15

Истукан

преди 2 години

Знаете ли какви приходи са декларирали Слави и Бойко? Това са най-богатите хора в България.

14

Анонимен

преди 2 години

Да не купуват ток. Да си купуват евтини Брабуси от Германия.

13

Анонимен

преди 2 години

Как удобно премълчават факта , че от началото на юни искаха и домакинствата да са преминали на свободния пазар тогава цената щеше да е същата и за тях.

12

Някой пак прибра

преди 2 години

милиони срещу наивни доказателства, че на борсата в Занзибар токут бил скъп, та и нашият оттам. Пладнешките обири продължават, без значение кой управлява, *** са угодни на всяка партия, понеже именно те финансират всички.

11

до Зозо

преди 2 години

уважаеми, Герб ни вкараха в капана на съвместната енергопреносна система с Гърция и Италия която ни набута с двойни цени на тока. Не Радев клекна набрюкселските бюрократи за либерализацията Уж на енергийния пазар. Ограмоти се.

10

Истукан

преди 2 години

След време няма да ни трябват мрежи, генератори, трафопостове и подстанции.

9

Анонимен

преди 2 години

Еми, поне което съм чувал, навремето бехме с единствената атомна електроцентрала на Балканите, изнасяли сме ток за всички съседки :))) Сега незнам как е, вече не сме първи приятели на руснаците, има некакви американски Марици, дето незнам дали некой го грее от това, не съм компетентен в енергетиката, ако некой знае нещо да сподели :)

8

Анонимен

преди 2 години

Спрете въглищарите и проблемите сами ще се решат. АЕЦ Козлодуй има капацитет да захрани 2 Българии. Ама вие предпочитате да ни продавате скъпия въглищарски ток, за да можете да изнасяте на голяма печалба този от АЕЦ'а.

7

Йосиф Висарион

преди 2 години

Всички да бъдат уволнени...и подведени под съдебна отговорност..по принципа на др. Сталин/Щом има човек...ще му се намери и член от закона/. Другите дето ще дойдат на тяхно място да си опичат акъла...щото и за тях е валидно това дето е казал Бащицата.

6

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация десетилетия ни рекетира, тези сега с някакъв ток ни занимават, корпоративни *** сте не управляващи, първо за вас, после за корпорациите, а народа да ви плати само, нищо друго.

5

Зозо

преди 2 години

Промяната на Рундю е факт :))))))))))))) До октомври месец ще се оака напълно.

4

Анонимен

преди 2 години

Червените са озверели от глад и си имат кукла фигурант.

3

Анонимен

преди 2 години

А защо само от фирмите? При сметките на домакинствата също има увеличение. Или това не е проблем?

2

Обаче

преди 2 години

Предвидливо даже и малките фирми преди това бяха изкарани на свободния пазар, за да може и от тях да точат за скъп ток. Който сам си е виновен че е скъп за българи, но евтин за износ.

1

1

преди 2 години

При пазарна икономика става така като има търсене се вдига цената.