33

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика -дръжте крадеца ...аве ей папагал -,а кой се обаждаше на Маджо и от къде довтасаха агитките с *** ....деца били мамините те !!!?! Много малко ги биха .

32

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСпоред написаното в "Снайпер", точно Демократична България са блокирали съставянето на правителство и са притиснали ИТН и Слави, а това е било договорено заедно с герберите, пише че ДБ и Бойко играят заедно срещу останалите партии в парламента и затова са провалили съставянето на правителство!

31

Анонимен

преди 2 години

Събитието г-н Иванов има две страни. Това ,което виждаме е следствие от пъвата. Защо не искаш и нея да видиш? Манипулатор. Народа стои зад редовите полицаи, защото бият точно тия които заслужават. Теб бил ли те е някой,а?

30

Нане

преди 2 години

Ицко не лудей, а се обединете с ИТН, БСП, и ИБГНИ и ги накажете подобаващо еничарите и гробарите от долу до най горе!

29

Анонимен

преди 2 години

този е за психиатрия

28

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАма те са заедно, Бойко и ДБ ще играят срещу всички останали партии на следващите избори, а после пак ще реват, че са мачкани от Бойко и компания

27

Кирил Петков

преди 2 години

Тоталиризъм, ченгесари, Пеевски, мутри, Борисов, Сараи, завладяна държава, обръчи от фирми, преследване на неудобните и всички дръзнали да се обявят срещу статуквото, фабрикуване на лъжи, клевети, селски интриги... Ето срещу това се борим. И ще се борим до пълна победа, до осветляване на всичко тъмно случило се в България последните 15г, и изправяне на виновните пред съда, за да я има България и след 30г, силна, процъфтяваща, свободна и привлекателна.

26

Анонимен

преди 2 години

Според "Снайпер.бг" , вие играете заедно с Бойко срещу всички останали. Как уж публично искате оставки, а задкулисно сте заедно?

25

Анонимен

преди 2 години

Борисов е виновен,че вечно е в партер пред краварите!Ако беше скръцнал със зъби на Мустафата,и беше пратил една водоноска да измие умните и красиви лekeтa,България щеше да е спокойна,и всичко щеше да е наред!

24

Анонимен

преди 2 години

Всички партийни лидери са крайно възмутени от побоя над протестиращите .Решиха , че най-доброто , което могат да направяте е да се изпокарат и да не правят нищо в посока реализиране исканията на протестите . Не им ли е неудобно . Кой заради егоизма си , кой заради кукловоди , вече след 2ри избори не могат да се разберат и да работят по същество

23

Анонимен

преди 2 години

Не можел да се побере в кожата си от гняв Иванов. Нещо послъгва.

22

Анонимен

преди 2 години

Малоyмнu, плaтeнu ГЕРБерски тpoлoвe, не разбирате ли, че побоят от полицай върху човек, простнат на земята и окован с белезници е НЕЗАКОНЕН, в демократичния свят?Пожелавам Ви да го изпитате с бъбреците си, от онази русата с опашката и гологлавия и колега!

21

Цитат от Снайпер.бг

преди 2 години

Ейййй, големи сте артисти всичките, а Бойко за да спечели, ще разкъса България ако трябва "Иво Прокопиев и Бойко Борисов се договориха на среща миналата седмица "Демократична България" да не подкрепи правителство на ИТН и това се потвърди.Според сценария ГЕРБ трябва да има 75-80 депутати, а "Демократична България" 40-45 с мощно разкешване на Прокопиев и логистика от кръга "Сорос""

20

Румен Владимиров

преди 2 години

Смешници! Вашето време изтича! С възмущение няма как да напълните окрадената от Фигуранта хазна!

19

Анонимен

преди 2 години

Гнусен сурусуид долен

18

izh

преди 2 години

Театърът е пълен. Едни креслъовци псуват и плюят полицаите, а другарчетата им извадили телефоните правят клипчета. Защо полицаите са ги оставили тях? - формално те не нарушават закона. Затова. И понеже сега може да се получи втория транш от обещаните пари - сега се вдига шум. СЕГА - когато се вижда и от комунопитеците и от чалгарите и от тези дето трудно говорят български, че държавата се срива икономически. Па да си напомпим тези на които разчитаме /изразът е на др. Техноимпексова /

17

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак започна с предизборните празни приказки. Те, протестиращите хвърляха какво ли не по полицаите и ги обиждаха, после били бити. Ами не видях бити, а само симуланти влачени от полицаи. Такива сме ги виждали по всички протести. Жадни за внимание мамини синчета...Малко им беше... Трябваше наистина да изядат по един пердах..

16

Анонимен

преди 2 години

Гнусен ***

15

Българско Лято

преди 2 години

Ужасни кадри!! Това по жестокост надминава дори потушаването на Априлското въстание от 1876!! Трябва да се заведе дело в съда по Човешките права в Хага!! Неможе в Европейска държава през 2020 година да се случва подобно клане!!

14

Анонимен

преди 2 години

Диктатора от Банкя - това е Борисов!