34

Анонимен

преди 2 години

РУНДЬО РЕШЕТНИКОВ ЧЕ ГЛЕДА ОТ ШИПКА КАК АФГАНЦИТЕ ПРЕВЗЕМАТ БЪЛГАРИЯ

33

Как ще ги спрем?

преди 2 години

Имали готовност да пратят техника и хора по границата... Резидента преди дни обиждаше турците, че не обичали България... Сега се очакват според експерти някъде около 7-8 млн. бежанци от Афганистан... Като повечето явно ще се насочат към Европа, през Турция... Турция не се знае вече колко ще може да приеме. Досега е приела 300 хил. афганистанеца. Има общо 6 млн. мигранти в Турция и вече е спорно колко още ще могат да се приемат. Европа също вече не иска мигранти след Сирия...

32

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън . . .Не трябва да благодарим на ***.За 3 месеца управление направи България толкова привлекателна страна, че напълни всички бежански лагери.

31

управници ли са ?!

преди 2 години

клубчето на фигуранта от сега *** , а си помислете ако стане война :)

30

Нищо ви нема ,бе...

преди 2 години

СВИКВАЙТЕ !!!....ГРИПЕН ЮМРУКОВ , ЩЕ ВИ ДОКАРА И ТАЛИБАНСКИ ВОЙСКИ ОТ АСАД , ТА ДА ВИ ОХРАНЯВАТ ГРАНИЦАТА И "НОВИЯ КРУШОВСКИ СОЦИАЛИЗЪМ"! РОТ ФРОНТ!

29

Анонимен

преди 2 години

Няма афганистански бежанци. Афганистанците си освободиха държавата от американско робство. Това, което идва, са мигранти-терористи, поддържници на САЩ. Следващата военна криза ще се предизвика в Иран, готвена от Кабал от много време и тогава е краят на тази цивилизация и настоящия ред, дами и господа. Ще сме живи и ще го видим. Скоро ще видим празните супери, както и глада, който готвят сатанистите. Ще видите как алтруистично ви спасяват от вируси и бедствия.

28

Жожо Звяра

преди 2 години

Панайотски, какво стана с черната кутия, другарю, КЪДЕ са резултатите?

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "100 милиона дават за избори през 3 месеца, а нямало пари.Да, бе да." Пари НЯМА за теб и мен, и за всеки покрай нас, но пък си плащаме щедро за правото да си избираме идЕоти. Така си е при нас, идеОтите - избираме себеподобни, от мазохизъм взе да ни избива чак на самоубийство - от комуно-чалга простотия, която е много по-страшна от рака и прочие видове коМУНЬОизъм..

26

Анонимен

преди 2 години

Този същия се хвалеше , че бил пратил самолет да закара откритата черна кутия и до 24 часа щели да имат информацията. После казаха, че имало скъсано кабелче, и чакали да им пратят и щели да имат информацията до няколко дни . . .От тогава минаха 2400 часа и нищо.Толкова за тези експерти. Не могат да спрат някакви си гашници и да опазят границата ни. Не ми се мисли ако трябва да спират чужди войници.

25

аз

преди 2 години

Ама ние имаме ли граница,или нещо като ореградка за деца.

24

големи на приказки

преди 2 години

добре де , що при Борисов нямаше мигрантски натиск към България , как се справяше той без актуализация на бюджета , А другаре ? голем го вадихте а при първия проблем се покривате :)

23

Анонимен

преди 2 години

що не остават в турция през която минават?

22

Баба Яга

преди 2 години

За бежанци има пари, за увеличение на пенциите няма. Браво, Фигуранте!

21

Анонимен

преди 2 години

До 2луп Толупчо на дяда златен, дори и най-високата и стабилна СТЕНА не може да спре въшките - погледни какво става с нашествието на латиносите в САЩ - в южните щати отдавна се говори на развален испано-португалски. Хайде да видим сега каква СТЕНА ще ви построи Грипенчо Юмручков, че и да се "разбере" с ЕС и Ердоган, както направи "Боко" и четири години не сме имали грижи с индианци (освен с нашичките, разбира се, добре отгледани и разплодени още при ТошовизЪма).

20

Анонимен

преди 2 години

100 милиона дават за избори през 3 месеца, а нямало пари.Да, бе да

19

Анонимен

преди 2 години

Парламента да приеме закон за каналджийте .С една единствена точка - 20години затвор за каналджийство и конфискация на цялото имущество.

18

как така натиск

преди 2 години

спокойно бе , вие шумкарите знаете как се водят битки . импексова не е спрела да ги води :) а и летецо фигурант ше мине с изтребитело веднъж над браздата и мигрантите ше се разбегат .

17

Анонимен

преди 2 години

Този министър защо не си е сложил памперс, или трябва да поправи бюджета за да може да си купи....:-)

16

Гиб Мелсън

преди 2 години

Специално за мигрантите трябва да сме благодарни на Винету, защото за 12 години направи България толкова лошо място за живеене, че мигрантите нямат никакво желание да остават тук и ни подминават. Само преминават.

15

Анонимен

преди 2 години

хахахаТози чува ли се какво говори. Толкова са зле горките , че вече 3 месеца не могат да разчетат черната кутия на мига който потопиха.Десет дни не можаха да е намерят първо, след това 3 месеца не могат да е разчетат и даже не могат да е пратят до Москва.Толкова за капацитета на сегашните управляващи.Ще се заринем с бежанци, а вече и препълниха всички лагери