99

Анонимен

преди 2 години

ИТН значи подкрепя хвърлянето на павета, яйца , бомби по полицаите? Да ама аз НЕ подкрепям. Полицията е орган, който трябяа да бъде твърд к да налага респект. Едвали са били ей така някой добро момче и момиче. Изобщо не вярвам на тази постановка с която ни отклоняват вниманието от провалите на управлението си ...партиите на опозицията.

98

Анонимен

преди 2 години

Правителство няма, кризи най-различни се задават, но едните размахват полицейско насилие отпреди 1 година, другите гражданство. И губят време в алабализми. Никой не ще да управлява, а да се изкарва борец за права.

97

Анонимен

преди 2 години

Трябва си възмездие за всичко - както за побоя над беззащитните младежи оковани в белезници, така и за трoловете на ГЕРБ засипващи медийното пространство с лъжите и манипулациите си.

96

брех

преди 2 години

Как пък един от тия депутати протестърите не беше бит? Ама бит, казвам! Те са само по изявленията и интригите, за пред камерите. И да, тези висеа ги видяхме още миналата година, дечицата бити обикаляха студията. Днес едно от тях дори обясни, че е недоволно и се възмущава, че тия, заради, които го биха, не правят нищо в парламента, мотаят се, не бързат...

95

Анонимен

преди 2 години

Защо протестиращите унижават полицаите които са на работното си място? Какво са им направили по-конкретно?

94

БожкееНЕможеДабъде

преди 2 години

полицията биела....АЙ стига бе....В ЦЯЛ СВЯТ ПОЛИЦИЯТА Е РЕПРЕСИВЕН ОРГАН И БИЕ!!!! А у нас я карат да играе "Лебедово езеро"...ХА-ха-ха....

93

Анонимен

преди 2 години

за да има ред и дисциплина,трябва да играе полицейска върлина !

92

Анонимен

преди 2 години

Да унижаваш някого също е садизъм. Травма от детството.

91

Уфф

преди 2 години

Този ***-феминист на снимката много дразни, отвраттителен е! Относно насилието ще кажа следното, не е мнго логично и последователно, един режим на такъв терор (ушким управлението на Герб), да допусне да има нисък процент на избори проведени от режима, и да падне от власт ... Все едно ако дойдат, пази Боже, чалгарите на власт, гнилите ябълки от МВР сакън всички ще ги изловят и накажат?!

90

Анонимен

преди 2 години

тая,дето държи снимката, е жива социоПатка

89

Анонимен

преди 2 години

Ето затова трябва яка демутризация (изчегъртване) започвайки от МВР, съд и прокуратура. Без демутризация няма да станем нормална държава и все ще сме най-бедни в Европа.

88

наблюдател от ООН

преди 2 години

Интересно....Министъра на МВР в България плюе и хули подчинените си полицаи....Това ми мяза на САДО-МАЗО!!!!

87

Строител

преди 2 години

Възрожденския процес и комунистическия режимХахахаха не се ли казва Възродителния процес???Цонев, не те е срам една и съща претоплена манджа.

86

оф

преди 2 години

Чудя се, как не ги е срам тия от протестните партии да наглеят още и още. Та те използваха глупостта на тия младежи, а за единия се знае, че е председател на младежкото БСП от Благоевград. Първо ги използваха, а после ги предадоха за власт!

85

Анонимен

преди 2 години

Мисля,чи е твърде възможно да има преекспонация на проблема. А протестиращите дали не са се държали гаменски ?! До колкото съм гледал,в други държави/ Гърция,Франция,Германия,Италия,САЩ и т.н./ полицията бие в пъти ,много пъти повече от нашата.

84

СДВРкъм дУУУпетатите

преди 2 години

До тук бяхме с охраната.Продължавайте да лаете и хулите...Всичко на този свят се връща тъпкано...!

83

афганистанец

преди 2 години

Не закачайте полицаите.че ще дойда аз с брадчедите и тогаз майка ви жална...

82

Виц

преди 2 години

Върви си един дядо към университета, гледа на стълбищата насядали студенти, сложили плакати.Пита ги дядото>- Какво правите бе деца?- Еми мирен седящ протест дядо!В един момент пристигат 3 полицейски буса. Изкачат много полицаи с шлемове, каски, щитове.Вадят палките и почват да млатят наред... Писъци, кръв, мозък...Дядото спира един от полицаите и пита:-Бре сине що ги биете така децата, те нищо лошо не правеха...Отговаря полицая:- Ми кво да се прави бе дедо, дипломна работа...

81

Анонимен

преди 2 години

А ве...Борисов защо така прилича визуално на Дучето...да не вземат и него да го достигне народната мъст ...да го убият заедно с любовницата му Мата Хари и после да ги обесят за краката...

80

Анонимен

преди 2 години

това е реваншизъм, това ли са най-големите проблеми пред държавата. Проблемът е с опростачването на нацията, вижте колко полицаи и военни имат татуировки. Преди време още при подаването на документи или на лекарска комисия тия кандидати отпадаха. Като се види Чалгаров колко има и младежта му подражава. Заради липса на кадри МВР и МО занижиха критериите, уж само на покритите места. През 2013/14 нямаше насилие. Полицейско насилие има и ще има, докато не се вземат мерки