116

Анонимен

преди 2 години

Тоз самолет от който са спуснали мишената от същата база ли е излетял,като водещ от където и изстребителя Миг29 на м-р Терзиев по сигнал или въобще от къде се е появил,като вражески,че бил засечен в този район на ученията в района на Шабла ,че сега ни мишената ни изстребителя с пилота,ни черните кутии на двата самолета не са разшифровани за пътя им на движение-траектория как записана от датчици по детайли следящи

115

USA

преди 2 години

ЖЕНЕРАЛИТЕ ГО ВЕ ДА СА СФАЛИЛИ САМАЛЬОТА ШО СА АГЕНТИ НА ПУТИН ! ХИХИХИХИХИ !

114

USA

преди 2 години

ТЕЯ ЖЕНЕРАЛИ СФЕТЕШТИ МИШЕНИ У МУРЕТО ИЛИ ЖЕНЕРАЛИТЕ У ЗАТВОРА ! АРМИЯ НЕМА ! ФАКТЪ !

113

Анонимен

преди 2 години

До До ХМКомшиите имат страх от нас, знаят, че тук си гнездо на оси, само им требва да си поставим за враг друга цел, с тех е свършено тогава.......хахахахаха :))))

112

До ХМ

преди 2 години

Ако турция ни нападне не само може да си позволи да ни пита кога ни е удобно, но може да си позволи да ни даде година предизвестие за да може всички форумни смелчаци, патриотари и разбирачи да се изнесете при роднините в чужбина!!! Тръгнал да ми дрънка какво щяло да е ако държава с 5 самолета бъде нападната от такава с 1500 и това оправдавало смъртта на пилота...аман от ***

111

Анонимен

преди 2 години

Модчетата трият половината от текста.....хахахаха :)) Добре ! Който е бил в казарма, особено на специалните поделения, едва ли ще иска да бъде военен, щото повечето "началници" са комплексари и некадърници в своята област :))))) Жалко за жената на полковника, преживя го тежко, сигурно никога не си е мислела, че при тази професия ще има нелепа смърт :( Така добре ли е ***, или да почвам да буйствам ? :)))

110

Анонимен

преди 2 години

Жена му почти се срина след нелепата смърт, гледам че са й затворили устата

109

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно прокуратурата да продължава разследването, след като все още очаква черната кутия на падналия изтребител да бъде изпратена за разчитане в Русия от специалисти на производителя РСК-МиГ. За няколко дни вземаме решение за авансово плащане на милиарди левове за 8 бр несъществуващи в природата таралясници F-16, а една черна кутия трети месец не можем да изпратим за започване на разследване и анализ на причините. Нямали визи. Да ги искат от изгонените от Буда Тиквоний дипломати.

108

Анонимен

преди 2 години

Генералите подписали това нареждане, на военен съд и освобождаване на поста. На съд трябва, да се явят и тези, които са респектирали младият военен Манчев, който се самоуби? след случая с погрешното нахлуване на американски военни в цеха, край с.Чишлигирово. Радев умее добре, да покрива подобни случаи.

107

Анонимен

преди 2 години

А защо е трябвало мишената да я спускат от 7000м,а не от 10000м,както е разрешавала инструкцията и тогава мишената да се осветила на височина 9300м. как за по-безопасна височина за начало на атаката по нея с презастраховка от неблагоприятна обстановка,която е била известна щом е било безлуние,че също воденето на самолета на безопасна височина от контролиращите полетата с подаване на сигнал за обекта цел и тогава пилота би изпълнил задачата с още 3000м. за височина над описаната как недостатъчна.

106

абе фигурант

преди 2 години

и ся кво ше ги правим тия генерали ?

105

Анонимен

преди 2 години

До ИстинатаРадев е съвсем друга класа военен, ще бия ръчичките на Севда.....хахахаха :)) Скучен е, обаче нали не очаквате от един военен да е шут и да забавлява простолюдието със скечове и вицове.....хахахаха :)))

104

Хм

преди 2 години

Когато Турция ни нападне, сигурно ще пита кога ни е удобно-през деня или през нощта...

103

аа

преди 2 години

Къде са протестърите да разберем истината А ТЕ са УПраВЛяваЩи вече

102

Анонимен

преди 2 години

До Истината АЗ ПЪК НА ПЕЙКАТА В ПАРКА КАТО БЯХ НА ПОЧИВКА СРЕЩНАХ ЕДИН ВОЕНЕН, КОЙТО МИ КАЗА, ЧЕ РАБОТЕЛ С РАДЕВ БИЛ МНОГО ОТРОВЕН ЧОВЕК И НАГЛАСЯЛ СВОИТЕ ХОРА НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА БЕЗ ОСНОВАНИЕ, РАЗСЛЕДВАЛИ ГО ОТ ДАНС ЗА ТОВА И ДОКАЗАЛИ ФАКТИ.

101

Vako

преди 2 години

До Анонимен 102 Много точно ...Има разлика от учебни действия и тези на живот и смърт.

100

ъъъ

преди 2 години

Майче лягай пред президентството да се установи истината

99

Истината

преди 2 години

Срещнах един бивш военен който ми каза ,че Радев му е бил началник преди години.Каза че бил честен човек който мразел да го лъжат.Вода от извора....Така че само мафиоти могат да го упрекват и съдят за да не им развали далаверките.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100Може и така да е, обаче дадения генерал който заповядва носи пряка отговорност за челяка си :)) Дори да е пренавит подчинения, генерала требва да прецени рисковете, дали ще има проблеми и т.н....все пак, това е учение, не отиваш на война :)))

97

Vako

преди 2 години

До ХХХБраво много добро мнение.