142

Анонимен

преди 2 години

Боденето приключи. Финито. Пид 20 процента. Българинът не може лесно да бъде манипулиран. Айде чао.

141

Анонимен

преди 2 години

А истината е точно обратното, аз неваксинирания изкарах делтата за 3 дни на крак само със сополи, моя колежка ваксинирана вече 6ти ден не може да се оправи и от 2 дни е на антибиотици

140

Анонимен

преди 2 години

глупости

139

Анонимен

преди 2 години

До Ваксърът "По принцип, делото на давещите се е дело на самите удавници." - Колко точно си го написъл... :) ... Да видим обаче кои ще са удавниците ваксинираните или неваксинираните... :) ... Щом си мислиш, че си с "пояс" е добре. Въпросът обаче е дали е спукан и дали можеш да плуваш... Успех, аз нямам намерение да се боцкам. Ще разчитам на способностите ми като плувец...

138

антиваксър

преди 2 години

До Aнонимен 152 Такава информация просто липсва. Цитирайте, ако сте чели някъде. Всичко е общо. Няма отделен анализ за рисковите.

137

Aнонимен

преди 2 години

151: обърнете се към експертите, които това работят, и питайте тях как се изчислява и защо. Или потърсете методиките, сравнете данните, направете собствени изчисления по одобрените и известни методики и преценете. Аз не давам съвети на тоя, дето ми оправя зъбите как да ми ги оправи по-добре. Всъщност д-р Уен доста добре обяснява нещата за публиката, която не е специалист.

136

До 152

преди 2 години

Аз съм ваксиниран жител, и никой не ме е лъгал, че ще ме ваксинират 1 път. Напълно наясно съм, и то още преди ваксинацията, че след 8 месеца може да се наложи 3та доза. Както и че може да трябва да се ваксинирам всяка година. Както и че може да се наложи адаптиране на ваксините за нови варианти на вируса. Ако някой си е мислил нещо друго, то е само, защото така си е мислил, и не се информирал, или не разбира нищо от вируси и от ваксини.

135

антиваксър

преди 2 години

Не знам как ги правите тези проучвания, та сте установили, че 25 ПЪТИ е по-малка вероятността да боледуват тежко. Много е важно да кажете за рисковите. За другите и без ваксина е малка вероятността да боледуват тежко. Кажете конкретно за 15-те %. Защото в Израел има ваксинирани в болниците.

134

Анонимен

преди 2 години

Ваксъри, не знам дали осъзнавате как ви подхлъзнаха и измамиха най-нагло. А вие се хванехте като кокошки. Уж две ваксини за по-сигурно и всички щеше да е наред, ама сега трябвало и трета бустерна. После ще има турбо четвърта, а после пета турбобустерна. Пък после шеста и всичко ще е наред и т.н. А истината е, че ваксинките не работят.

133

Анонимен

преди 2 години

Не, не трябва да се изолирате, а да си боцнете още 5-6 ваксинки!!! Нали работят? Така ще станете още по-умни

132

Анонимен

преди 2 години

А не, бе!!! Фъркайте като гургулуци наляво-надясно и сейте заразата!! Все пак сте ваксинирани и сте голямото добо утро!!!

131

мед. брат

преди 2 години

Щом си ваксиниран, но с положителен тест значи си разпространител на вируса - следва Задължителна самоизолация! Съветвам ви --- Никога не се ваксинеирайте "слепешката". Първо си направете тест за антитела, ако се окаже, че имате значи сте преболели безсимптомно, поискате си документно потвръждение!!!!!!, и в никакъв случай не се ваксинирайте, това е една от причините поради която често се наблюдават тежки странични реакции след васкиниране при здрави хора

130

ахХАХхахХАХ

преди 2 години

"Ваксинирани, но с положителни тестове - трябва ли да се изолираме?"................Пълна изолация в бункера и ваксиниране доживот.

129

Анонимен

преди 2 години

До Христо Туристо Смешките не спират до тук.Ваксинираният може да заразява,но може да ходи където си иска,за разлика от неваксинираният.Цирк голям.

128

Анонимен

преди 2 години

Абе, дайте да се изолираме, да се облечем като астронафти, да се намразим взаимно, да си оградим една територия в която никой да не пристъпва, въобще и по телефон да не ни звънят, че инфекцията може и така да се предава и да не се къпем, че може и във водата да има нещо. Дисциплина и ред завинаги.

127

дядо шишарко

преди 2 години

До Анонимени каски

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144 "Вие ваксажиите пълните болниците."......... Вярно, пълним болниците с неваксинирани. Медицинският персонал, включително и този от спешна помощ, е ваксиниран.

125

Анонимен

преди 2 години

Ваксините УНИЩОЖАВАТ имунитета с/у сезонния грип. Дръжте се ваксажийчета!

124

Анонимен

преди 2 години

До Анди непропуска 1 "Тази ваксина за ковид 19 прави само едно. При жените намаля драстично възможността да забременеят".... Не знам, какво си чел, при положение че не четеш дори това, което сам пишеш. В цитирания фрагмент твърдиш, че ваксината влияе само върху забременяването (което е лъжа). На други места твърдиш, че е убийствена за всички. Несвързани брътвежи е това твоето ..

123

Анонимен

преди 2 години

131, Ваксажийчето, ами то останалите не сме болни. Вие ваксажиите пълните болниците.