153

Анонимен

преди 5 месеца

Toest-Umishleno UBIISTVO

152

Анонимен

преди 5 месеца

Генералчето парашутист и *** на радев да си понесе заслуженото при бай ставри,

151

Юмруци горе

преди 5 месеца

Радев оставка !

150

Международно учение!

преди 5 месеца

В международното учение "Шабла-22" кои други държави от НАТО са участвали, защото както досега е известно е участвала Сърбия, която не е член на НАТО и е военен съюзник на Русия, от която закупи С 400 и всичките и оръжия са руски. А иначе, защо производителят трябва да разтълкува записа на черната кутия, като това трябва да направи военната ни прокуратура?

149

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв е човешкия фактор в случая - ръководителите съобразяват какви са възможностите на машината, на пилота, на инфраструктурата и т.н., и вместо да го карат на магия - взимат адекватно решение за учението. Но пустата бг маоумщина и натегачество са тотална пречна за всичко в тая страна.

148

Анонимен

преди 5 месеца

Във всяка катастрофа гарантирано има човешки фактор!

147

Анонимен

преди 5 месеца

До Щерев --- Естествено. Самите пилоти и техните семейства (жените им), с които споделят състоянието на овенната съветска летателно-погребална техника не са за пренебрегване. Многократно беше заявено, че тези самолети са "слепи" през нощта, поради "модерната" съветска електроника, в която човекът е хардуерът, а функциите на CPU са дело на пилота. При това положение оцеляването нощно време е 50:50. Жалко за младият човек.

146

Анонимен

преди 5 месеца

Доста типично за българите! Нищо не правят като хората.

145

до Тъпунгер

преди 5 месеца

До Sunny"Проблемът е, че използва руска техника" Кви проблемъти? Де Билче?не използва руска техника,няма проблеми.Ползва хамериканска или френска

144

Joko

преди 5 месеца

Когато бях войник, ми трябваше само 1 месец за да разбера какви задници са оffицерите ....

143

Sunny

преди 5 месеца

Проблемът е, че използва руска техника, която преди всичко е проектирана за руснаци. Т.е. ако може да се спести от нещо, дори това да застрашава човешки живот - спестява се. Залегналите дълбоко в Русия принципи, че човешкия живот не е ценен и се жертва за щяло и нещяло намират път и в инженерството им. Ние виждаме голям проблем в това, а те не. Всеки е прав за себе си.

142

АНОНИМЕН

преди 5 месеца

Семейството му да ги съди до дупка, но за съжаление няма да се върне и да ги прегърне!

141

Анонимен

преди 5 месеца

Само са стреляли едновременно няколко "отбора" по мишената поради некадърно командване. Самолета пръв я е уцелил както се оказва от доклада на пилота и ракетата на другия "отбор" си е прихванало самолета като мишена. Едва ли може да има друго обяснение.

140

полковник Колев

преди 5 месеца

Незабавна преатестация т.е. разжалване на продажните некадърници "генерали" и да бъдат изхвърлени на улицата с минимални пенсии да просят на Женския пазар

139

да дойд грипените

преди 5 месеца

по-времето на соца колко момчета загинаха от простотиите на шапкарите, колко млади живота си отидоха, като процент жертви на шапкарското слабоумие по-време на военните игрички, наричани - "учения"! и си избрахте шапкари да ви управляват - генерали, прават си "учения " сега с в управлението на държавата! колко процента жертви са предвидили да загинат в тва "учение" - ???

138

Анонимен

преди 5 месеца

по скоро ракетата да не се откачила от корпуса на самолета и се е взривила на място . затова мотаят черната кутия .

137

Анонимен

преди 5 месеца

Радко го пожертва за кариерата си...

136

Анонимен

преди 5 месеца

Не съм видял шеф да носи отговорност. В държавна институция - това е връзкар и който го е сложил, той го пази. Така, че умрелият - умрял, живият - жив.

135

Анонимен

преди 5 месеца

В Америка това си е най-малкото убиство по непредпазливост в най-добрия случай.

134

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 127За това се правят учения, щото врага нема да те пита дали е ден или нощ, дали има буря или е ясно небето......въпреки това, смятам, че просто са прецакали нещо по веригата, все пак е опитен пилот, не е некакъв новобранец :))