269

Анонимен

преди 2 години

Русия е единствената европейска страна който може да противостои на разрухата и извращенията на западна Европа. Русия е последната надежда на Европа.

268

до 348

преди 2 години

абе ти някакъв досаден буквояд ли си, имало област в Сърбия. Е хубаво ама който по форумите пише Раша, Рашастан, Рашка и подобни е от английското Раша , телевизията Раша тудей сигурно не е сръбска.

267

Анонимен

преди 2 години

СССР главорези не е подготвял, докато САЩ си ги моделираха в медресетата в Пакистан от малки. Радикалния ислям от там тръгна. Родоначалниците на ал Ксйда и ИДИЛ са там в афганските планини 80 те. Като се изтеглиха руснацитв се изпокараха клановете и талибаните цъфнаха.

266

До 347

преди 2 години

До до Някой е спал в чаВземи прочети в гугъл преди дапишеш, ве чук :D https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B0

265

до 345

преди 2 години

хайде попрочети по сериозно как се развиват нещата в Афганистан края на 60 те до средата на 70 те и тогава пиши кой какви преврати е направил. Самите афганистанци които са около 55 години сега казват че най много направено за държавата има по времето на Наджибула . Афганистанец живеещ от 14 г в България ми го е казвал. Женен за българка 87 *** завършил университета в Кабул лингвист.

264

до Някой е спал в ча

преди 2 години

каква Сърбия бе чук, Рашка идва от английското Рашъ. демек Русия. Аман от неграмотни.

263

До 343

преди 2 години

Ми не, започнаха го руснаците с комунистическия преврат през 70те. Муджахидините (финансирани от САЩ) искаха да направят контра-преврат на ***

262

Товарищ,

преди 2 години

На тях трябваха ли им вашите войски през 70те, които зпочнаха цялата драма. Сега те не ви трябват на вас. Евала.

261

до337

преди 2 години

Госпидинчо, не забравяй че бълвоча в Афганистан, го започна САЩ с подготовката на муджахедини в лагери в Пакистан, за сваляне властта в Афганистан и партизанска война срещу СССР. Кой продаде на амууджиите най модерни за времето преносими ракети Стингър. Влвз в гугъл напиши снимки Афганистан от края на седемдесетте и виж за какво става дума. Всеки случай не за брадати главорези и зачохлени жени.

260

Някой е спал в час

преди 2 години

До до 338Рашка е Сърбия, май имаш предвид Русия?

259

до 338

преди 2 години

внимавай че ръката на Рашка е дълга

258

Неразбрал

преди 2 години

Министърката по ромските въпроси на Славуца какво изврещя по темата?

257

Анонимен

преди 2 години

Байдън се измоча обилно върху гробовете на американските войници в Афганистан.Другарчето му Путин гледа сеир и се подготвя заедно да открият Северен Поток 2!

256

Невероятно, но FUCK

преди 2 години

Хубаво правят талИБАНИТЕ, не пускат муджахеди навън.

255

Анонимен

преди 2 години

др0гаре не забравяйте, че сСсР то започна бълвоча в Афганистан и, че след фиаското се разпадна чак до Източен Берлин....факт.

254

Анонимен

преди 2 години

Имате ли джоб на венеца? Болка голяма е.

253

Мохамеданин

преди 2 години

Ако ми позволите да напиша един коментар братя.гледаите сега внимателно какво става в авганистан.как се оправят авганистанците.понеже казват че ния сме *** и изостанали не можеме да управляваме държавата и сме наи бързо изчезващата държава и нищо не става от нас.и това го говорят *** в българия и черните хора.еми сега ще ги видим тях без никои да им се бърка какво могат.аз видях едни бягащи хора които имат калашници.и се качват на някъв самолет.сега идва колминацията.

252

Що така ма миме

преди 2 години

Другарката Меркел например много ги обича !

251

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата бачка ли, с какво се издържа?

250

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 327 Все пак кажи защо мразиш така жестоко родината си. Никой не те пита защо не искаш да слушаш Путин.