125

Анонимен

преди 2 години

Неваксинирани разпространяват вируса. Ваксинирани разпространяват вируса. Заведения с ваксиниран персонал могат да работят, такива с неваксиниран - не могат. Спешно се нуждаем от научно обяснение!

124

Анонимен

преди 2 години

дреме му на Радев че няма да е президент, пи добре живи избиратели отколкото да ти остане прозвището бъл*гароубиец. Сякаш Баце не прави рестрикции,а и кви локдауни ми приказваш, в Бг нищо. не сте усетили от затваряне. Глезльовци балкански.

123

Анонимен

преди 2 години

И какво да ходим в заведения с вакснат персонал и директно да ни заразяват. Айде няма нужда.

122

до Защо? Защо? Защо?

преди 2 години

дреме ми на шмайзера че си на море, кат не ти изнася дисагите и обратно на село.

121

Анонимен

преди 2 години

Охо и още мерки и локдауни ще има до изборите, какво си мислите вие? Доволна съм, че любоФта на антиваксърите и безсмъртните към техния президент ще угасне и няма да го подкрепят за втори мандат!

120

Анонимен

преди 2 години

по смисъла на чл. 124 от Закона за туризма - са заведенията към хотелите: ресторанти, барове, сладкарници, дискотеки

119

Анонимен

преди 2 години

мисля че хотелиери и росторантьори първи ще го линчуват

118

Защо? Защо? Защо?

преди 2 години

Да кажем, че от вчера съм на почивка на морето. На свободно изхранване, не на ол инклузив. Означава ли от тази нова заповед, че от утре няма да мога да вляза в заведение за хранене, ако не съм с ваксина, или нямам PCR тест, а е ясно, че няма как да имам такъв, защото до днес не е било задължително, или пък не нося у себе си ,по обясними причини, документи, че съм боледувал? Очаквам разяснения. Не разбирам тази заповед от днес за утре.

117

Абе

преди 2 години

тоя Кацаров Юдею-Семит ли е или просто се Продаде на Малките Шапчици за Пари?!

116

ъъъ

преди 2 години

Че то това с температурата, повръщането и стомашните проблеми половината ми фамилия - от 2 до 80 годишни - го изкараха за има няма 3 дни. Другата половина ни пропусна въобще.

115

Анонимен

преди 2 години

Ха ха утре тия които са на хотел, но не са ваксиниране по тая заповед няма да се хранят в хотела нищо че са си платили, но пък ще могат да се нахранят в заведенията наоколо

114

!:

преди 2 години

Това ли са мерките?! Нещо не ми се виждат същите като в плана за ковид...Тоя ще се окаже страшен плазмодий. Първо плямпаше против ваксините, после се ваксинирал. Преди обясняваше как ще се следва плана, днес заповед, която не променя почти нищо. Отиди да ги видиш заведенията дали са на 50%.....Или пък дискотеките.

113

Разплатата

преди 2 години

Шефът на едно ОПГ по прякор Вмирисания Каскет поискал въвеждане на военно положение в държавата.Трябва много да внимава, че тогава някой може да се обърка и да му гръмне под опашката няколко пъти.

112

Анонимен

преди 2 години

До 110: . Хем са с маски, хем дебнат с присвити очи съмнителните типове без маски и бягат като попарени. Параноя ли се нарича, или фобия от нормални човеци?

111

Анонимен

преди 2 години

До 110,500 години не се забулихме ,сега безпроблемно се заробвате!Имате проблем,но то не е слагане на маска!

110

ъъъ

преди 2 години

Аз подочух, че поредният локдаун е планиран за 12-ти септември. Ще поживеем, ще видим..

109

Анонимен

преди 2 години

На дечицата, заведени на почивка им правили рутинни тестове и така засекли, че има БУМ на короната. Всеки летен грип е корона вирус,та за това пср - а ги засича

108

Живко

преди 2 години

От седмици насам пиша че бъдещият локдаун вече е заложен с плана на Кацаров за зони с различен цвят и за изпълнението му работи целият здравен сектор в Бг, който е под контрола на Бигфарма. Не може мерки, които засягат доходите и правата на милиони граждани да се приемат със заповед на бай Х.! Не може всичко това да се обвърза с данни подавани по един абсолютно непрозрачен начин! Какво значи 100 положителни проби на 100 000, при положение че може да има два положителни теста на един и същи човек

107

Талибан

преди 2 години

при нас в Афганистан - КОВИД Няма, а Ваксините са Забранени със Закон! Аллах е Велик!!

106

До 93

преди 2 години

Докато има такива като Вас. За мен да си сложа маска не е нито срамно, нито е проблем.