354

Анонимен

преди 2 години

До БравоИ какво получава като не е диалотичен? Да не управлява и се бие в гърдите, че ще е опозиция на тези, които ще се нагърбят да управляват. То е лесно да се люпят семки и се плюе от дивана. Каква разлика с гледащите мачове от Европейското? Пълен провал е Славчо, но явно едни пари са му осигурени за кашата, която забърка, а него само парите го интересуват.

353

Анонимен

преди 2 години

Всички видяха Слави колко може, по скоро колко не може.

352

ИТН излъга протеста

преди 2 години

Знаеха ли протестиращите, че Слави ще провали съставянето на правителство на партиите на протеста. Че ще иска цялата власт за ИТН (т.е. за себе си)? Не, преди изборите мълчаха за намеренията си като комунисти на разпит. И се надяват на следващите избори да получат повече гласове. Да ама не. Сега вече знаем какво може да се очаква от тях. И ще тръгнат надолу.

351

Сбъднаха им се

преди 2 години

мокрите сънища, да не носят отговорност, а да са "опозиция" - да го раздават "анти", да лалат срещу всичко и всички; вечно намръщени, рошави и с изтърканите джинси. Това е визията на Славчо за политиката и учестието на ИТН в нея - не да управлява и носи отговорност, а да критикарстват. През цялото време това им беше целта, всичките им усилия бяха насочени към това да се измъкнат от водещото място; всичките им провокации, поведението бяха с тази цел - да си намерят повод да се "обидят" и откачат.

350

Анонимен

преди 2 години

Тоя трябва да го наложат с войнишки колани,и после да си го изпратят по живо-по здраво там от където е долазил в Софията.

349

Браво

преди 2 години

Славчо. Той и Боко това им обясняваше, ама само ти можеш да ги научиш щото той все гледа да е далогичен и им отстъпва, а пинчерите му се качиха на главата.

348

Гроби Таласомо

преди 2 години

Вижте сега, тук няма парадокс, желанието да си опозииция на самият себе си;))) следва логиката на политическия процес лишен от Властта. Без Властта не може да има Управление. Вие, видяхте, какво се случи при "Борисов 3", когато управляваха без Власт. Аз тва го говоря, обаче гледам, че доста не го верват. Затова поисках и политическа ситуация, която да го онагледи зримо! На терен да видите, че е така, защото "око да види, ръка д апипне". Вижте и пипнете!Не, че ще повервате и тогава, но все пак!

347

Нормален

преди 2 години

Опозиция ли?С председател на Народното събрание.С председатели на 7 комисии (най-важните) в Народното събрание.Я пак, че нещо не разбрах.

346

Анонимен

преди 2 години

Слави да си говори, каквото си иска, но с действията си единствено доказва, че играе в полза на мафията и конкретно на Доган. Октай май ще излезе прав, че играе здрава пачка и всичко е за пари. Ако е така, нека бъде проклет, че погуби надеждите на толкова българи

345

Той

преди 2 години

Той това и искаше, да е опозиция. Никога не е искал да управлява (щото знае, че не може, а и е отговорно и ще загуби гласове). Слави иска да седи отстрани и да намира кусури на другите. Да им се подиграва, така както го прави от години. Направиха всичко възможно да не се разберат с другите протестни партии и да очернят някои министри на временното правителство. Съединението прави силата.... какво викаше хан Кубрат на синовете си за снопа стрели? А тия и прецедента, какво правят?

344

ЩО ,БЕ...ХА,ХААА

преди 2 години

"УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА ГО МОЖЕ И ЕДНА ПРОСТА ГОТВАЧКА"/В.И.Ленин/СОЦ-а И ПОСТ-СОЦ-а....ГО ДОКАЗАХА ЧУДЕСНО ТОВА!!!!....ЗАТОВА ТАКЪВ НИ Е И ХАЛА....ХА,ХААА...ДО ДНЕС!

343

МНОООГО КОФТИ НОМЕР

преди 2 години

ПРИ ТАЯ ЯКА ОПОЗИЦИЯ......НЕКА ФИГУРАНТА ДА ЗАПОВЯДА "ДА УПРАВЛЯВА"....!"НИЕ ОТ НАРОДА"--ВСИЧКИ СМЕ -ЗА....!

342

БайХ

преди 2 години

Точно така Слави. Докато суверенът не реши да ти намаже ските. А до тогава, ти ще продължиш да не разбираш от политика а също мечтата ти да бъдеш месия ще остане нереализирана. Защото нямаш качества на такъв. И поучителният ти тон не ти отива. Толкова сценаристи на разположение а ти си празнодумен.

341

Орлин Соколов

преди 2 години

Да си покаже медицинския картон,и заключенията/епикризите преди да му се даде управленчески пост в държавата.Проблемите с набирането на лимфа в краката не са от вчера,и интоксикацията си има причина.

340

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик Вярно ли си мислиш, че всичко е до едни 10000 на месец? Само да ти напомня, че кандидатът на ИТН за финансов министър се издаде сам, че месечно взима между 30000 и 80000 по платения от него данък 45000 годишно. Вярваш, че Слави изкарва под 100000 на месец(1 милион годишно)? Че то само джиповете и охраната му струват над 50000 месечно. Тук става въпрос за търсене на достъп до много повече от 10000 на месец. Само шашкъни вярват, че е безкористно.

339

Ха, ха ура , ура...

преди 2 години

....от толкова политически врътки --ДАЖЕ И ФИГУРАНТА СЕ УС РА....

338

Няма Такава Държава

преди 2 години

На гербажът от коментарите, господин Слави Трифонов му е напълно безразличен и от безразличие има нацвъкани 400 коментара. Все така да ви е безразличен.

337

НЯМА СПОР...

преди 2 години

"ЗАДКУЛИСИЕТО" --УМРЯ!--ИДВА ВРЕМЕТО НА ЯВНАТА И БЕЗКОМПРОМИСНА "КОНСТРУКТИВНА ОПОЗИЦИЯ " НА ИТН!---ОЧЕВИДНО СЛАВИ , БЪРЗО УСВОЯВА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИГРИ И УРОЦИТЕ НА ДОГАН , ДАВАТ СВОИТЕ ПЛОДОВЕ ПО "УПРАВЛЕНИЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА"!--ОСТАНАЛИТЕ РУШИТЕЛИ НА ДЕМОКРАТИЧНА И СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ , ЗАМИНАВАТ ЗА НЕБИТИЕТО ....ЯВНО--МОЖЕ И БЕЗ ТЯХ!!!

336

Да не спорим

преди 2 години

Каква **опозиция** бре, джанъм......Нали суверенът друго бе решил на 11_07_2021??????

335

Итн

преди 2 години

Ще гласувам на изборите за - итнИсчегьртването трябва да продьлжи за да потръгне дьржавата