143

Анонимен

преди 2 години

Лоша кампания.. Така е.. Сложете 2-3 хубави сестри и ще има опашки....

142

Анонимен

преди 2 години

Аз много се стреснах,изприщих се.Много се взирам в една точка,когато,бирата е без хмел,без ръж,а е една газирана вода със спирт.Идва ми да вия,но като знам,че хмелните полета,са за студентско инфо,спирам Препотвам,когато приятелката ми иска, къща в балкански ливади.И това не е първата. Когато ходи да се разстила... за пари,щото иска прилична кола. Нямам стойност,но опитвам да живея.

141

Друга тема с Живко

преди 2 години

Търся си приятелка, трябва да съм наред с парите и всичко да е наред ! Извинете, може ли дами помогните да се оправя в живота ?

140

Анонимен

преди 2 години

не ги стресна, но започнаха работодателите да си задължават работници и хората просто се страхуват да останат без работа, но тя държавата на това разчита че друг ще и сварши мръснaтa работа

139

Анонимен

преди 2 години

Страшен стрес за мен скъпи сънародници! Днес в 08:00 часа се обърнах в леглото наляво! Стрес! Аз винаги се обръщам наляво, но в 09:00, защото в 10:00 ставам да закуся! Интереса ми към ваксините непрекъснато скача и не мога да си го хвана! Ваксини които не защитават заразяването, разболяването или разнасянето на заразата са ми по принцип много интересни! Мисля, че имаме по важни въпроси - да купя картофи или зеле например! Лек ден!

138

факир

преди 2 години

интереса ми към тези ваксини е нулев. Тази химия не си я слагам за нищо на света. Ако се мре съм си взел чували, че нали не стигат и като ме прибират направо да ме опаковат.

137

Анонимен

преди 2 години

Сега и да се ваксинират, вече е късно. Необходими са минимум 35 дни за придобиване на имунитет.

136

.

преди 2 години

Леле како, цингара-мангара, айде стига лъжи и манипулации!

135

Коки

преди 2 години

Вие говорите небивалици, ще забранят на неваксинирани да посещават определени мероприятия. Нали знаете, че всяко действие има и противодействие, сега ще се пръкнат ресторанти, фитнеси и градини за неваксинирани, които са повече от ваксинираните и готово. Някакви мошеници ще ни забраняват нормални човешки неща. И пак да не пропусна, който иска да отиде да се ваксинира всеки месец даже. Може и всяка седмица, кантарджиев каза, че всяка седмица е най-добре.

134

Анонимен

преди 2 години

Българина е недоверчив по природа. Освен ако не му се каже е тука е далаверата и скача с двата крака. Хвърля 100 бона подписва документи и не се замисля. После ох с десетилетия. Това се дължи на природната му интелигентност. Ще цитирам един камионаджия - за какво ми е да съм умен, за какво ми е това. Еми да си смениш чистачката без да викаш помощ. Та така недоверчиви и не чели за ваксините. Егати пък лекарите да са толко *** и да се ваксинират, а тираджийте нещат.

133

Анонимен

преди 2 години

"Добра комуникационна кампания, за убеждаване в ефекта на ваксините, каза д-р Симидчиев." Ама... то ефект няма от тия ваксини, симид. И тоз явно сгъна някой лев и тръгна да ни убеждава да се боцкаме с експериментални препарати. Няам думи, много продажници, много предатели...

132

ваксаджия

преди 2 години

Никой, освен ваксинираните, не се е уплашил от нови вълни и никакъв интерес към ваксините не се е засилил. Засили се просто натиска за принудително ваксиниране. И много хора по света вярват, че преклонена главица, сабя не я сече. И свалят гащите накрая. Но като им забият още 4-5 бустера, ще се опомнят и те. Както мене, дето си забих блажено две дози и то от елитната, само заради привилегиите и да ме оставят на мира. Да - ама не!

131

Анонимен

преди 2 години

До Ваксинатор= Напротив! Тия от човешкия , дето отказват да се ваксинират най-добре да бъдат натъпкани с хиляди по концерти, театри, дикотеки с безплатни билети. Дори безплатни билети за самолети. Така само ние умните и интелигентните предпазени от вълшебните ваксини ще построим най-после Комунизма . До сега те само ни пречеха.

130

Анонимен

преди 2 години

До Ваксинатор. И кво ти пречи че са опасни за околните? След като тия околните за които са опасни, са също само неваксинирани.

129

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог,, Щом нещо е безплатно и имам избор, избирам най-скъпото, щото далаверата е най-голяма. Щом тия от Брюксел го плащат от собствените си заплати, какво да ми пука. Само Пфизер и то колкото се може повече дози докато върви промоцията. Пък дори и да спре да ми става, е добре- ще се конценрирам само в кариерата си. Само да не ми смени джендъра, че за там операциите и процедурите късат глави. А не съм тийнейджърче, че някой чичко да ми поеме разноските.

128

епидемиолог

преди 2 години

"Които искат да пътуват избират само Janssen" = Разбира се, са принудени насила да го направят. Не вярвах, че ще се стигне до такива извращения, без масови протести.Но добре е че са избрали по-малкия дявол. Защото Джонсън енд Джонсън е поне на базата на аденовирус. Което е нормалната техника за ваксини. А не познатата само на Бил Геъз технология mRNA, на която само той знае дългосрочните ефекти и тези за следващи поколения. Тъй де- няма да си хвърля парите напразно. А дори създателя и е в шок.

127

До веганиста

преди 2 години

Ще те видим през 2025 г. Ако останеш дотогава.

126

Анонимен

преди 2 години

В България хората са такива еднодневки, че това да не са ваксинирани ги прави страшно специални и не спират да го натякват и са го превърнали в целодневно занимание да вдигат врява в разни форуми, коментари и фейсбуци. Че ваксините не са толкова ефективни колкото се очакваше стана ясно. Нито е за пръв път, нито за последен. Но докато някакви задклавиатурни експерти с цигара в уста ми обясняват че щели да ми пораснат крила и опашка от тях нз как очаквате да имам нещо против ваксините.

125

Наркоман на Хероин

преди 2 години

Мечтата ми е да наложат насилствено ваксиниране за да се подчертае пълната липса на граждански права. Не че хората имат права изобщо и държавната машина мачка наред през институцйите. Това го знаем аз и ти

124

Е да сигорно

преди 2 години

Ваксината за ковид е най важното нещо в живота ми. Още преди да има ковид си мечтаех да се ваксинирам от него