33

Анонимен

преди 2 години

Орел рак и щука определено са по-добре от ИТН неграмотниците, но все пак не е достатъчно, за да се случи нешо изобщо.

32

социологопсихолого

преди 2 години

антрополого платено интервю...!Айде ЪРььь У ЛЕВО!!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Всички т.нар. анализатори се правят на луди, или нищо не става от тях. Например аз знам, че проруските партии в лицето на ИТН, ИМВ и БСП изибщо нямат намерение да правят кабинет, а целта им е отново да дадат властта в ръцете на Фигуранта. Та, в задачата се пита, защо тия "анализатори", които уж това работят, не го знаят това? Нарочно ли не го споменават и ако "да", ЗАЩО?

30

ПЕТЪР МЛАДЕНОВ

преди 2 години

ДА ИДВАТ ТАНКОВЕТЕ ПАРДОМ ТАЛИБАНИТЕ

29

Идва гладна Зима...

преди 2 години

фира ще даде електорат мнозина !!!

28

Альоууу...Първанчооо

преди 2 години

ИБГНИ ги тияТУЛУПИ...за *** зеле не стават!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Само ни вижте евродепутатите, поне Слабаков прибира парите и мълчи, а тоя не млъква. Голям капацитет. Какво е завършил, впрочем? Може ли да пише на български? Нека напише "Аз съм българче" без 50 правописни грешки.

26

талибантурист

преди 2 години

Идваме...едномандатно действаме!

25

Анонимен

преди 2 години

Проблемът, мило момче, е в това, че се извърши изкуствена подмяна на вота и на спечелилата изборите партия ГЕРБ е забранено да състави правителство, както е редно. Но се видя, че писъците "всички срещу ГЕРБ" не водят до нищо смислено. И този фалшив балон ще се спука много скоро, защото на българина вече много му бръкнаха в джоба, а той хич не обича.

24

Анонимен

преди 2 години

МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ???? 1% от българите са гласували за *** и те ще ми съставят правителство????? Е НЯМА ДА СТАНЕ!!!!

23

До 5

преди 2 години

Че то и сега има правителство, ама няма кой да отгърне другия лист с опорките:)))))))))))) Прости *** бяхте, прости и си останахте!!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя е също на хранилката на Черепа. Тез пари дето ги дадоха май вече си ги искат!!!"Протестите" от миналата година бяха платени!

21

За да се скалъпи

преди 2 години

правителство,е необходимо съгласието на ИТН.Те да подкрепят мутрите означава,че разбират собствената несъстоятелност и признават,че мутрите-МаяМа,Дончева,ХаджиГена,Бабикян и др.са по-политико значими и определящи от тях.Това няма как да стане,то влиза в крещящо противоречие с анансите за нови избори на ИТН.А ако го направят,ще демонстрират за сетен път на избирателите си,че не трябва да се вярва на това,което говорят,че друга,по-важна,но задкулисна логика се крие зад действията им.

20

ПОЗНАВАЧ

преди 2 години

На някои няма да им хареса истината, но единственият начен да има стабилно правителство е народът, който ще е усетил вкуса на социалния хаос, ковид кризата, безработицата и инфлацията, да се вразуми и да избере категорично тези, които са доказали, че могат да управляват. Другото е бавна и мъчителна смърт.

19

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДЕМОКРАЦИЯТА В БГ УМРЯ ДА ВИДИМ КАКВО СЛЕДВА

18

Хехе

преди 2 години

Първан, подобно на Иван(Кръстев) са сладкодумни майстори на нищоказването! Затова са станали политолози и социолози,т.е. най-хайлашкия израз на човешкото неможене и безсилие! Да не са ти работници такива умници,мам*цата ти ще разкатаят от филосфии!

17

Анонимен

преди 2 години

Тоя па брадат пророк откога е такъв важен?

16

ACAB

преди 2 години

Да го дадат мандата на УИРЕВХР78ЕХ

15

моч

преди 2 години

"....живеем в последиците от започналия преди година протест..." Първане , другарю Симеонов , според мен сте допуснали една малка , ама много малка но , за сметка на това с огромно значение неточност и ако позволите ще ви поправя - ....живеем в последиците от започналия преди година ПРЕВРАТ....Една единствена думичка е достатъчна да каже всичко - ПРЕВРАТ , а след преврата - КАТАСТРОФА !!!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Като видя мъж с обръснати мустаци, но с брада и се питам какво му е сбъркано- вида или пола?