314

И

преди 2 години

До Помогнете си сами Как ще помогнат на държавата? Та те се гласят за опозиция, която да присъства в парламента и да плюе управляващите! Може ли уж спечелилите изборите, да се канят да бъдат опозиция? Явно до там са кадърни, че да не носят отговорност, а само да дават акъл отстрани!

313

GAME OF WHORES

преди 2 години

Играят си игрички. Ти си управляващ - аз съм в опозиция. Ако бяха в борда на директорите в една корпорация така ли щяха да правят? Славчо просто ти имаш 65 акции с право на глас и другите съответно някакви дялове в управлението на държавата. Накрая общата цел е държавата да е добре и всички да са добре. Политиците обаче не им пука за нас.

312

Помогнете си сами

преди 2 години

Ако някой ще помогне на тази НАША Държава това ще са ИТН, само че и ХОРАТА трябва да се замислят и да мръдна, а не да чакат като убавица с отворени крака... трябва да мърдат малко да помагат!!! иначе ще дойдат други, а Бую ще краде в сянка, докато пукне/се пръсне от крадене, но тогава и НАШАТА ДЪРЖАВА НЯМА ДА Я ИМА... САМО ОФЦЕ ЩЕ БЛЕЯТ

311

Щирлиц

преди 2 години

Почтеност?!Защо не покани Жорж Ганчев на предизборен дебат преди години,а покани всички останали кандидати?Има много здраве от Буратино,и от несъстоялата се почтеност.

310

читател

преди 2 години

И ГЕРБ са опозиция.

309

наблюдател

преди 2 години

Това не е сериозно.

308

Анонимен

преди 2 години

До СтанНа всички нормални е ясно, другите ощи го смятат за мъжкар и голям пич, както смятаха мутрите от 90те - Георги Илиев, Илия Павлов и т.н.

307

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 339Кога ще разберете, че животът не е шоу и кой се бара най-мъжкар криейки се на дивана?

306

Анонимен

преди 2 години

До ИТН са со ду.пце!!!!Наистина са дупце и нущо друго.

305

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 337Ако още не са се усетили, те са отдавна предадени. Казва им се в прав текст, че освен опозиция техният идол не може и не желае да бъде друго.

304

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 344И защо? Какво е направил, свършил, освен да плюе? Няма топки да управлява, няма мозък да преговаря и постигне консенсус, губи време и пари на народа да се показва мъжкар, а си стои скрит на дивана и се изживява за Бог, какъвто определено е много далече да бъде. Какво очеквате от него, освен пак същото губене на време и шикалкавене? Видя се че освен приказки и изхвърляния - нищо насреща.

303

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Много от...пачките на Кюлчето,заграбени с далавери от бюджета се преместиха на ул.Кумата.Кой ли живее там и с какво ги..привлече е голяма тайна.Толкова е...голяма,колкото тайната че ИТН е партия на...протеста.Майтап бе...Уили.

302

A

преди 2 години

Нещо ми писна от изявления след няколко линии Пт дивана.

301

Античалгар

преди 2 години

Да, докато суверенът най- сетне се усети и ви бие камшика, чалгари долни! Тогава ще си седиш пак в Левски и в проста шката си тв.

300

мммммммммммммм да

преди 2 години

Ииии .........нека папкането да започне.... сега!

299

Хаха

преди 2 години

Тежък му се видя кръстът, та дори не се напъна да го пробва ! Къде по-лесно е само отстрани да се вика, дюка и критикува, а отвреме на време и някой камък да се хвърли ! То и за това плащат някои !

298

Анонимен

преди 2 години

А Маямата що пара хвърлиха за транспаранти, реклама, чепене по телевизиите, отчаяна е, и парите трябва да се връщат.

297

Анонимен

преди 2 години

Бойкикиев да отиде Слави да го натегне отзад един път, и ще му прости, после ще съставят правителство.

296

Анонимен

преди 2 години

За политик не ставаш славиме, *** си.

295

джо

преди 2 години

Нищо не става от Славуца...