123

Много стреснат

преди 2 години

Така се стреснахме всички на морето, че ако видим някой с маска в магазина го подканваме най-любезно да се разкара, за да не дразни останалите клиенти с идиотската си физиономия.Не ви ли омръзна да лъжете, не се ли уядохте достатъчно с парите за подкупи на СЗО?Тоя Кацаров и цялата шайка *** от правителството са още по-големи *** от предишните. А соросоидното президенче лъсна какъв *** е и той с тези утр3пки.

122

Анонимен

преди 2 години

До тоя/тая дето се пробва да ни мотивира да се ваксинираме като ни нарича т*пи. Сладурче, ти не разбра ли че това е похвала. Виж, ако ме наречеш умна и красива, вече със сигурност ще ме издразниш. Явно обаче не живееш в БГ, щом не схващаш същността на нещата, в това число и обидите.

121

Анонимен

преди 2 години

Да продължават политиците и медиите да обявяват бялото за черно, пък после да не се чудят, че хората не им вярват и не ги бръснат за нищо. Какъв скок на интереса към ваксините, какви извити опашки с мераклии за ваксиниране?!?... Данните, които САМИТЕ ТЕ обявяват, са абсолютно еднозначни - от началото на лятото, и дори след истеричната кампания за четвърта вълна, БРОЙКИТЕ на поставени ваксини са БЕЗ НИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ. По 12-13 хиляди в делнични дни и по 2-3 хиляди през уикенда. Смешници.

120

Вуте

преди 2 години

Аз са стреснах оти почти сичките ми зъби изпопадоа! А Здравната Каса дава колкото за Бог да Прости, и май че одим без зъби или че си сложим кастанети. Е те от туй се стреснах, ама много, оти немам пари! Сичките ми коронки изпопадаа, а доктора ми вика: "Стари са, он им е минал гаранционнио срок! Че требва нови да си платиш!"А я пари за нови немам! Е те от т'ва се стресирах, а мани вируси-мируси...

119

Анонимен

преди 2 години

Киро БрейкаЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР ДА ЗАТЯГА МЕРКИТЕ!

118

кон спира Тор

преди 2 години

Ваксинациите са за обезпаразитряване на душите, преди товаренето им в контейнера Луна за превоз до тържища в Галактиката. Бизнес с деликатеси.

117

До РусенецЪ

преди 2 години

Това е просто страх. Че някой се е заинтересувал да им навреди.

116

Анонимен

преди 2 години

Защо служебното парвитеслтво закри зелените коридори, защо затвориха ваксинационни те центрове?

115

Ивелин Михайлов

преди 2 години

В най-големия Исторически парк в света до Варна, ковидът и маските са ЗАБРАНЕНИ! Заповядайте!

114

Анонимен

преди 2 години

Мачкайте антиваксърите.

113

П е това е истината

преди 2 години

Хората са още по почивки, заведения, пътуват си, ходят по клубове, фестивали, НЯМА СТРАХ дори продължават да правят СЕКС и да забременяват НИКАКЪВ СТРАХ НИТО СПАЗВАНЕ НА МЕРКИ И ДИСТАНЦИЯ

112

Сина

преди 2 години

Спрете с глупостите. Има държави с над 80% ваксинирани и голям бум на заразата. Ваксините не спират вируса, само пълнят джобовете на фармацевтите и празнят главите и джобовете на хората. Не съм антиваксър, но съм реалист. Между другото изкарах вируса и то не леко със страничните си ефекти

111

РусенецЪ

преди 2 години

Народопсихология. В България НИКОГА не е имало лидери, които населението да последва. В смисъл да се изправи, да се ваксинира и хората да повярват. И не, не е от сега. Нито Ботев, нито Левски са следвани. Нито Калоян, нито Шишман. А сме можели да разбием османлиите. Малко и сърбите са ни ударили в гръб. Идеята е че в историята ни не сме имали безусловни лидери. Пък знам ли, може пък тази пластичност да ни е запазила. Сложно е.

110

Анонимен

преди 2 години

с3р3м ви на пропагандата:)

109

Анонимен

преди 2 години

дайте повече информация къде мага да резервирам да не би да свършат.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 Не е само това . Ще проверяват също и каква скорост на интернет може да поддържа човек .Ако е под 100 Mbps , ще го слагат на графенова диета , докато не стане скоростта поне 3 пъти по-висока

107

Я па ти!

преди 2 години

"Ще купуваме нови ваксини, ще плащаме за тяхното поставяне на 100%, а реално сме ваксинирали около 20% от населението, което означава че 80% от тези пари, които изливаме, няма да влязат и да защитят хората."-- Ами преди да купите ваксините нещо допитване, референдумче направихте ли? За вкарване на държавата и народа в дългова спирала, един ден всички ще бъдете съдени.

106

Човек

преди 2 години

Сравнете образованост та на нациите и процента на ваксинирите и отговора е повече от ясен. Пак сме най-умните нали, ама не. То след 12 години под тиквено иго какво да очакваш.

105

Анонимен

преди 2 години

Да бе стреснаха се... Гледам на живо Жеравна... Толкова мерки, дистанция маски

104

Не са се оплашили

преди 2 години

Хората са още по почивки, заведения, пътуват си, ходят по клубове, фестивали, НЯМА СТРАХ дори продължават да правят СЕКС и да забременяват НИКАКЪВ СТРАХ НИТО СПАЗВАНЕ НА МЕРКИ И ДИСТАНЦИЯ.