е правил далавери с имоти по Околовръстното на София? А или по това, че лъже колко "елитен" е (от англйския му ще го е срам и ученик първа година в езикова гимназия)?

83

ЕСТЕСТВЕНО!

преди 2 години

СмРАДЕВ ИСКА ДА СИ ИМА СОБСТВЕНА ПАРТИЯ ---НА КИРЕ ЛИБЕРАЛО/КАНАДЕЦО/...ЗА ДА МУ ОСИГУРЯВА НЕСКОНЧАЕМИ МАНДАТИ И ПОДКРЕПА!...ТОВА Е ТОЛКОВА ПРОСТО И ЕСТЕСТВЕНО...ТАКА---БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ "ПУТИНИЗИРА"!!!