51

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБезплатно е само сиренцето в капана. Кой ще ви строи и подържа безплатни паркинги за т.н. народ. Говарите глупости.

50

Анонимен

преди 2 години

Ако всички Сеяндури се върнаТ по родните си места въздуха в София ще стане кристален. Тези Сеяндурчета дето папат от сините зони защо не виждат проблема къде се корени. Или за тях е по важно да папкат а не да виждат и да решават проблема. Аз ли да ви плащам синя зона който съм 7 поколение Софиянец. На мен трябва да ми плащате защото ми нарушавате спокойствието и сте дошли в Родният ми град да ме притеснявате с рази паяци. Скоро време ще си разчистим сметките.

49

.

преди 2 години

"Според него това ще доведе до по-чист въздух, по-малко шумово замърсяване и по-малко трафик." - Глупости!

48

Анонимен

преди 2 години

Не може всеки комплексар с баракуда да се разхожда по центъра и да паркира докато си пие кафето. Стои си в Люлин и Младост и това е. Не синя ами червена зона за тях с 5 лв. на час и престой един час.

47

Анонимен

преди 2 години

Искаме безплатни паркинги за народа.

46

ъцз

преди 2 години

стига сте щавили народа бе.... лицемеери

45

Анонимен

преди 2 години

Червена зона - идеален център. Паркиране 3 лв на час. Максимум 1 час

44

Анонимен

преди 2 години

Още с раждането на всяко българско бебе, то се записва в регистрите на мафията с две основни цели - гавра и щавене! Това представлява "нашата"( а всъщност тяхната) "държава" (а всъщност престъпна организация)!

43

Анонимен

преди 2 години

Еййй, не се наядохте мафиотите, които се наричате "управляващи"!

42

.

преди 2 години

НЕ! Няма да доведе!

41

Анонимен

преди 2 години

до Тялото -Само да не забравиш, в тия държави и градове първо пуснаха програми за финансирания за електромобили и хибриди и изградиха структура за тях. Значително по-ниски данъци за нови автомобили и т.н. Първо се правят отстъпките, после забраните. Въздуха в БГ е зле не само заради колите - тецове без филтри, строежи без мрежи и миене на камионите, по кварталите липсват места за изхвърляне на опасни отпадъци, гуми и дрехи. Ама в услуги и инфраструктура се харчи, а от синята зона само се събира.

40

Анонимен

преди 2 години

До ТялотоГлей как сам се закопаваш, що не кажеш нещо за по големи данъци на "богаташите", малко алтруизъм от тяхна страна, или викаш, кой е беден да му отрежат краката, поне да не излиза от къщи???

39

Анонимен

преди 2 години

Не, няма да доведе до по-чист въздух. Паркираната кола не замърсява, но пък увекичава печалбата на еди кой си. Така че, цяла българия да направите синя зона, единственото което ще стане е, че хората ще обеднеят още повече заради допълнителната тежест. Един ден, когато няма кой да плаща синя зона, няма да има и кой да кара коли.., е тогава ще дишаме чист въздух

38

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМного ги затрудняваш, капацитета им е само до навесче на терасата :)

37

Тялото

преди 2 години

Този проблем вече е бил решаван в други градове в ЕС. По-високи данъци за автомобили, МНОГО по-високи данъци са стари автомобили и цяла София да е зона която да започва от 100лв на месец абонамент и 300лв за центъра. Да намалеят 2 до 3 пъти автомобилите на пътя. Градския ни е достатъчно добър може да стане и по-добър.Чистия въздух и въобще град са по-важни от това всеки да може да кара "нещо".

36

Червена зона

преди 2 години

Без спиране и паркиране

35

Анонимен

преди 2 години

"Предлагаме и да се ограничи до 5 броят "Служебен абонамент" на административен адрес, защото сме свидетели на институции, които имат по 10-12 служебни места"." - И в тия институции има по 60+ служителя, а най-близкия паркинг на километър. Хайде стига с глупостите. Синята зона вкарва милиони на година в бюджета, а какво е изградено с тях? Нищо, даже и планове нямате и не правите. До сега да имаше поне 2-3 нови подземни паркинга под парковете. 3-4 етажа с охрана и отгоре зелена площ и готово.

34

Хасан от Кр.Село

преди 2 години

зимаска кат почнем се топлим с гуми, у синята зона ем че плащате, ем че ми дишате най-чистия въздух

33

Въздуха се замърсява

преди 2 години

От движещи се, а не от паркирани коли.

32

Анонимен

преди 2 години

какво е червена зона?