105

до 106

преди 2 години

Разбира се, че имаха. Иначе нямаше да спрат програмата. Вече не се приемат документи. Ако нямаха симптоми щяха ли да разберат? Високата темрепатура и повръщането....някои дори имаха стомашни проблеми. Не съм се заинтересувал специално. Нямам малки деца, но и дори да имах нямаше да ги пусна на лагер по такава програма.Те в училище не могат да ги контролират...та на лагера ли? При това нали заминаха само отличниците в онлайн обучението? Щом те не могат да се пазят..как ще се опазят хиперактивните?

104

Анонимен

преди 2 години

Работя в хотел. Когато паднаха ограниченията през пролетта ни казаха : Не се радвайте, наесен пак ще ни затварят.

103

Истината

преди 2 години

Каква работа на Борисов и Ко., бе? Вие сте лу.ди за връзване!! Миналата година въпросните борисовчета правеха само глупости - примерно ноември месец по време на втората вълна, взеха да актуализират Националния план за защита от епидемии. А по същото време нямаха приет алгоритъм за лечение на Ковид19. Гробарите сте УЖАСТНО заблуден народ или много *** !!

102

До105

преди 2 години

И как се натръшкаха децата освен позитивен тест някакви други симптоми имаха ли?

101

до 97

преди 2 години

Видяхме как се изпонатръшкаха децата от програмата "Отново заедно". При това бяха по 36 или до 40 / 50 деца. Представете си какво ще се случи в едно училище, където само в едната смяна има 4 класа-от първи до 4 клас и по 5 паралелки с по 30 деца...В някои от училищата на смяна има по над 500 или 800 деца. Там какво ще се случи? Не се предписва носене на маски.Не се задължават учителите да се ваксинират.Ще стане програмата "Отново заедно в болницата".... за съжаление от неадекватните мерки.

100

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще стигнем до бой ми се струва

99

До някой си

преди 2 години

Ами, Муцка, затова ваксинираните ни пускат само нас, а не с вас, в заведенията. Да си се заразяваме един друг само, и да ви пазим. Вие неваксинираните какво? Не заразявате? Заразявате, че и системата товарите.

98

17.03.2020

преди 2 години

Според главния прокурор трябва не да се въвеждат задължителни здравни застраховки при пътувания в чужбина, а пътуванията да се забранят. Както и пътуванията вътре в страната. Той се обяви за пълна карантина за Банско, която по-късно стана факт, а министър Ангелкова издаде заповед, с която се спират всички дейности по Закона за туризма - тоест прекратяват се всички туристически пътувания.

97

Анонимен

преди 2 години

Уж щеше да имало предвидимост...а пак мерки от днес за утре! Безобразие!

96

да знаете

преди 2 години

Без голЕм бой или война, този ''вирус'' и разните му мерки НИКОГА няма да си отидат.

95

Е, па...

преди 2 години

От утре няма да мога да ходя на ресторант ли? И на фитнес, и на кино? Това ли казват с тая заповед, от която нищо почти не разбрах. Ако съм боледувал, какъв документ трябва да преставя, за отида да пия една бира и да хапна цаца с картофи? Преди колко време трябва да съм боледувал, за да ме допуснат? И след като официално съобщиха, че и ваксинираните разнасят вируса, що за мерки са тези?????? Имам чувството, че сънувам един и същ кошмар вече няколко пъти!

94

Сата НАТО

преди 2 години

Много интересно как сте забравили изстъпленията на болния псих с безизразно личе и женско гласче - любимеца всички тьпи гьози-гербили.

93

До92

преди 2 години

Болниците винаги са били пълни с деца това не е феномен възникнал последните 2 години.

92

До Сата НАТО

преди 2 години

Цитирам: "Който от ваксинираните смята, че може да разнася вируси, спокойно може да се самоизолира в името на обществото. Аз претенции нямам, ..."Ами току що предявихте претенции!А и не виждам защо един неваксиниран, който разнася вируси, не се самоизолира също!

91

Анонимен

преди 2 години

Фелтфебел, веднага уволнявай тоя неадекватник, че ще си гризеш ноктите на изборите наесен.

90

Nrhxbavehdfi

преди 2 години

Алооо товариш Жириновски, въй ваксиниралис?........аха вот именно.

89

До90

преди 2 години

И докога смяташ да спазваш "работищете" мерки доживот или и 40 дни след това защото видяхме, че вируса не изчезва с мерките и ваксините.

88

До 85

преди 2 години

А защо в САЩ болниците са пълни с деца, които уж не боледуваха? Ние нямаме капацитет да лекуваме толкова деца в интензивното! Да умират и те ли?

87

Анонимен

преди 2 години

17 март 2020... Главният прокурор Иван Гешев призова заради кризата с коронавируса държавата да премине в режим почти на военно положение...........Още вчера Гешев поиска по-радикални мерки, а днес на заседанието на правната комисия главният прокурор нарече законопроекта на управляващите крайно демократичен, който вчера може да е бил адекватен, но от днес вече не.

86

До 84

преди 2 години

Мерките си работят. Ако се спазват. Въпрос на личен избор. В Белгия и чернокожите носят маски. Тук и белите не носят.В Холандия вече почти никой не носи маска, освен в транспорта. Но пък напредват с ваксинацията и не се тревожат.В Австрия ще ви искат сертификат или отрицателен тест навсякъде. Вие си решавате дали ще давате пари или ще се ваксинирате. Както и дали да спазвате мерките, за да работят.