54

Койчо

преди 2 години

Няма страшно оградата на далаверко ще ги спре или в най лошия случай ще отидат да спат в хотела му

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "Веднага завода в Казанлък да почва да работи." Няма как да стане, нали Киро Язовиро им уволни началниците, а неговите "сПициалисти" нищо не разбират. Пак трябва да викнат Боко да ни отърве, ама като Рундьо го "изчегърта", няма как да стане. Единственото, което мун...ьото предлага е да "СВИКВАМЕ" - ПЪРВО С неговата талибанщина, после - с афганската. С афганците е по-лесно - само ни газят и колят, но поне НЕ вдигат цените на всичко, което ти трябва за ОЦЕЛЯВАНЕ.

52

ЕЙййй, браво , бе...

преди 2 години

КАК ПОЗНА.....ПО МЕРАКА ЗА БЮДЖЕТА ЛИ..??!

51

xaxsasб

преди 2 години

До 50 - Не се притеснявай завода работи от десетилетие на високи обороти и без да раздаваш заповеди. Огледай се с какво са въоръжени талибаните и кримските дружинки. :} Колелото си се върти и никой не го вълнува от емоционалните изблици на шепа хора от средната класа каквито сме ние с теб. Това, на което ти гледаш с отвращение е апетитна хапка за човека с пари и няма полза да грозим форумите с излишни емоционални брътвежи. Нито ще направиш света по-добро място, нито ще впечатлиш някой извън село

50

Анонимен

преди 2 години

До как така натиск 18..."а и летецо фигурант ше мине с изтребитело веднъж над браздата и мигрантите ше се разбегат ." Не е нужно Фърчилкото да фърчи чак дотам - стига им само да им пуснат поредното му новогодишно опело по чиливизора.

49

мак

преди 2 години

Европа да удари финансово рамо, нали сме външната й граница. Покрай афганистанците ще се промъкнат и други. Според мен справянето е невъзможно, тия са готови на всичко, за да минат границата, ако има деца ще ги повдигат като щитове, това го могат. Стига, че само стъпят на бг земя, значи или ще останат, или ще трябва да бъдат пуснати към запада. И едното и другото не е в наш интерес.

48

ПРОГЛЕДНАХТЕ ЛИ....?

преди 2 години

ЕТО ЗАЩО РАДЕВ И ХУНТАТА МУ СВАЛИХА ГЕРБ /БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ........ ЗА ДА ПУСНАТ БЯГАЩИТЕ МИГРАНТИ ПО НИВИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ......... ХАК ДА ВИ Е!!..................... ТТЪПИ ПРОТЕСТЪРИ....... - ЖИВЕЙТЕ С ТТАЛИБАНИТЕ СЕГА-...

47

Анонимен

преди 2 години

Веднага завода в Казанлък да почва да работи. Производство на АК-47 и консумативи за него. Министъра да издаде заповед да се стреля на месо, ако някой иска незаконно да премине границите на България. Да се построят и свинеферми, така цели групи, искащи да влязат на територията на България ще изчезват рязко. Все пак тия животинки трябва да ги храним с нещо. И не ми говорете че не било хуманно. А по хуманно ли е някой чалмалия, да дойде и да безчинства над род и родина. А, по-хуманно ли е?

46

Анонимен

преди 2 години

До големи на приказки 24 "...голем го вадихте а при първия проблем се покривате :)" Не е при първия проблем - а при ВСЕКИ проблем! На всичко отгоре, това са все ПРОБЛЕМИ в огромен мащаб, които те сами си създадоха и ги тръшват на НАШ гръб - защо цените растат главоломно? За "изчегъртването" - добре, *** това си може, толкова злоба все трябва да се излее вече ПЕТ години, пари има - самите комунисти го признаха, ами като не могат да ги прилапат без НС, "ко праим ся"?

45

Анонимен

преди 2 години

Мъжете взеха властта в Афганистан. Бежанци могат да са само жени.

44

Асан

преди 2 години

Трябвали му 4 милиона лева ... За премии ли, заплатите нали вървят :)))

43

xaxsasб

преди 2 години

Хубавото на някои от имигрантите е че ще осъзнаят колко по-добре си живеят у дома. Човек свикнал на темпото от първият свят, живее много лежерно във вторият. Човек свикнал на темпото от вторият ще живее царски в третият свят. Затова в България например, многото българи върнали се от чужбина и чужденците от първият свят приемат с лекота, усмивка и лека надменност ежедневните си задачи докато други с по-малко житейски опит са готови да ореват света за да си придадат въображаема важност.

42

SS

преди 2 години

От хубаво не бягат Афганистанците (пчелата не бяга от меда)така както и два милиона българи не напуснаха страната си защото тук е прекрасен живота. Всеки има право на щастие.Ноо казано по друг начин много станаха маймуните на клона.Те не искат да остават тук,а ЕС ни казва да ги спираме.Ако останат тук след десет години ще се наплодят ,че ние ще станем малцинство. Това което пуснаха американците всички ще го ядем.

41

баба мара

преди 2 години

чакам борисов да ни информира за какво ходи при султана една седмица предиизборите а относно границата патриотарите нали правиха телена ограда тя щени варди освен това ес да прати военни в българия да помагат на нашитеграничари

40

Анонимен

преди 2 години

До Бай Иван И защо трябва да плащаме по милион на снайперист, след като си имахме гранични войски но умишлено ги закриха? И те не даваха пиле да прехвръкне. Дори имаше табели на границата "Не преминавай". Хайде, табелите кой ли талибан ще ги разбере, ама на месо се стреляше, затова никой не преминаваше. И да е тръгнал, остава си на полосата и става храна за месоядните диви животни. А сега дори е забранено да се стреля във въздуха. Просто е забранено, дори да го видиш че преминава-никаква стрелба

39

xaxsasб

преди 2 години

Знам, чедолния ми коментар ще събере минуси, но не се сърдя. Много съм пътувал и имам много преспективи/гледни точки. 2001ва си спомням колко щастлив бях, че ще видя роднините си в Ню Йорк и първото нещо, което срещнах на ЛаГуардия бяха граничните полицаи. Гледаха ме и ми докосваха паспорта с отвращение като че пристигам от най-пропадналата част на света, въпреки, че бях на 11. Издаваха ги гримасите, но бяха сдържани и учтиви. Докато не са гледали на Вас като на имигрант няма как да ги разберете

38

Бай Иван

преди 2 години

Военните са били винаги ,,умни"......Абе сложете по един снайперист на няколко километра,те си знаят работата още повече,че има и наемници които за един милион няма пиле да премине през границата.

37

Ваклин

преди 2 години

Не трябва да се харчат 4. 000.000 лв. На месец,Не трябва армия на границата,военните нямат умения да бранят "зелената граница", МВР има достатъчно който квалифицирани служители в лицето полицай и сътрудници

36

xaxsasб

преди 2 години

Оставете афганистанците намира. Те просто искат да работят и да стоят на компеца като нас. Един българин пристигащ на самолет в САЩ, за служителя на Американската гранична полиция е също толкова противен колкото един афганистанец за нас. Хората от първият свят подсигуриха подслон за *** от нашият втори свят. Нека ние хората от вторият свят бъдем също толкова толерантни към *** си от третия, също толкова колкото западно европейският работодател бе за имигранта от вторият свят.

35

Анонимен

преди 2 години

Г-н министре НАТО и САЩ беха в Авганистан и вместо мир - талибани и ограмна вълна от нелегални емигранти към Европа с първа граница на ЕС България и Гърция.Сега НАТО да си прати войски на границата за да си довършат работата. Те бъркат кашата ние духаме.