91

забойсмение

преди 2 години

С решение Административен съд ги обяви за незаконни,но няма КОЙ да ги свали.А приходите отиват директно в касата на фирмата а не в общинския бюджет.Само лека справка в търг.регистър е достатъчна да се видят ЯВНИТЕ лица на това търговско дружество.За зони и новите еко стикери пълнещи джоба на един любимец от БСП да не говорим.Ние сме си за бой !

90

Анонимен

преди 2 години

Решението не е трудно - всички, които предлагат по-високи данъци и такси, отиват да трошат камъни в каменоломните. Тогава няма да има проблем с паркирането и със задръстванията.

89

Истината

преди 2 години

В България платените зони винаги водят до увеличаване на задръстванията и по-голямо замърсяване на въздуха. В случая имаме замяна на зелена зона с по-скъпата синя зона, т.е. целта е по-голямо печалби за мутрите.

88

azz

преди 2 години

До Анонимен Имам лично впечатление от Малага,Испания - на всички места с повече автомобили/центъра,пристанището/ са направени достатъчно паркинги.Достъпа до тях е бърз,цената беше 1 евро на час,сега разбрах че са го намалили на 0,75.Топлата вода е измислена отдавна,не е нужно ние да я измисляме!Тук всичко е за едно огромно лапане!!

87

NoMercy

преди 2 години

Ще цитирам: Зоните за платено паркиране както в Европа, така и по света, имат една основна цел - да демотивират идването с коли по централните части на големите градовеЕ какъв център е Яворов , Оборище и Лозенец. А за към Централна гара и ул. Константин Величков да не говориме ....

86

gele

преди 2 години

общината да не си играе с тия зони а на всяка новострояща се коперация да има подземни гаражи. Стига са лапали защото тия зони след време няма да имат файда

85

Анонимен

преди 2 години

Глyпak. В пандемия транспортът не трябва да се ограничава, защото това значи повече хора натъпкани в едно превозно средство, а оттам и по-малко хора ще искат да го ползват.Градският транспорт е най-рисковото място за зараза.

84

Анонимен

преди 2 години

Аз също преди време си мислех че строителстовото на паркинзи е решение но не е така. Това може да стане в америка където има магистрали които минават през градовете. Ако се направят много паркинги в центъра, ще се задръстят булевардите с трафик и ще висим по 2 часа в задръствания за да влезем в центъра, защото всеки ще иска с кола да стигне до паркинга в центъра. Правилното решение е това което правят. Да се предотврати влизането в коли към централната част.

83

Мигко

преди 2 години

Според вас,въвеждането и доведе ли до повече места и по чист въздух или доведе до поредната куче-касичка.

82

АВТОМОБИЛ = СВОБОДА

преди 2 години

Аз НЕ желая да пълня джобовете на cвинeтe!

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"край на доставките на храна по домовете (останали такива), всеки с под 50 лева в джоба със задължителен бадж БЕДЕН. Забрана за секс, ако си с бадж, хляба да е ферментирал за добро здраве и още и още и още." - Ти *** ли си или ... Сексът, явно е твой проблем, но да намесваш хляба е грях - НИКОЙ НЕ Е ПО - ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА. Дано никой от близките ти не опре до хляба.

80

Miss

преди 2 години

До ЦелуйБраво! Нека си направят офисите в Люлин, Надежда или Младост - центърът ще се освободи. Не критикувате, моля, хора дошли от провинцията, за да свършат нещо, което те няма как правят там на място / в малки градове няма дори институции към министерствата/. Те зарязват дом и имот, за да стигнат до София - с надеждата за ден-два да стигнат до някакво решение - това е тяхнаната цел. Вие, които си мислите,че хората дошли от малък град или село /за ден-двва/ са ви конкуренция... ?

79

до 78

преди 2 години

До ЦелуйИзкарването на предприятия и институции от София? - за съжаление вече е късно. Трябваше да се направи преди 30 години. Ако в момент столицата се премести например в Ловеч ефектът ще бъде - София остава на съшите цени, Ловеч поскъпва 10 пъти. Само това ще бъде резултата.

78

Анонимен

преди 2 години

Парите отиват в строителство на кооперации и затворени комплекси, ааа, пропуснах, боя за паркинг линии хахаха

77

аа

преди 2 години

Никой не задава въпроса къде са парите от зоната и защо не се построи нито един подземен паркинг или на няколко етажа както в Белград. Къде са парите? Също така докато на едно семейство му е по-евтино да идва от Младост с колата си вместо с метрото да се мотае по Витошка места няма да има. В неделя не си местим колата защото освободиш ли място веднъж, край да намериш ново. С паркинги, където стикерите за зоната са валидни, няма да има проблеми

76

Анонимен

преди 2 години

Отнемане имущетвото и автомобилите на всики бедни, показно пируване на богатите всеки петък, край на доставките на храна по домовете (останали такива), всеки с под 50 лева в джоба със задължителен бадж БЕДЕН. Забрана за секс, ако си с бадж, хляба да е ферментирал за добро здраве и още и още и още.

75

Анонимен

преди 2 години

Мотивирайте софийските бизнесмени да изнесат бизнесите си в провинцията и цветните зони рязко ще загубят престиж.

74

Целуй

преди 2 години

Изкарайте институциите от идеалния център и цветните зони рязко ще загубят престиж.

73

Целуй

преди 2 години

Като се ограничи наплива на провинциалисти с мераци да фанат корени в Големия Град София и цветните зони рязко ще загубят престиж.

72

Анонимен

преди 2 години

Синята или зелената зона са много евтини. Трябва да се направи по 5 лв. на час и въпроса е решен. Сега всеки цър..ву.л се разхожда с трошляка си и се прави на велик.