13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. Габъп отдавна смениха господарите от БСП на ГЕРБ, след като по Пеевските медии въртяха кадри с голф игрищата и имотите на Кънчо Стойчев. Предупреждение да слушат, за да не дойде НАП и тн.

12

Анонимен

преди 2 години

Започна вече смешния плач как непременно да си съставим правителство.Хубаво беше миналата година вместо да хвърлят домати по булевардите , да бяха помислили върху този проблем, който днес не могат да решат.

11

ПроСоТо

преди 2 години

тоя човек си бъйти майтап!..Няма как най-МАЛОБРОЙНАТА формация в НС да получи мандат,нито пък да реализира правителство!...В "ибгни" ИМА доста качествени ЛИЧНОСТИ,но...Личностите са едно,ИГРИТЕ-съвсем друго..Според мен практиката на "Орела,рака и щуката" НЯМА и не може да издърпа затъналата ни от 12-годишното беснеене на Тиквохунтата,каруца.."Съединението прави силата"!../ТОВА поне народните представИтели би требало да знаят../

10

Анонимен

преди 2 години

Тоя вечно говори много без да казва нищо.

9

Зозо

преди 2 години

ГЕРБ и ИТН 127 гласа. Тези за какво правителство говорят. Ще дочакаме пълното наакване на талибана Рундю през октомври :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 2 години

Да не забравите да оставите Киро министър на икономиката, че Сорос може да ви е ее *** ата. То не случайно въпреки нарушението на Конституцията никой не го сваля от министерския пост. Ех народе, бедни ми глу... умен народе, кой ли те в тая робска люлка люлее!

7

Анонимен

преди 2 години

Първане? На кой олигарх служиш? Слуга

6

Анонимен

преди 2 години

Да видим - ГЕРБ не ги ще никой, ИТН клъцнаха всички. Простата математика показва, че без тях правителство няма как. Айде гласувайте бюджета, мерките срещу мигрантите и парите от ЕС какво ще се правят и нови избори. Пък след изборите, ако пак вземете да лакардисвате вместо да работите, вече народа трябва да излезе на протести и да ви срита здраво. А ако не сте приели заплатите на МВР, ще е интересно, кой ще ви пази задните части този път на всички 240 "умници".

5

Мунчо

преди 2 години

Мдаааа! Положението вместо да се влошава, става все по- трагично !!!

4

ХААААХАХА..

преди 2 години

..!!!

3

НАЛЕ

преди 2 години

''Ние идваме и си ...отиваме'' !На какво се надяват тзи 12 депутата ?

2

Анонимен

преди 2 години

Правителство ще има. Плачете герберасти. Няма връщане към краденето. Само един път - към бай Ставри

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя е продажен социолог