75

?!?

преди 2 години

Тая по ниско няма ли да легне?!?

74

Ямболски цървул

преди 2 години

Всички в парламента са нужници,в чиито усти с удоволствие бих се изходил по голяма нужда!

73

обещано ще

преди 2 години

А от 01.07.2021 източиха милиярди от ПЕНСИОНЕРИТЕ.

72

Анонимен

преди 2 години

Бившата комунистка М.М. я било грижа за обикновените хора? Какви знае тя за обикновените хора? Всеки ден с различна чанта и костюм за по 5 хиляди. Нито разбира, нито й пука. Говори само за политически дивиденти.

71

Анонимен

преди 2 години

Какво я показват тая Мая-Общата все едно е някакъв фактор, а е последна дупка на кавала. Само липсва онази *** Т. Дончева, за да оссере пейзажа.

70

Анонимен

преди 2 години

Хващайте самолетите.Американците се изтеглят и от България.

69

руса кухалейка

преди 2 години

Вервате ми, нали?

68

Мая-гургулица

преди 2 години

Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.

67

Анонимен

преди 2 години

Бокича си Тато-2, ако требва да се обвинява някой, това е лицето управлявало БГ от 2009 г., нема нужда да нападате Майчето :)) Разбира се си има кусурите, ама кой нема, поне е приятна за гледане и слушане, това се иска от един политик :))

66

Анонимен

преди 2 години

Ха тая е мазохист!! Харесват те хората Манолова харесват те само не им се появявай на живо че може да те смачкат от "обич"

65

Анонимен

преди 2 години

Не бойте са .Изтече доклад за това колко много страни имат интерес ЕС да се разпадне. Това са САЩ ,Великобритания, Русия ,Германия и Франция. Всички те по една или друга причина нямат интерес от ЕС ;) Наще еврог.ейци ги чакат лоши времена . Със задълбочаване на кризата края ще е все по близо. Сега важното е да се изготви план Б за след разпада . Не трябва да сме неподготвени.

64

izh

преди 2 години

Бат'Бойко е виновен

63

Анонимен

преди 2 години

Майоооо само да лежиш на плочките ставаш. Вземи намали цената на тока, вместо да разследваш. Нали затова искаше власт? Действай!!!!

62

Анонимен

преди 2 години

#70 - Афганистан е държава за пример, трябва да правим каквото те правят :)

61

Анонимен

преди 2 години

Майоооооо, вие вече сте на власт ***, тебе трябва да разследват :)

60

Анонимен

преди 2 години

Утре фирмите ще вдигнат цените заради тока и сметката ще я плащаме ние. Радевият кабинет нищо няма да направи.

59

МНЕНИЕ

преди 2 години

Стари Муцуни .Ако трябва ще разтурим Държавата и ще я изградим наново .Гледайте какво правят в Афганистан - всички корумпирани на Бесилото - това е 2021 година , няма вече търпение .

58

Анонимен

преди 2 години

Така става, когато номенлатурния елит, остане без лидер тип държавник.Обръща го на законни кражби. Естествено тези спекулативни пари, ще се върнат като повишение цените на стоките, и ще генерират инфлация, която ще откаже още повече участници в трудово стоковия процес, да работят за този дето прави като вятъра. И кризата ще се задълбочи, но малките печалбари, това не ги интересува,щото не виждат по далеч от носа си. С две думи, за кеш смениха кон за кокошка. Много неумно.

57

Анонимен

преди 2 години

Изправи се мутри вън от парламента, както и всеки дръзнал да противоречи на избирателя.

56

пияница мистик

преди 2 години

Да го направят в Англия бе, за да не се краде. Да се появят частни енергийни дружества, като мобилните оператори, да си изградят електропреносна мрежа за домакинствата и във всеки дом, ако им станеш абонат ти слагат по един електромер с монети, а защо не и с ПОС терминал. Имаш пари, имаш ток, ако си въшкар палиш свещите :))) Мистър Бийн имаше такъв електромер в една от сериите и пускаше монети :)))