145

Анонимен

преди 2 години

Цялото правителство на комплексара със зеления чорапогащник са от тъпaнap нагоре. Някои от тях обаче са на втора степен - тоя Стойчо, 12-токенефника, оная *** дето спря Хемус, ококорения и Кире Харвардо.

144

Защо? Защо? Защо?

преди 2 години

До 126 : Един съвет, гражданино има едни хапчета - успокоителни им казват. Много си нервен, пий едно-ще се почувстваш много по - добре

143

Анонимен

преди 2 години

Сега пък този ли министър започна да се дърви. Поредният *** скапан.

142

!:

преди 2 години

Трябва да се поправя. Реално тази мярка за заведенията има една цел и тя е да стимулира ваксинационния процес, особено сред персонала на заведенията. Заведенията ще продължават да си работят на 50% ако нямат ваксини. Обаче ми се струва, че това е само първата част от мерките. Въобще не се виждат такива за семейните събирани и тържества, а те многократно бяха посочени като основни развъдници. Най-вероятно в понеделник идват останалите мерки и семейните сбирки ще станат курбан за заведенията и хот

141

До 115 & 116

преди 2 години

Очевидно е, че вие имате проблем. Аз, с маска или без, не смятам да ви целувам. :)

140

анонимен

преди 2 години

До Явор Яворе,харесва ми тънкото ти чувство за хумор,направо си е английски,който е трудноразбираем за нас славяните.Да кажеш,че (не)лекар Кацарски се справя добре,все едно да кажеш,че прилича на Ален Делон.Какво стана с фалшивото му хоспитализиране в Пирогов,нещо заглъхна.Или като постигна целта си да махне Балтов,вече не му се занимава.Само че ние не сме такива късопамятни като него-помним всичките му гафове и интервюта,в които твърдеше,че ковид няма.

139

Анонимен

преди 2 години

Народ, който посреща четвъртата вълна с маската от първата, не може да бъде унищожен.

138

Анонимен

преди 2 години

До две седмици "вълната" ще е изгладена, мога да се хвана на бас.

137

Явор

преди 2 години

Кацаров наистина иска да се нормализира ситуацията в България и да няма риск за здравето ни. Много е добросъвестен. Не мисли за рейтинга си като Борисов и Ботокса.

136

Анонимен

преди 2 години

Има ли още желаещи служебното правителство да остане за постоянно?

135

Анонимен

преди 2 години

Сега пуснаха мантрата' Ваксинирайте се и ще работите' . Като ни вкарат в червена зона, ще е сори ама няма да работите. Има ли луди още да се бодат?

134

Анонимен

преди 2 години

Вече трябва да е ясно и на бавноразвиващите се, че т.н ваксини нямат нищо общо с вируси, пандемии, да не говорим за здравеопазване.

133

!:

преди 2 години

Като ви разправяхме, че Кацаров е ***....сега и антиваксърите разбраха. След оная заповед за ваксинираните и маските това е нова порция некомпетентност.

132

!:

преди 2 години

Ако това, което пишат колегите е вярно, то първо отново няма нищо общо с плана. Там пише, че заведенията могат да работят на 50% с напълно ваксиниран персонал или на 30%,нищо не се споменава за ваксинация и пср на посетителите. Второ, по този начин клиентите на заведенията няма да са на 30%, а на около 14%, защото горе-долу толкова са ваксинирани. И в огромния си дял са възрастни хора. А се сещайте кой ще си направи пср за да седне на кръчма ....тя и без това излиза златна.

131

Анонимен

преди 2 години

Да живеят домашните партита, храната поръчка от ресторант, ние не ваксинирани и кеф :)) ще му намерим цаката на тоя, ваксаните да си разпространяват заразата както си знаят

130

Зрителите

преди 2 години

Заглавието като министъра.....смешни

129

?!?

преди 2 години

Иначе как ще гласуват бюджета като няма криза. Сега в последният момент идват мерките по същия начин както правеше ГЕРБ. И да твърдят, че са различни?

128

Анонимен

преди 2 години

Кви мерки е мой човек??? Без вашите мерки ще има 2 пъти по-малко заразени!!!

127

до Защо? Защо? Защо?

преди 2 години

абе жалък, тук се говори за опазване на живот и здраве на населението не за дрисливото ти моренце.

126

Анонимен

преди 2 години

Е защо пък само с ПСР, антигенен що нестава. То половината вакснати ще изкапят с новия вирус.