103

Анонимен

преди 2 години

До Parcuc 88 В Индия има райони с гъстота 200 000 души на кв.км. , като добавиш отсъствието на елементарни битови условия , хигиена за 2/3 от страната, може да се окаже , че стотици милони индийци вече са изкарали вируса .Нищо необичайно няма да е

102

до 125

преди 2 години

Ами не, конфокалния микроскоп (флуорисцентния) също не ги вижда. Проблема е, че практически имаме един протеин, ама то и повечето отрови са така. И съдим само по поведението на бактериите. Нали, да не задълбаваме че вируса не се размножава сам по себе си щото няма ДНК и т.н.

101

Анонимен

преди 2 години

Аа защо се харчат пари за експериментални ваксини?

100

Анонимен

преди 2 години

Една мадама обясняваше, че сега с тия трета, четвърта и т.н. дози само тествали колко графен може да понесе човешкото тяло, а после щяло да е чипирането. А като се замислиш, е естествено да не им трябват тия, които не носят на необходимото количество графен. Ще си селектират само тези, които стават за биороботи, а другите така или иначе ще са фира ако са се включили в експеримента.

99

до 121

преди 2 години

Естествено че няма как да се наблюдава жив вирус. Практически са толкова малки че се виждат само под електронен микроскоп а той по технология изтребва всичко живо. И все пак, науката си е достатъчно развита. В подробност и до днес се спори вируса жива или нежива материя е.

98

Анонимен

преди 2 години

Бустер, бустер, какъв, за какво? Говорим за ваксини, а пфайзерката и модерничката не са ваксини!1

97

Анонимен

преди 2 години

FOMO, братя....Fear of missing out. Юруш на ваксините, мило стадо, делтата, дето е от април в България, започна да заразява и поразява. Ще мрем яко. Как треперя у нас на дивана, с две маски съм...

96

Замислен

преди 2 години

Замислих се, че практически никой в историята на човечеството ни не е наблюдавал жив вирус. Общо взето, вирусологията се гради на последствия от предполагаемия вирус.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 Само,че ковида не е грип!Капиш?Днес четох публикация в която пишеше,че след години нямаш антитела срещу хепатит,морбили и т.н.,но не се разболяваш от тях.Точно заради Т клетъчната памет.

94

Анонимен

преди 2 години

Набих си ваксината чекайте ме да умрем.

93

Анонимен

преди 2 години

Деветата вълна е най-висока и убива всичко по пътя си. Много пари се хвърлиха за олигарсите. Народа пак ще гладува в идващата есен и зима.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен До 93 беше коментара

91

Анонимен

преди 2 години

Много ги е яд "великите сили" че не могат да ни затрият. Колко пъти са се опитвали и все нещо се обърква и удрят на камък. Колко войни, колко грабежи, колко пъти са рязали и прекроявали територията ни, колко съюзи и преврати са правили а ние още сме си тук. Сега последно си помислиха че като ни вкарат в ЕС и НАТО ще могат да ни контролират. Да ама не. Българина си знае своето и помни историята. Само тия на запад не знаят колко империи е свалила и затрила малката България!

90

Анонимен

преди 2 години

Спаси баба си! Не й позволявай да се ваксинира!

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 Само,че ковида не е грип!Капиш?Днес четох публикация в която пишеше,че след години нямаш антитела срещу хепатит,морбили и т.н.,но не се разболяваш от тях.Точно заради Т клетъчната памет.

88

до 111

преди 2 години

Единственото което мога да потвърдя е че за тетанус има бустер. И той те пази 6 месеца. За нито една от другите ваксини не са ми искали преваксинация. Говоря единствено и само от личен опит.

87

Анонимен

преди 2 години

Много глупави са антиваксърите, да се чуди човек изобщо на училище ходили ли са? Как да обясниш на невежите азбучни истини. ! Нз.

86

Анонимен

преди 2 години

Има бустер и за полиомиелит, морбили, туберкулоза, хепатит В, заушка, рубеола, тетанус, дифтерит, коклюш. *** пак не знае. Но си мисли, че много знае.

85

Анонимен

преди 2 години

Пак изоставаме. В развитите държави вече говорят за пета вълна и слагат трета и четвърта ваксина. Скоро ще почнат да се ваксинират всеки месец.

84

Хайде, хайде

преди 2 години

Човешкия организъм е простичко устроен. Давай на детенцето си разтворими витамини 15 години поред и после се чуди защо като ги спре организма е загубил способност да си ги извлича от храните, колкото и плодове и зеленчуци да рупа. И с ваксината е така общо взето. Преболедувай си го, направи си имунитет, организма си знае работата.