42

Анонимен

преди 2 години

Израелският премиер: Възрастните са в смъртна опасност без 3-та ваксина. В Израел започва третат ваксинация на населението.

41

Анонимен

преди 2 години

О, това е много страшно!Направо може да си пишете завещанието!

40

Анонимен

преди 2 години

Боже,тук е пълно с психопати !Като че ли е редно дори да им се потърси съдебна отговорност !!Трябва закон за фейка !!!Не може в национална медия да се толирират антиваксърски нагласи !!!Как е възможно да се дава поле за изява на хора,които твърдят ,че ваксините убиват !!!???Да се сезира СЕМ !!Това е престъпление !!!

39

Анонимен

преди 2 години

Джо Байдън призова цялата американска нация да получи трета буустър ваксина, след като CDC и FDA обявиха че имунитетът придобит от първите две ваксини отслабва с времето. Планът е всеки възрастен да получи трета буустър боцка осем месеца след втората боцка.

38

Анонимен

преди 2 години

***, ваксинирай се с трета доза и си яж черния хайвер, че няма да е за дълго. Аз съм на бира с кюфтета и без ваксина.

37

Анонимен

преди 2 години

Чакаме господа ваксина една година деиства бе повече не всяка година по две ли да слагам

36

До 34

преди 2 години

Кой го казва това ???Представи се !!Това си е сериозно обвинение !Можеш ли да излезеш с него пред съда ???А можеш ли да го докажеш ??Ако човек в деня на смъртта си е консумирал риба,означава ли,че е починал от отравяне с хайвер ???

35

Анонимен

преди 2 години

Предвид огромното число на смъртни случаи и травми, свързани с ваксината, ние стигаме до извода, че ваксината разболява ваксинираните с коронавирус. Някои имат ужасни симптоми, някои умират, други не знаят, че го имат.

34

тъй де

преди 2 години

Да, всички ваксинирани се изолират в резерват.Храна и вода се доставят само от въздуха, веднъж седмично.

33

Анонимен

преди 2 години

Медицинският естаблишмънт избягва аутопсиите при случаите от смърт, причинена от ваксина. Не искат да ги признават. Хората, съсипани от ваксината, не могат да получат помощ от медицинския естаблишмънт. Най-накрая започнаха да правят аутопсии и първата на починал от ваксина потвърди, че: Това посмъртно проучване потвърди най-лошите ни страхове, че коронавирусните инжекции предизвикват повече негативни отколкото позитивни и може би дори ускоряват разпространението на вируса.

32

До Спутник

преди 2 години

Изчезвай бе !!!!

31

Ганьо

преди 2 години

Ние слушаме само Мангъров и Чобанов. Всички други се продадоха... Ние най-обичаме да сме последни във всичко, щот не можем да сме първи в нищо. Инак муцаме кюфтета, кебапчета за 30 стинки бройката, децата храним с кренвирши и разтворими сокчета, ама сега сме мн загрижени какво имало във ваксината... Етикет не четем никога, важното е да е на промоция в немската верига

30

Анонимен

преди 2 години

13; Някой да те кара да обясняваш? Изкажи мнение, но не обяснявай нищо, защото подвеждаш.

29

Спутник-V

преди 2 години

До Анонимен - Руската ваксина Спутник-V e използвана и приложена вече на десетки милиони хора по целия свят и до сега няма случай на странични ефекто извън описаните, да не говорим за смъртен случай, докато от западните ваксини хората умират като мухи, и продулжават да ги задължават да се ваксинират с тях, а АстраЗенека дори беше забранена в редица страни.

28

ЖИРАФ

преди 2 години

Нормално, навремето като ме ваксинираха срещу шарка, помня как ми казаха ако хвана шарка да се изолирам. Обикновено нещо, вие какво - да не мислите че ваксината срещу болест ви спира да се разболеете и да предавате болестта? Не, това са остарели схващания и антинаука.

27

Анонимен

преди 2 години

Няма такова нещо като "напълно ваксиниран". Новата програма е от непрекъснати засилващи ваксини на няколко месеца, резултат от което ще бъде бум в зловредните ефекти на ваксината.

26

Анонимен

преди 2 години

Фактът,че коментара на явно мръднал човек,в който той си фантазира за Спутник и говори за милионите ваксинирани по целия свят 100% ефективност и без странични ефекти,се е харесал повече от нехаресванията е достатъчно красноречив какви ***()ти се подвизават в нашата мила родина....

25

Анонимен

преди 2 години

До БayТи може и да не се изолирал но някой не ваксинираниран може да те изолира за много дълго време след като разбере че ти ваксинирания си го заразил.

24

Stoyanov

преди 2 години

До Бay --- Ти толкова си се вживял в тоя вирус , че си мислиш че играеш главната роля във филма. То щял да пази антиваксърите , бе нали теб те е страх повече от всички взети заедно бе. От страх да не умрете , забравихте да живеете.

23

първи

преди 2 години

До: номер 7 (мнение) Добре, значи аз съм от първите тъй ли? Щото се върнах в събота у ми няма нищо. Или да изчакам две седмици викаш?*** аз вече бях две седмици - във Варна.И знаеш ли - бях на ресторант. Там беше FULL. Няма 50/50. Чакахме на опашка да влезем вътре!!!