9

Анонимен

преди 2 години

До Пиянке, Я пак. :))))

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "ай-накрая официално лице да каже истината за "бежанците" "Истината" ? Явно тия хора дето ги товарят сега на самолетите според теб и Путин са "терористи". Не талибаните, от които бягат и които Путин вече хвали наляво надясно. А като си припомним, че Рамзан Кадиров е почетен гост на Путин всеки път, когато стане дума за Чечня, и става ясно Путин колко е загрижен изобщо за "терористите".

7

Пиянке,

преди 2 години

"Джуджето убиец похвалило талибаните...То само това като го прочете нормален човек му стига, за да прецени що за стока е този диктатор"... Вземи се образовай малко, точно американците подкрепяха талибаните във войната им срещу руснаците, които защитаваха законното авганистанско правителство през 90-те

6

Анонимен

преди 2 години

След краварите остават само смърт, болка и мизерия!

5

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая официално лице да каже истината за "бежанците". Освежаваща промяна след обичайните опорки как трябвало да прибираме уплашени от войната майки с деца, инженери и ядрени физици.

4

пияница мистик

преди 2 години

Джуджето убиец похвалило талибаните...То само това като го прочете нормален човек му стига, за да прецени що за стока е този диктатор

3

Анонимен

преди 2 години

Логично е САЩ да си ги прибере всичките след 20 годишната си кампания в Афганистан. Новата бежанска вълна за пореден път е благодарение на тях.

2

аа

преди 2 години

Искате да бомбите в Сирия ама друг да ви прибира бежанците

1

Анонимен

преди 2 години

Руснаците подкрепят терористи, защото самите те са терористи на държавно ниво. Русия и Беларус активно насърчават трафика на бежанци към Европа (доказано, включително с видеа), затова са приказките да не се "допускат" бежанци в съседни на Афганистан държави: за да се ускори натиска с бежанци върху ЕС.