179

Анонимен

преди 2 години

С каква лекота сипе обиди от трибуната този Тошко.И колко спокойно приеха обидата социопатите.Какъв просташки и циничен език.

178

Ангелов

преди 2 години

Крайно време е да се спре тенденциозното експлоатиране на тази тема. Имаше протест, на който много хора злоупотребиха с търпението на полицията- стрелба с прашки, лютив спрей, слама приготвена за пожари, ковчези бесилки, велики въстания и други провокации. Ако някой трябва да бъде съден за безредиците товаса Хаджигенов, Бабикян, Мая с нейните майки, Минеков и онзи с вдигнатия юмрук и лозунга за мутрите (странен език за един президент).

177

Анонимен

преди 2 години

Реално та Стара манджа е за да отвлече вниманието ни от това че ИТН и Зеления Чорап са вече дружки и че Киро Язовира ще прави партия от името на Зеления чорап. Затова искат правителство за 6 месеца, за да се подготвят!!!!!

176

Анонимен

преди 2 години

Сега да не отворят и делото за подпалването на Райхстага преди 80 години. Така като е тръгнало да претоплят стари манджи, знае ли човек :))))))))))))

175

Анонимен

преди 2 години

В полицията е имало садисти, над тях е имало социопати ||| нЕ има още!

174

А популисти

преди 2 години

Къде има...

173

Анонимен

преди 2 години

Милиции . На властващата тогава партия.За лоялност към партията и вожда им дигнаха заплатите с 800. И постове при Гешев?

172

Анонимен

преди 2 години

Нюрнберг. Третият Райх. 1945 г. Висшите служители на Райха са изправени пред международен съд. Херман Гьоринг, райхсминистър на авиацията е обвиняем. Той пледира невинен. Показват му архивни кадри от концлагери на нацистите от Третия Райх, където се виждат хиляди трупове и убити. Той се хваща за главата, и започва да "плаче". Тоест, преструва се на "ужасен". Твърди, че нищо не е знаел. После поглъща капсула цианид за да избегне присъда обесване!

171

ха ха

преди 2 години

Най-големите социопати и лицемери в момента са в НС. Какво ми се правите на интересни, бе? На загижени, на потресени. Не ви се отдава освен депутатсвото и актьорската професия. На оня, Хаджигенов и адвокатската. Той днес в качеството на адвокат ли говори от трибуната? Нещо беше объркал народноо събрание със съда. Направо ме е срам колко сте нагли и лицемерни. Засрамете се и вие и вземете направете едно правителство там.

170

българин

преди 2 години

ИТН: "В полицията е имало садисти"???!!! Еврика!!! *** вие открихте топлата вода бе!!! Потърсете информация за така наречения "Станфордски експеримент"!В местния университет студенти под ръководството на професора си провеждат психологически експеримент: Играят на затвор, в който една част са затворници, а друга - надзиратели. Експериментът е прекратен: Надзирателите стават садисти и изтезават "затворниците", които са на ръба на психично разстройство! Вижте, погледайте! Интересно е!

169

Анонимен

преди 2 години

Подбудителите на протеска са психопати. Тях кой ще ги разследва?

168

Анонимен

преди 2 години

Тона същество от снимката сестрата на Хитлер ли е?

167

хахаха

преди 2 години

Любимите от ГЕРБ, пуснаха по пързалката обикновените полицаи. И те опраха пешкира. Откровено предателство. Величайте ги още!

166

Анонимен

преди 2 години

Полицията и Милицията са като магнит за хората със садистични наклонности.На времето такива ги подбираха по заводите и ТКЗС-тата,и от Окръжния Комитет ги сформираха в доброволчески наказателни отряди които върлуваха по нощите,и *** жална като те барнат.От тебе повече човек не става.Много хора след издевателствата над тях си сложиха край на живота си поради подигравките от обществото.После тези бригади минаха към мутрите и групировките им.

165

Питане

преди 2 години

Кой разпореди на полицията на НЕ охранява гражданите от изстъпленията на протестиращите, а да хранява протестиращите от Народната любов? Това не разбирам и още никой на е успял да ми го обясни!

164

Зозо

преди 2 години

Тоя *** на снимката е отвратителен, ще повърна :(((((

163

Ц. Цветков

преди 2 години

Садистите бяха по тротоарите и трябваше да ви изринат от там и да ви дадат заслужено то,а не сега да търсите под вола теле ! Срам сте вие за целия народ,срам ! Пфу! Долна работа !!!

162

SS

преди 2 години

Едни ги биха,други влезнаха в парламента ! На техния бития гръб.

161

Анонимен

преди 2 години

Рашков, нали спореед теб и политичесите ти покровители полицаите са безспорно виновни, защо още не си ги уволнил? Всички (без един) са на прякото ти подчинение? Или не ти стиска?

160

Пешо Питанката

преди 2 години

А "отровното трио" /МИНЕТКОВхаджиГЕЙЧОбарбукян/кога ще се извинят на полицаите за издевателствата на протестиращитеЛУМПЕНИ над редовите полицаи изпълняващи служебните си задължения????Нали те ги подкукоросваха и насъскваха да рушат,трошат и бият,блокираха площади и кръстовища,изграждаха незаконни палаткови лагери и опикаваха флората и инфрастръктората на СТОЛИЦАТА....да не говорим за *** риба,развалените яйца и домати...