105

Анонимен

преди 2 години

Яхваме вълната! Къде е?

104

До 113

преди 2 години

И от къде го знаеш това ?Защо лъжеш така нагло бе ,фантазьор ?Какво целиш ?

103

ToPhD

преди 2 години

Стара, комунистическа лелко, моля стига сте хвърляли дебилни обвинения в пространството. Наистина прекалявате, ще има СЕЧ!!

102

Анонимен

преди 2 години

В Англия от 19 юли досега са приети в болница с Делта варианта 2500 души. От тях 1100 са ваксинирани. Много ефективни тези ваксини, бе!!!!

101

Анонимен

преди 2 години

Откакто Служебното правителство е на власт случаите рязко намаляха.При некадърниците от ГЕРБ бяхме втори по смъртност в света.

100

Demonaz

преди 2 години

Отново пропаганда в стил ДС. И тази ли е била агент като Богдан Петрунов ? Или сега ще кажете,че това е "фашизъм". Уау и какъв лаф за маските малеей.

99

малееее

преди 2 години

Писна ми да гледам тая докторица всяка заран по телевизиите.Тая гони само келепира.Като е пенсионерка да си седи вкъщи!!!

98

Анонимен

преди 2 години

А къде се скри математика на ГЕРБ - о я с козята брадичка.Защото прогнозите муза пореден път се провалиха. Обаче тлъстата му заплата си върви.

97

Радев е гл.уп.ак

преди 2 години

Пълен провал на радевото правителство.Напразно хасковския *** ги защитава с глупави аргументи. Ами гл.уп.ак с гл.уп.ави аргументи. Това ни чака, ако Радев получи втори мандат. Жалко за родината ни.

96

Не съм виждал толко

преди 2 години

Не бях виждал до сега толкова *** и тъмнокожа докторка ? Това е обезпокоително и силно смущаващо.

95

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са социално изнемощели хора.

94

Анонимен

преди 2 години

Само да не ви залее вълна от ваксини рани, че тогава кво ще правите?

93

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно е права, но глупаците у нас са прекалено много, които насаждат само антиваксърски настроения сред хората. Държавата сбърка, че не ги подведе под отговорност тези хора, които само бълват змии и гущери против ваксините. Но, слаба държавност. Много меко се отнася с такива, което си е за сметка на обществото.

92

Анонимен

преди 2 години

Грубата реклама води до обратен ефект. А в България лекарите-депутати от ГЕРБ използваха случая да правят политика. Вождът им управляваше пандемията и ни докара до втори по смъртност в света.Това е и причината голяма част от българите да не искат да се ваксинират. Асоциират вируса с лъжите на ГЕРБ.Иначе е ясно че вирус има, както обаче е и ясно, че не е толкова смъртоносен, колкото го изкарват. От грип умират много повече хора. Само че за това не се повтаря всеки ден.

91

Анонимен

преди 2 години

Остана ли още някоя злобна бабка , дето не се юрнала да плаши !И тая са я захлебили и затова бърза да изрази загрижеността си към нас (всъщност към кинтите) ! Очаквайте скоро в хора на плашещите да се включат и мед.сестри ,санитари ,анестезиолози ,масажисти, рехабилитатори и чистачки на болници !

90

123

преди 2 години

Тази женичка я разкарват като панаирджийска мечка по всички телевизии от месеци. Говори едни и същи глупости, като грамофонна плоча. Ето заради такива народът не вярва ни на ковид, ни на ваксини.

89

някой

преди 2 години

Така ли било ***, джипитко? Зорът ти е че от 1000 лева допълнителните ти доходи са намалели на 250, нали? Аз пък наскоро гледах по телевизията репортаж с лекарка в КОВИД отделение в болница "Св. Анна" в София. Тя обяви сто и няколко души настанени за лечение с КОВИД, като от тях четирима напълно ваксинирани!!!Аз не съм математик, но съм инженер, тъй че поназнайвам математиката.Имайки предвид малкия процент ваксинирани в България, как ще ми докажеш, че само неваксинирани се разболявали???!!!

88

Омръзна ни!

преди 2 години

Да каните една и съща лекарка, всеки ден, по всички телевизии. Тя сигурно припечелва повече от ТВ отколкото от лекарството. Сменете малко образите! Тая противна бабка ни омръзна.

87

Анонимен

преди 2 години

Тоя абсурд изгря покрай коронавируса, иначе балалайка. Същ *** моме недоклатено.

86

Ваксър

преди 2 години

Абе хора, ваксинирайте се, че иначе заразявате ваксинираните и те умират!! Не разбирате ли? Опа!! Каква глупост казах!!!!