209

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 249 Ами, нормално е, тавариш, в САЩ се грижат за населението си. В Руслямистан са ваксинирани 20% и за трета доза може да стане дума някъде за 70тия рожден ден на диктатора. Вече даже не се и опитват да симулират загриженост, че копат по 7-800 крепостни всеки ден.

208

Правилно

преди 2 години

Изобщо не ви трябват. Те сами ще си дойдат облечени като талибани. И пътьом ще вземат властта в Таджикистан, Туркменистан, Узбекистна, Киригзстан и Казахстан.

207

Анонимен

преди 2 години

СССР за 40 години видя сметката на запада и на капитализма. Навсякъде на запад животът винаги е бил мизерия за обикновения човек, с изключение на 30 добри години след ВСВ, когато изкуствено трябваше да поддържат по-висок стандарт от СССР, но 80те балона им рухна и от тогава западът навлиза във все по-дълбоки кризи. Разграбването на източния блок им даде малко въздух, но този път агонията е необратима. Западът и САЩ изтичат в канала, а пандемията никога няма да свърши за тях.

206

Анонимен

преди 2 години

Джо Байдън призова цялата американска нация да получи трета буустър ваксина, след като CDC и FDA обявиха че имунитетът придобит от първите две ваксини отслабва с времето. Планът е всеки възрастен да получи трета буустър боцка осем месеца след втората боцка.

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 245 До колко време да чакаме "прогнилия Запад" да се разпадне, тавариш? Пак ли ще погребваме червената петолъчка докато чакаме "ей сега" да стане? :))))))

204

антитерорист

преди 2 години

"Москва похвали талибаните" - това обяснява всичко. Това изречение изчерпвя всичко!!!

203

Анонимен

преди 2 години

За да поддържа все още сравнително високия стандарт на живот "златният милиард" е принуден да печата пари от въздуха и да създава трилиони държавен дълг. Това води до обезценяване на активите му и до обезценяване на състоянието на всички, от лавкаджията до олигарха. Да престанат да печатат пари също не могат - ще започнат да се разоряват корпорациите. Имало златен милиард, а станал милиард длъжник в пред-банкрутно състояние. Една война може да оправи положението - Русия или Китай, или и двете, по-рано така и щяха да направят, но сега не може, Русия и Китай ще ги бият.

202

Анонимен

преди 2 години

Най-сетне се намери политик имащ смелоста открито да каже "Царят е гол"!

201

Анонимен

преди 2 години

До Альо запада Хахахахаа. Руснаците яко в момента продухват главите на мужиците с пропаганда, какви "спасители" на Афганистан са и колко са лоши американците. Виждам, че българските червени талибани са се заредили и те на амбразурите. Другаре, вие повече талибани или повече северноазиатци се чувствате?

200

нормален

преди 2 години

единственият нормален политик

199

Альо запада

преди 2 години

Ако бяхте слушали чичко Вова сега нямаше да сте затънали в този батак! Още не е късно да наведете смирено глава и мрънкайки да поискате я съвет, я помощ от този мъдър чиляк. Восток дело тонкое.

198

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин! Истински държавник!

197

хахахахааа....

преди 2 години

Добре дошли в България.....

196

Нас

преди 2 години

Ще ни залее мигрантски поток от гръцки антиваксъри. Вече не ги пускат и на улицата.

195

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не са си тръгвали оттам ...

194

Анонимен

преди 2 години

точно така

193

Анонимен

преди 2 години

Прав е Путин. Те в Москва такива си имат достатъчно.

192

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. 225 "Как е смъртността?" Като навсякъде, където има застаряващо население и хора с лоши здравни навици.

191

Анонимен

преди 2 години

До 224"Странно, аз написах на английски "Кабул" "снимки" и "1970" и ми излязоха" - намерих, благодаря!

190

Анонимен

преди 2 години

да му мислят тия държави които си ги прибират, че им отделят и ресурси по подходящи от на собствената им нация, за да живуркат те по добре