159

Луди хора...

преди 2 години

Ако от ГЕРБ твърдят, че виновните са самите полицай, които са извършили това - бихме го приели! Но за целта трябваше още тогава да са повдигнати обвинения на въпросните господа. След като година и половина по-късно продължават само да говорят на всички става ясно, че и те са едни от тях. Ако не са били виновни за случващото се на протеста то тогава са виновни за безучастието си(а то дори е прикриване) след него!

158

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо 159И кога е станало това, че съм го пропуснал? Освен "белия"автобус друг екшън не е имало при протестите срещу Орешарски. Нямаше и голи до кръста. Да не говорим, че тези дето блокираха "белия автобус" бяха студенти, предимно от изкуствата. Не футболни агитки дето свалиха преди това Борисов с кютеците пред университета.

157

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката от какъв пол е?

156

Анонимен

преди 2 години

Тошко Йорданов казал при Президента, че не го интересува ковид кризата и пенсионерите. Народът пък не се интересува колко дрогирани и пияни протестъри е била полицията.

155

Мдааа...ТУЛУПИ

преди 2 години

Насилието ражда насилие.Сега в Парламента се извършва насилие над МВР....очаквайте на есен насилие над Парламента....КАКВОТО ПОЧУКАЛО,такова и се обадило!!!!

154

Анонимен

преди 2 години

Като сме на темата за насилие на длъжностни лица над граждани, да попитам, някой ще напише ли новина за човека, на когото охраната на голям супермаркет е счупила ръката за това, че е бил без маска?

153

мхм

преди 2 години

До Как пък Аз се изненадвам, че съкварталеца Лалов не реагира тогава, а чак за Рашков. Явно си подбира клиентелата.

152

Прокопиев и сие

преди 2 години

Чакаме още такива записчета.Който има нещо подобно да ни ги препраща срещу ЗАПЛАЩАНЕ!!!Даваме и бонуси-300 гр.марихуана...

151

хак да им е на МВР

преди 2 години

Когато трябваше да залавят,бият и затварят в занданите *** от Орловия град,затварящи кръстовища и блокиращи улици и площади полицаите ги пазеха от гражданите да не ги бият...а сега черна неблагодарност!!!!!Следващият път който наруши закона стриктно да бъде санкциониран!!!И сега все още има палатки пред МС...до кога ще търпите бе полицаи скапани да се нарушават законите в тази страна!!!ЗАКОН-ред-бой и е.ане...ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ а не анархия!!!!

150

Бат Сашо

преди 2 години

Когато имаше протести против Пеевски нямаше нито бити,нито насилие,а площадите бяха много по-пълни,тва си беше дирижиран протест пък кой каквото ще да казва,жалко само за битите деца,за малко бира и адреналин какво ли няма да направят...

149

Анонимен

преди 2 години

ДАААА Гейска му работа само знаят да реват ама на ГЕЙПРАДА ви ще видите същите протестъри как ви налагат Тогава Полицията само ще наблюдава няма да им се бърка

148

Анонимен

преди 2 години

А тази от снимката само с поглед вече те е стреснала! Я се захващайте с нещо сериозно и стига сте правили на тъпите ви избиратели зрелища. Според вас никога ,ама никога преди не е имало полицейско насилие. Като не знаете какво да правите с държавата и народа ,който ви гласува доверие,поискайте помощ,а не да ни занимаване с глупости.

147

ПроСоТо

преди 2 години

и все пак доста странна работа!...Когато "умните,красиви и ранобудни" агитки ритаха ограждения,къртеха павета и замяраха с тях полицаите,когато НАПАДАХА полицаи,"протестирайки" СРЕЩУ ОРЕШАРСКИ,тогава "НЕМАШЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ",сичко беше.."В правилата"...СЕГА обаче,когато гневът на хората се насочи към БанкянскатаМутра,изведнъж се оказа,че са "терористи,подготвящи държавен преврат" и.."ВСИЧКИ МЕРКИ срещу тях са "допустими"..?!..Как става тая работа?

146

Чекурашка

преди 2 години

Томо Биклето и Маноил къде са бееее

145

Анонимен

преди 2 години

Абе къде се скри къдравата сю да излезе и да се изходи по въпроса.

144

АнтоанетаХитлерова

преди 2 години

БундесНахтенХитлерЮнгес---айнту,цвайнту,драйнту ДРъНььь...искаме си марихуаната от Орловия град и Гей парад на площад Батенберг!!!!!

143

ХАРВАРДСКИ МАЗОХИСТ.

преди 2 години

ЕМИГРИРАЛ ОТ..... КАНАДА.. в.. БЪЛГАРИЯ................ НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ МУ..???

142

Анонимен

преди 2 години

До Безпристрастен Те са отчет у Банкя!Там се водят на вадомост и плата.

141

Анонимен

преди 2 години

Левашка му работа само знаят да плюят ама пък после пият урина та така че всичко се връща ай пак триете леваци

140

Безпристрастен

преди 2 години

Не знам за ГЕРБ-ерастките *** във форума, но определено тук има някои френетични защитници на ГЕРБ, които или са изтървани от психото, или все още не са ги надушили, за да ги заведат на учет и да им издадат жълти книжки