13

Анонимен

преди 2 години

оставка на Борисов? от къде бе, да не се друсате вече и вие като слави трифонов? Има си извършители - отиват в затвора, ако шефове са им наредили именно така да бият хора - и те в затвора. Ристо вземи се стегни защото и теб ще те повлече на дъното чалгаря. стига се лигавихте десните с това нищожество и най вече с радев - това са врагове! запомни врагове!

12

само за селфи

преди 2 години

Егати орангутана!

11

Анонимен

преди 2 години

Идеалната чалгарска държава иска жертви. Хорст Весели и кървави флагове, и народа да мре за Славата на Чалгаря. Добре че надали вече има такиваглупаци да протестират и да *** за царство Чалгария.

10

Анонимен

преди 2 години

Много си злее, бе Пинокио! Като целуваше ръка на Борисов да се беше видял постоянно да се беше гледал в огледалото! То бива бива популисти, ама да ни баламосва един генерал Гноом и един Пинокио вече ми идва в повече. От яд ако си удари чорапите в тавана. Какво ни интересува нас нормалните хора?

9

Сатира

преди 2 години

И за това ли бил виновен лично Борисов ? А за летните горещини и пожарите я Гърция не е ли виновен ??? Вече ставате банални с този Борисов. Него го няма вече, дайте да видим Вие новите мераклии за постове, вие каква политика ще правите ??? И накъде ще запътите държавата ни ?

8

Анонимен

преди 2 години

А виждали ли сте полицията в други държави как бие ? Това нищо не е. Петър Младенов искаше дори " танковете да дойдат"

7

Възмутен DE

преди 2 години

Никога не съм харесвала този тип, но сега съм напълно съгласна с него! Да си получат заслуженото тикви, каскети и прочие ***! И бибитко ходи от медии, паланки и селца да плюе всички, а той ангел небесен... Пфу

6

Анонимен

преди 2 години

Хвърляха хората като чували с картофи. Намерете им работа като хамали в затвора в Белене. Ще харесат каторгата да хвърлят чували, да чукат камъни и да носят камъни. Полицаите и техните мутроначалници обичат физическия труд.

5

Анонимен

преди 2 години

Трябва да връща ресто на спонсорите за това не може да си намери място Христо Бойкикев. :D Ама то тая работа не е като оная работа. Човека взе парите и каза ще видим. Рестото се връща на момента. Ако не ще отива да копае на лозето.

4

Христо И.

преди 2 години

Направо не съм върху себе си.

3

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов призовава Борисов да " освободи България от себе си". Този човек нещо се е объркал. Иванов да си припомни колко души гласуваха за него и колко за Борисов.

2

Анонимен

преди 2 години

Що си не одиш на Росенец а се занимаваш с глупости ?

1

Анонимен

преди 2 години

Пинокио има *** и годишни кръгове.