89

ББ

преди 10 месеца

ПП не се интересуват от съдбата на Народа ни г-н Премиер...Народа ни го вижда...те само тесно партиини и олигархични...,за Народа ни...ИТН ни заявиха...е оправяйте се бре..ще се оправим ...бре...с империи сме се оправяли ...страхливците и бягащите от отговорност не са ни герой!!! и със слави и хирсто и без тях...България и Народа ми ще оцелее...ама ни предават...за его...партийни...

88

ББ

преди 10 месеца

Подкрепа г-н Премиер,троловете на пеевски, и доган,обслужващите ги от гроб,ще ви отричат,ще ви плюят...само това могат,...а и да крадат и продават Народа ни,подкрепяме ви за държавническото ви поведение,за...обраната ви...изказност...Левски ...няма дипломация...отстояване Свободата на България...със самоосзната саможертва..ПП не разбират,че егоизма им...не ни води към,гибел...към жестокост...България ще я има...въпреки доган и борисов,въпреки христо и слави,не ни помагат...алчните,ще ни бъде !!

87

Диана

преди 10 месеца

Ще го защитава, не.год.ни.ка, всеки ред, значи...Да вземе да се скрие от очите на хората за кумова срама, ама този е опериран от такива способности...Къде се видяло вълк с чувство за срам - нема такъв прецедент! Сега, като е толкова голям умник вече никой не му вярва и ще се оправя сам, ще брои стотинките...и така - до края на света!...Както Бог го е орисал...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Ще ни повлекат всички в своята бърлога...

86

Д-р Менгеле

преди 10 месеца

Естествено, но въпросът е друг - за колко време ще издържи този бюджет. Самите вие си признахте, че са останали около два милиарда от ГЕРБ и Баце. Като ги похарчите и ще изръкопляскате, като на открито партийно събрание на БКП.

85

боже

преди 10 месеца

С мандат на БСП ще управляват милиарди....??? Та тези два пъти си обраха партийната каса , сега на ред е държавната хазна.....

84

СМЕХ...

преди 10 месеца

АБЕ , ЗНАЕМЕ ,ЧЕ ЗАРАДИ ТИЯ ПАРИ ОТ ЕС Е ЦЕЛАТА ТАЯ ДАНДАНИЯ ,БЕ......АМА СЕ ОКАЗВАТЕ НЕУКИ И НЕКАДЪРНИ ДА СИ ГИ ВЗЕМЕТЕ , ЗАТОВА ИСКАТЕ ДА ОПОСКАТЕ БЮДЖЕТА ...ЧЕ Е НАЙ-ЛЕСЕН ЗА КРАДЕНЕ И ДАЛАВЕРИ..ХА,ХА,ХАААААААА!.... ЧЕ ДАЖЕ И ХОРА С "ЧУЖДО ГРАЖДАНСТВО" СТЕ ВКЛЮЧИЛИ В "СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО" ТА ДА ИМАТЕ ПАСПОРТИ ЗА БЕГАНЕ ...КАТО ЦВ.ВАСИЛЕВ С МИЛИОНИТЕ У СЪРБИЯ И ЧЕРЕПА У ДУБАЙ...!

83

Анонимен

преди 10 месеца

Пари пари пари пари само това е в комунистическата глава, лошото е че слуша другаря иначе може би не лош човек!!

82

Ууууу

преди 10 месеца

Господа офицери, първо подредете държавата, тогава искайте актуализация на бюджета. Вие мислите, че хората са *** като вас, да ви актуализират бюджета и след това, крадене ееее, както само комунист знае.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Комунисте Янев, повишението на заплатите на децата ти записано ли е в актуализацията на бюджета. Вашето комунистическо семейство цялото е на държавна хранилка и сигурно вземате поне 50 хил на месец. Браво, Янев! Така се прави по комунистически.

80

Анонимен

преди 10 месеца

Жена му на Янев е с присъда за шофиране в пияно състояние. Три години условно.

79

Анонимен

преди 10 месеца

Янев, абе ти имаш ли още чувството, че някой те подслушва?

78

Анонимен

преди 10 месеца

За два месеца служебното правителствоизхарчи 2 милиарда лева. Това е най-скъпоструващото ление до момента в историята на България!

77

АЙДЕ СТИГА...

преди 10 месеца

..С ТОЯ БЮДЖЕТ, БЕ....НЕ СТЕ ДАЛИ ОЧЕТ ЗА КВО ХАРЧИХТЕ ДО ДНЕС---СЕГА НОВИ ПАРИ ИСКАТЕ....!НАРОДА ДА НЕ ВИ Е "ДОЙНА КРАВА"....ГЕРБ ВИ ОСТАВИ ДОСТАТЪЧНО---ЗАБРАВЕТЕ!!!!

76

Зозо

преди 10 месеца

Вече е ясно. До октомври месец Рундю талибанина така ще се оака, че ще бъде гонен с камъни и дърве. Резил, разсипа държавата.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Оставка , на долните комунисти . В кръвта им е само да лъжат.

74

Анонимен

преди 10 месеца

ТЕЗИ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПЧЕТА ДА СЕ МАХАТ КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО ПО-БЪРЗО...ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО ПРАВЕХА ПОДОБНИ ГЕНЕРАЛИ И ПОЛКОВНИЦИ КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА Е ДА СЕ НАТИСКАТ ПО ЦЯЛ ДЕН В КАНЦЕЛАРИИТЕ С РАЗНИ СЕКРЕТАРКИ И ДА ИЗПОЛЗАВАТ ВОЙНИЦИТЕ ДА РАБОТЯТ НА ЧАСТНИТЕ ИМ ВИЛИ...

73

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРБ не трябва, да подкрепят актуализацията на бъджета на Радев, от който чепвената хунта ще стане по-богата. Без капка срам, хората станаха заложници на Радев, който обвърза бюджета, с техните доходи.

72

Анонимен

преди 10 месеца

Янев, как така без конкурс тия експерти, назначавате? И двете ти деца, каква сручайност! Какви експерти! Леле,мале. Също като и Радев с Деса, незаменимата пиарка, която той си назначи във ВВС. После, се обади, да скрият документите, доказващи корупцията. Срам нямате.

71

Разход

преди 10 месеца

Комунист и непредвидени разходи???? Ха-ха демек ще ни трябват едни пари за едно нещо?????

70

Анонимен

преди 10 месеца

Янев, ти истински премиер ли си? Защото ако си, какво прави противоконституционен министър в кабинета ти? Имаш ли уважение към върховния закон на държавата или не ти пука за него? Защото ако ти пука, Петков вече трябваше да е освободен от длъжност.