74

1

преди 2 години

До предложение,е и,какво ще стане,като видиш някой брадатафганистанец,ще се нас..е..ре..ш,от страх,пред компа сте много смели,ти да не си от прайда на питриот-джамбаз

73

предложение

преди 2 години

славчу да направи кастинг за доброволци за граничари .

72

Анонимен

преди 2 години

"Трябват обаче четири милиона лева, които военното министерство няма" -- най-вероятно няма да ги има, защото няма да има актуализация, герб отказват да гласуват, техният бойко ходи по сватби неканен и бръщолеви там глюпости. Типично за национален предател. Ще трябва да се намерят парите оттам откъдето досега България не си търси дължимото. Ако герб са откраднали половин милиард, България ще трябва да си ги търси, а не да го гледа как играе хоро.

71

до 74

преди 2 години

Защо копирате на троловете коментарите? Натиснах минус само като видят първото изречение. В нета когато една лъжа се повтори няколко пъти се превръща във фалшива новина. Не копирайте какво са написали хейтърите! Игнорирайте ги! Не им обръщайте внимание! Не им повтаряйте плоските опорки!

70

България

преди 2 години

обяви прием на 70 афганистанци.НЕ забравйте, че всеки ще изиска по 50 души от семейството си!КАКВО ПРАВИМ?И ще започне едно РАЖДАНЕ...ПАРИ ОТКЪДЕ?

69

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АЙДЕ , СЕГА ФИГУРАНТА ДА ХОДИ НА ГРАНИЦАТА И ДА ЧЕРПИ СЪС ШЕРБЕТ АФГАНИСТАНЦИТЕ...ХА,ХА,ХАААА....НАЛИ , ТАКА СЕ ПОДИГРАВАШЕ НА БОЙКО И ЕРДОГАН.........???!

68

Анонимен

преди 2 години

Споко Аверите на Толупа ,Динко и Перата ще спрат мигранския натиск.

67

Чебурашка

преди 2 години

До Анонимен...... БОЙКО ОКРАДЕ 100 Милиарда........ Приятелю, жегите свършиха ама на теб още ти е горещо.

66

Чебурашка

преди 2 години

До Анонимен...... защо не минираме..... Защото противопехотните мини са забранени, подписали сме Конвенция, както и Сърбия, Турция, Македония и Румъния. Особено пък ако сложим на границите първо те а след тях и целият свят ще скочи срещу България.

65

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО ОКРАДЕ 100МИЛИАРДА , ОТ НЕГО ДА ИСКАТ 4 МИЛИОНА

64

Чебурашка

преди 2 години

До Анонимен..... Не ги закачайте. Те само преминават на път към западна Европа.... Нали знаеш, че като ги заловят в Сърбия, Македония или Румъния директно ги връщат в България?

63

Чебурашка

преди 2 години

Борисов хубав-лош, но се справи с голямата емигрантска вълна, която беше на път да отнесе Европа. И когато Баце организира във Варна среща между лидерите на ЕС и Ердоган Фигуранта ехидничеше, че Борисов поднася шербет на Ердоган и води шербет-политика. Сега недоразумението от Дондуков 2 има цялата власт и може да покаже как се управлява и каква е алтернативната на шербет-политиката. Може би политиката на вдигнат юмрук и призив "Емигранти вън! "?

62

Анонимен

преди 2 години

Оградата ни дето е като колчета за домати ще ги спре гърците вдигнаха яка и масивна ограда за по-малко пари. Ние ще си берем плодовете на нашите колчета с малко бодлива тел

61

Анонимен

преди 2 години

Пратете и цялото ВМРО на границата, и да не забравите Ангел Джинбазки

60

Анонимен

преди 2 години

Служебмото парвителство умишлено вкарва мигранти в страната.

59

Анонимен

преди 2 години

Не ги закачайте. Те само преминават на път към западна Европа. Няма да останат тук.

58

Анонимен

преди 2 години

Така като чета, тоя хич не е наясно за какво са си говорили на "срещата на всички, които имат касателство"... Разбрал е само че трябва да изпише едни пари спешно, до края на месеца, щото после - Киро на кирия. Милиони, а още по-добре - милиарди. Ама с тая малка армия и куца организация, пък и всичко е безплатно, щото вече неведнъж е платено... Нищо, ревизиите после ще покажат как се е крало тоя месец.

57

Анонимен

преди 2 години

Да влизат работна ръка ни трябва само да ги вардиме да не избегат от тука

56

пияница мистик

преди 2 години

Откакто Фигуранта с преврат завзе властта много неща дойдоха, не само мигрантската вълна. Дойдоха нови и много по-високи цени на тока, парното, на храните, услугите, за което разбира се не са виновни невежите му фигурантчета, дето единия крадец, съден в Лондон, другия не плащал данъци, третия не се знае канадец ли е, българин ли е, ами е виновен Борисов и ГЕРБ. И така ще е докато тези некадърници са на власт. Ще крадат и разсипват държавата и ще повтарят, че ГЕРБ са виновни

55

SS

преди 2 години

Писах ли преди ,ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ИДВАТ ЛОШИ ВРЕМЕНА.Който чел ,чел,който разбрал,разбрал !