188

някой

преди 7 месеца

ако пилота не е виновен не е редно да си измиват ръцете с него.............да подават оставки и да дойдат кадърни и невръзкари.

187

Владо

преди 8 месеца

Радев е ***. Руски *** и ги доказа. Двигателите отказаха и не го призна.

186

Анонимен

преди 8 месеца

По време на война кой ще подписва кои мишени какви са? Питаш врагът, или теглиш чоп?

185

Анонимен

преди 8 месеца

от въшките под шапката е тази свещена простота при генералите. Резидентът е типичен пример за последствията

184

Анонимен

преди 8 месеца

БРАВО, БРАВО КОЛКО КАДРОВИЦИ СЪС ЦЕНЗ ЗА БЕРАЧИ НА АРПАДЖИК!!! БРАВО, БРАВО!!!

183

Анонимен

преди 8 месеца

ПОТВЪРЖДЕНИЕТО, ЧЕ МИШЕНАТА Е ПАДАЛА ПО-БЪРЗО Е В СТАТИЯТА ВИ. ЗА 10 СЕК. ТЯЛО ПРОПАДА ВЪВ ВАКУУМ 490 МЕТРА, А МИШЕНАТА ПАДА ОТ 7000-6300 = 700 МЕТРА. А АКО ОТЧЕТЕМ, ЧЕ Е ПАРАШУТНА 490 СТАВА ОЩЕ ПО-МАЛКО, НАПРИМЕР 300 МЕТРА. ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ Т.Т.ДАННИ НА СПМ-100 ЗА ДА ОТГОВОРИМ ТОЧНО НА ВЪПРОСА. ОТ 00-35-42 И 00-38-41 ОПРЕДЕЛЯМЕ ВРЕМЕ = 179 СЕКУНДИ ==> (7000 - 2000)/179 = 27,93 м/с ПРОПАДАНЕ НА ЦЕЛТА. НОРМАЛНО ЛИ Е ЗНАЯТ САМО ВОЕННИТЕ. ЗА ПАРАШУТ НА ЧОВЕК - НЕ Е.

182

Анонимен

преди 8 месеца

Какви са тези наши въоръжени сили, дето им трябват специални цели (мишени) за нощно поразяване?

181

Fena

преди 8 месеца

Това се случва масово в БГ. Началници, които са се издигнали слушайки, ближейки и лазейки по земята пред наши хора, решават да се покажат пред по-големите началници колко са опитни и можещи. За целта естествено се използва някой друг, наистина добър в това, което прави. Ако успее - те обират лаврите, ако не - ами загубил е битката..... Жалки ***!

180

Анонимен

преди 8 месеца

До ПроСоТо 168Да определено се опитват всячески да скрият " приятелският огън", само че този " приятелски" е дошъл от сръбска батарея, която незнайно защо се е намирала на територията на натовска страна и е участвала в ученията ужким! По чия заповед на сръбските военни им е било позволено да стрелят по реални цели и изобщо да са тука? Ами по заповед на оня мухъл русофилски сегашния " министър на обороната", а шефа и патрона му е друг русофил другаря ЧеРадев!

179

препатил до просото

преди 8 месеца

Разбираш ли,че войника загина защото бе изпълнил заповедта на офицер който нямаше елементарни понятия от електротехника?А този офицер имаше гражданска специалност"инженер"?Докато служех в армията както всички тогава неграмотността на офицерите две години ни създаваше и проблеми и възможности.Но след този случай никой войник не им изпълняваше заповедите!За нас войниците те бяха мухльовци.

178

Анонимен

преди 8 месеца

Познавам пилоти и техници на военни самолети, и некой костюмар от герб, дето му плащам костюма, да им вика - льотчик ми иде в повече!

177

Анонимен

преди 8 месеца

има ли дежурни герберасти - нощна смяна да *** върху пилотите на България?

176

бай Иван

преди 8 месеца

Генералите немедлено да се разжалват в чин ефрейтор и военна прокутатура да им определи ...члена.Много генерали и професори в България" Много баби и детето хилаво...." казва народа.

175

Дж.Роб.Бидон

преди 8 месеца

До Безплатно "Ако кирката е руска, няма да свършим никаква работа" Ако ръцете е българските никаква кирката не помага.

174

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Кво значение има,мишената той е видял и поразил успешно. За да я порази трябва да е в хоризонтално положение в каквото е и бил, тогава къде е проблема в дневна мишена нощно време......не е проблема това и заповедта на генералите.Проблема е,ЧЕ Е УДАРЕН С РАКЕТА!!!!!Търсят под вола теле

173

ПроСоТо

преди 8 месеца

куриозното е,че войните НЕ ги предизвикват военните,а.."ПОЛИТИЦИТЕ"!..Военните са само "машата" в техните ръце...

172

ПроСоТо

преди 8 месеца

До препатил..Напълно те разбирам..Имай предвид обаче следното:..-Армията НЕ Е "ДАМСКИ КЛУБ"!..В армията ЕДИНСТВЕНИТЕ теми са как да УБИВАШ и как да бъдеш УБИТ..Знам,знам,че "логиката" на военните няма нищо общо с тая на цивилните,но..уви,така е.Радвам се че има изключения-Радев!."Затваряй си устата и продължавай да маршируваш!"..-Девиз в Австро-Унгарската армия,валиден и сега....Изобщо,докато има войни,ще има и военни...Може би след МИЛИОН години бъдещите "хора" няма да имат тия проблеми..

171

до 174

преди 8 месеца

Пред адвоката и военният винаги,ама винаги че предпочета адвоката.Със сигурност е по умен!

170

препатил

преди 8 месеца

Не се учудвам на приключенията на военните ни.Служих в казармата от 1981 до 1983 година.По средата на службата старши лейтенант бе заповядал да се разпънат антените на радиостанцията под електропровод. Възникналата волтова дъга уби на място 19 годишен войник.По наше време офицери ставах само тройкаджиите.В нашето поделение повечето бяхме приети за студенти и след този случай се отнасяхме с презрение към тях!И до ден днешен не съм говорил с военен и да ме е впечатлил с интелекта си!

169

ПроСоТо

преди 8 месеца

ха!...Сега попрегледах коментарите...Какво видях?..-"Зелен чорап","Фигурант","Ушатко",..и други такива,но НИТО ЕДИН ЕРБАП-"КОМЕНТАТОР" НЕ СИ Е ПОЗВОЛИЛ ДА СПОМЕНЕ ИМЕТО НА ТОЗИ,когото ПЛЮВА?!?!...Що така бе "БАБАИТИ"?...Да не ви треперят мартинките?!..Сигурно са поаквате само от споменаване на името..?