125

Анонимен

преди 2 години

Всеки с по няколко от всяка ваксина, и с по две маски. Тогава ще мине набързо едно еднократно цунами и вълните ще изчезнат.

124

Анонимен

преди 2 години

Напече ли се на плажа на морето? Хвана ли бръчки и коронавирус? ***.

123

DGIPI

преди 2 години

TAZI I TJA PLA4E ZA komisionna

122

Баба

преди 2 години

е била на море, има си тенче... върна се у софето и взе да ръси съвети...

121

Анонимен

преди 2 години

Тая селска тетка от Джипита-ГЕРБ ли е?

120

Анонимен

преди 2 години

А къде се скри математика на ГЕРБ - оня с козята брадичка.Защото прогнозите му за пореден път се провалиха. Обаче

119

Анонимен

преди 2 години

"Българинът посреща и четвъртата вълна с маска, купена за първата"---------------------------- Много са умни тия джейпита, ей. Каква е разликата между маска, купена за първата и току-що купена такава, след като втората не е стерилизирана и продавачът я взема и ти я подава с голаръка. ... и не знаеш какъв члене пипал преди това.

118

боже

преди 2 години

Изтръпнах като я видях тази.Моля подбирайте по прилични физиономии за рекламата си.

117

ПЛАНдемия

преди 2 години

Агресивна, нагла дама, която изгори куп лъжи! Се пак и е на процент от всяка сложена ваксина

116

азът

преди 2 години

Защото не тествате ваксинирани, иначе ще видите кон боб яде ли?

115

Анонимен

преди 2 години

К`ъв е тоя булдог?

114

Скептик

преди 2 години

Има тен събран на безплатни конгресни сбирки в Дубай. Носи очила за 3000 лева. Без да прави пропаганда няма да има тези блага. Какво очаквате да казва.

113

Анонимен

преди 2 години

България е богата държава. Винаги ще се намерят пари за експериментални препарати и избори. Заплатите ни са като в Дания - 49 евро на час. Няма какво да се оплакваме, просто трябва да вярваме на правителството и да се евтанизираме с усмивка. Винаги готов!

112

-10

преди 2 години

Имам двама ваксинирани колеги, които са под карантина защото са с ковис-19. Та на кои пациенти казваш е вълната?

111

антиваксър

преди 2 години

Лесно е да го каже, защото повечето сме неваксинирани. Интересно защо никой не води отделна статистика за ваксинираните? Не че няма да я манипулират, ама все пак.

110

Анонимен

преди 2 години

Праховете за пране дори правят по-умни реклами. Много се дъните - с всеки ден - все повече. Е, поне малко хора ще се хванат на въдицата да участват в медицинските опити.

109

Анонимен

преди 2 години

Еаксърите умират по болниците като мухи. Харчат се пари от данъциите които плащам, за да се облекчават мъките на някакви самоубийци. Първо им купувахте експерименталки с парите ми, сега ги милвате по главите за по лека евтаназия и на финала ще пръскате парите ми за да ги погребвате. От пентагона да си поемат разходите за експеримента.

108

Анонимен

преди 2 години

Много елементарни опити за манипулация. Даже децата вече не им се връзват. Цяло лято сме на морето. Нищо не сме ограничили и не се каним. Да участваме в експеримента с ваксините-още по-малко. Минахме грипчето есента - леко и меко. Всички, заедно с възрастните хора в семейството. Това лято изкарахме нещо с еднодневно разстройство едини месец и нещо друго с главоболие и драскотини в гърлото преди две седмици. Печем се, плуваме, движим се, общуваме. Живеем нормално. Пък който иска-да се крие и боде

107

Австралия

преди 2 години

Боя Настана! Ченгетата дори Убиват Кучетата на Протестиращите като вид Заплаха и Оръжие срещу Полицията!! Невиждани Кадри от Австралия!!! Гражданската война е зад ъгъла! Китайската Окупация е Гарантирана...

106

До 109

преди 2 години

Ериксен не е бил ваксиниран бе,тулуБ