294

Голям Политик

преди 2 години

Не е излязъл от дома си от година и половина. "Управлява" от офиса си. Тва да не ти е фирма бе, Славуц. Тва е България. Ти ебaваш ли се с нас?

293

Анонимен

преди 2 години

До Да ПУ.КВА с маските2Такива като теб и в Карлуково не взимат.

292

Да ПУ.КВА с маските2

преди 2 години

Хората се разболяват от РАК и Левкемия от мобалните фирми- А1, Вииваком и теленор, но тия ИЗОБЩО НЕ ги интересува... А тръгнали да ни занивамат с някакви китайски ВИРУСИ, арабски маски и китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, които искали да ПРОДАВАТ, за да ни ОГРАБЯТ.....Аз ГЛАСУВАХ да махнат Б.Борисов, ЗАЕДНО с ВИРУСА, но тия от Служебното правителство, явно искат САМО да седнат на неговото място за да крадат пари, вместо да махнат маските..Този път трябва да ЗАПАЛЯТ парламента.

291

Анонимен

преди 2 години

*** шизофрения. Имаш председател на НС, 8 комисии водиш, човек на президента. Безсрамие и безотговорност. Липса на топки и обвинения за предателство. На избори ще бъдете изметени и Левски Г ще ви се струва Манхатън. Да отиваме на избори като сте толкова велики? Мутри и слуги на мутрите 30 години. Народът няма да прости.

290

Анонимен

преди 2 години

Какво Слави е разбрал няма значение, важно е какво ние разбрахме. А ние разбрахме че Итн са лъжци без лимит. Селски хитреци без грам достойнство. Пиши квото искаш от тоя фейсбук, това са думи без стойност от хора без стойност и с нулев морал. Клоуни.

289

Анонимен

преди 2 години

Тоя ..толкова се ми че е голяма работа , а се крие в миша дупка

288

Жалко

преди 2 години

ИТН са политически импотентни. За това имитират ГЕРБ и ДПС. Народа ги издигна до първа сила, но те просто не могат да го вдигнат, за да управляват. Това са сбирщина смешници - точно като НДСВ. Милиционерите ще ги изядат за закуска (ако вече не са)

287

Анонимен

преди 2 години

До Жалко Появи се опорката, че ИТН/Чалгаря били гербаджии или играели с ГЕРБ. Освен, че вие, троловете, които довчера плюехте ГЕРБ и бутахте ИТН (реално червени ***) нямат никакво логично обяснение за такова нещо, предвид как ИТН помогна на Радев да навре ГЕРБ в ъгъла, лъсна и това, че сте неграмотни, без грам идея как работи политиката, и нямате достойнството да си признаете грешката с некадърните приказки, защото не сте "играчи", а обикновени търкащи талончетата на Черепа.

286

Анонимен

преди 2 години

Браво Слави, бой по ушите на кръга Капитал. Стига са се облизвали за държавната хазна.

285

отврат

преди 2 години

Човече, хиляда пъти си смени мнението и позицията, въртиш се като фурнаджийска лопата. На това му викат чиста форма на шизофрения, много си зле с нервите, ама много. Лошото е, че е на наш гръб.

284

Край

преди 2 години

Еххх шв му се на Славчо да е опозиция и да си взимат заплатките и да си правят скечовете в парламентчето и телевизора ама не би .

283

Пенсия

преди 2 години

Хайде сега Слафчу и Боеку двамата, както бяха приятелчета, да отиват към НОИ и да подават документи за пенсия - по 300 лв на месец пенсия за момчетата. За заслуги. Народа им благодари. СЛЕДВАЩИЯ МОЛЯ!

282

Браво Славуц

преди 2 години

Нали знаеш, че повече няма да видиш толкова гласове - точно като приятеля ти Бойко Борисов. Направо се хващайте двамата и отивайте на кино, като в доброто старо време. Ай чао ЦЪPBУЛЕ! ОСТАРЯ КАТО ЦЪРBУЛ БЕ!

281

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев ще отиде при Славуца и ще му излиже обувките и всичко каквото каже за да даде гласове, че Прокопиев няма да го издържа вечно

280

ЗАКРИВАЙ!

преди 2 години

Закривайте ИТН. После закривайте и държавата - няма смисъл да си губим парите и времето. Да минаваме в режим на анархия и да сме живи и здрави.

279

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 303 "Радев употреби ИТН, очаква още от тях," Нищо не е "употребил". ИТН са създадени за да помогнат на Радев да се докопа до втори мандат. ЕДИНСТВЕНО за тази цел. Те си партнират от самото начало. НЕСЛУЧАЙНО ИТН в последно време, ни в клин, ни в ръкав, и независимо от темата, афишират подкрепата си за Радев - отсега си влизат в ролята, която им е отредена.

278

Жалко

преди 2 години

Голям ГЕРБ-аджия излезе тоя Славуц. Жалко че пуснах вот за тях на изборите - голям грях!

277

Анонимен

преди 2 години

Как до април месец , се строяха магистрали и имаше пари за всичко , сега всички викат пари няма , криза , мигранти , корона , какво става ?

276

Анонимен

преди 2 години

297 Радев употреби ИТН, очаква още от тях, гласове за втория си мандат и после, ще ги пусне по течението.

275

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 296 "ИТН помага на герб да се върне на власт" Хохохохо. Я кажи как точно им "помага", като с участие на ИТН властта отиде (и пак ще отиде) в ръцете на Радев, който я използва за да навре (с помощта на ДС с Рашков) ГЕРБ и Борисов в ъгъла? То бива некадърни опорки, но това вече започва да става пародия на тролене.