Снимка: БГНЕС

Най-сетне беше публикуван запис, който ясно показва бруталното насилие и унижение, на които бяха подложени българските граждани, младежи, деца, протестиращи.

Това написа Христо Иванов в профила си във Facebook, провокиран от клипа с насилие над протестиращ от полицаи. Ето и пълната му позиция:

Борисов, гледай този клип, гледай го постоянно, ако ти е останала някаква съвест, поеми си отговорността и освободи България от себе си. Това е твоята демокрация, това си ти, това е твоят режим!

Видяхме бруталното насилие, целенасочено, организирано от група полицаи. Не мога да се побера в кожата си от гняв и възмущение.

В този ъгъл беше мачкана българската свобода и достойнството на гражданите, както и надеждите на младежите.

Това е целенасочена политически поръчана и институционално прикрита операция по изтръгване на свободата от ръцете на българските граждани.

Тази операция включваше масово подслушване по скандален претекст за преследване на организация на държавен преврат.

Всичко стана на прага на Министерския съвет и ясно показва кой е отговорен.

От ГЕРБ се опитаха тогавашния вътрешен министър Младен Маринов да го направят член на комисията, която да разследва извършените от него и укрити престъпления.

Христо Терзийски, също днес депутат от ГЕРБ, тогава е шеф на главна дирекция „Полиция“, няколко дни по-късно е издигнат на поста министър. Защо?

Гешев организира това беззаконие, пазеше си собствената власт и е отговорен, че една година тези материали бяха крити и никой не понесе отговорност.

Ще направим всичко като народни представители тези хора да си поемат отговорността.

Ще работим за оставка на Гешев и Борисов, през Маринов и Терзийски до тези джелати тук.

България никога няма да бъде свободна и европейска страна, без да има пълна отговорност!

Коментари Напиши коментар

273

Добри

преди 1 година

Христо Иванов е кукла на конци на Маджо и Иво Прокопиев, а не спасител на България.

272

Петър

преди 1 година

Някой трябва да му каже на Иванов да спре да се изживява като месия и че мнозинството от народът не го харесва.

271

Мартин

преди 1 година

Христо Иванов умело използва този случай отпреди година, за да атакува отново Гешев, тъй като неговия шеф Иво Прокопиев не иска повече съдебни дела срещу себе си и своите далавери!