65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 Безполезни,но за сметка на това пък супер вредни.Като приказката за казармата-службата е тежка,но за сметка на това е продължителна.:):):)

64

Анонимен

преди 2 години

На кое моренце си пече вакситнираните ръчички госпожата. Там спазвоше ли мерките.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 Ще ти се ,ама няма да стане.Виж с течение на времето ваксърите със сигурност ще намалеете.С тези бъркочи в организма.

62

Анонимен

преди 2 години

тая е взела диплома, кат родата и са заканвали даскалите, така ми изглежда

61

Анонимен

преди 2 години

69 неваксинираните не сме ние, а онези в големите държави. Лекарите там вече говорят за зависимостта от тежко протичане при сектантските общества, които нямат никакви ваксини. И лекото протичане при неваксинирани с ковид ваксата, но пък с всички ваксини по ваксинационен календар. Хайде да четете и друго, освен днес.бг

60

Онзи

преди 2 години

Това не е джи пи, това е бабе ламтящо за мангизи. Истинските джи пи-та не искат ваксини, нито за тях, нито за пациентите им.

59

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден гледах по CNN концерт за ковид, който прокламираше ваксини против шарка и паралич. Направих проучване и установих, че в САЩ тия ваксини са почти неизползваеми. В Англия също не слагали ваксини срещу шарка, в Италия също, а във Франция голяма част от населението са пълни антиваксъри. Забелязвате ли държавите, които изброих? А забелязвате ли връзката между тези държави и ковид % тежко болни. Явно ковид има поведение на шарка, за това мрази стари хора и обича сладичко.

58

Анонимен

преди 2 години

То се вижда, че болниците пълнят в 99% неваксинирани. Ама троловете не вярвот! До последен дъх, умиращ, с тръба гърлото ще си мисли - няма вирус ! Ваксина не ща!!! Ааа....

57

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 2 години

10 лв, вакса,, 10 лв, вакса,,, който разбира тука се спира...

56

Мдам...

преди 2 години

Като не се ваксинираме - вълна. Където вече се ваксинираха - цунами. Айде, бегайте от тука с ваште ваксини!

55

Анонимен

преди 2 години

Практиката показва кой се разболява. В Израел вече в болниците са 60% ваксинирани. Странно, че точно толкова е процентът на напълно ваксинирани там. Нещо на ваксърите да им присветва в малките мозъчета? Правилно се досетихте някои. Ваксините са абсолютно безполезни!

54

Дядо Петко

преди 2 години

До баба Ленче10 лв на игла ще заглади косъма много ясно :)

53

кире

преди 2 години

45 години стигат, вируса е наш

52

Амаааан

преди 2 години

Николова, Аргирова,Александрова. После в обратен ред пак същите. Другите от отдел "Пропаганда и агитация" са в почивка и скоро очакваме включване. Психиатрите да се включват докато е време.

51

Анонимен

преди 2 години

чиста агитация, никакъв призив не е това

50

баба Ленче

преди 2 години

Тая женаца в началото на пандемията се явяваше като сестрата на баба Яга - с побелели коси, чорлава, бяла престилка, разкривени цаки. Я сега как заглади косъма - прическа, боя, нови цаки, зъби, дрешки... Как ли стават тия работи? Сигур пести от закуските, че все пак по телявизията се показва, зер...

49

факт

преди 2 години

тая кога работи! все сее медикофашизъм по каналите!

48

Ха-ха!

преди 2 години

До Анонимен 49: Сус бре НЕостър! Повечето от нас изкарахме Хремата. Ако се наложи - ще я изкараме отново - още по-неусетно. Няма да се ваксинираме.

47

Анонимен

преди 2 години

Адска грозотия. Не съм друго, но това в съчетание с вирусна заплаха вече става в повече. Поне вахнете това зло.

46

Баба

преди 2 години

Лудата баба пак е на линия! Време е да се скрие!