46

Анонимен

преди 2 години

Абе тука само изкуфели папардаци ли пишат?

45

Анонимен

преди 2 години

Стига крадохте бе. Използват времето в което хората още не ги познават да ограбят каквото могат.

44

Анонимен

преди 2 години

Искам да знам точно за какво са парите. Публикувайте всичко!!!!!!!!!!!

43

data

преди 2 години

Няма политическа партия която да гласува чужд бюджет !

42

Анонимен

преди 2 години

Дайте властта на служебното или Слави да съставя нов кабинет, ако не - БСП или Мая да взимат властта

41

Анонимен

преди 2 години

Сега като се върнат от Слънчака с изхарчени пари ....мммм не знам

40

Анонимен

преди 2 години

Ще махате ли валутния борд ? За един приятел питам .Той човека се кахъри дали дали да обърне левовете в евро

39

Бля бля бля

преди 2 години

"Данните показвали, че се иска организация и по-голяма сигурност за държавата"! Ти ще откриеш Америка бе, зелен чорап, с тия общи фрази! Или ще държите и сигурността на държавата заложник ,ако не ви харижат 1,2 милиарда отгоре, за да оцелеете на власт! А това с инерцията от пандемията ще убиете рибата! Досега мерките са ви нулеви, освен че сте дали..."предписания"! Всяка следваща криза ще се пише на ваш гръб/Г*з/, защото вашата незаинтересованост е уникална!

38

хахаха

преди 2 години

До ха, хаАБСОЛЮТНО ВЯРНО!

37

Анонимен

преди 2 години

янеф, и аз имам син и дъщеря. Какво трябва да направя за да ги уредя на добре платени държавни службици както ти си уредил твоите?

36

Анонимен

преди 2 години

Май миналото лято освен в Евро зоната, се готвехме да влезем и в Шенген. И май сега вървим към Виденов зима, а? Колко *** може да бъде един народ. Кака Цецка грее като диамант пред резидента. :)

35

Анонимен

преди 2 години

Всеки лев заплата на приплода може да бъде защитен, но може би не бива.

34

Накратко

преди 2 години

Абсолютен комунистически некадърник.Говори и нищо съществено не казва.Типичен комсомолски секретар.Така едно време тия комсмолските говориха празни приказки.

33

1

преди 2 години

"Като служебно правителство ние си свършихме работата." Мда. Вкарахте страната в свирепа икономическа, здравна и управленческа криза и откраднахте каквото можахте, като сършихте ОСНОВНОТО, за което ви бяха сложили: да разчистите пътя на Фигуранта към нов мандат с политически репресии, поголовно уволнение на хора и черен ПР.

32

Анонимен

преди 2 години

Ама как хубаво го каза президента - няма да има за това, няма да има за онова. Демек, да си знаете. Честито на протестиращите от миналото лято, дето не искаха да приемаме еврото. Тамън беше започнало леко да мирише на Европа в тая комунистическа ко..чи..на.

31

ха, ха

преди 2 години

Да Янев , свърши си работата, назначи сина си и дъщеря си в най-платежоспособните държавни фирми. И това ако не е добре свършена лична работа, здраве му кажи. Иначе сте гола вода, нищо не свършихте за народа, само злоба и реваншизъм. Да пози Господ България от такива правителства с министри с болни мозъци като Рашков дамаджаната, Стойчо Кацаров - лъжеца и т. н.

30

Анонимен

преди 2 години

28 попитай и Киро за жена му. Нали разбрахте, че я е назначил за консултант в министерството. А тя е готвачка човек, прави кифли и пасти. Но пък е канадка консултант. Не знам какво консултира. Може би колко кифли на ден да ядат работещите в министерството! Сигурно!

29

Анонимен

преди 2 години

Добре! Но го направете пред хората! В пряко предаване от НС, обсъдете бюджета. Защото когато Радев излезе и каза, че това е национална сигурност и за това ще се гледа в Президентството, че и на затворени врати, май излиза че някой лъже. Кой лъже? Искаме да знаем къде отиват нашите пари. От къде ще вземете 1 милиард и 200 000 милиона и за какво ще ги дадете. Имаме право. Тава са парите на народа. За това и народа трябва да знае.

28

ХАРВАРДСКИ МАЗОХИСТ.

преди 2 години

ЕМИГРИРАЛ ОТ.... КАНАДА.. в.. БЪЛГАРИЯ...............НЯКОЙ ДА МУ ВЯРВА..??..................# АКТУАЛИЗИРАЙ ЛЪЖИТЕ..........

27

Стоедин

преди 2 години

Янев, отговори за щерката и сина!