38

Анонимен

преди 2 години

Много от приетите в болница могат да бъдат оставени на домашно лечение, но вкъщи няма как да се изолират от семейството си. Това го каза доктор преди време. И при тази цена на пътеката - и за гилдията добре дошло

37

Анонимен

преди 2 години

Стъкмистика и пландемия. Не вярвам че година и половина хората ги е страх от някакъв грип.

36

Станишката

преди 2 години

До 37. ***, имам наблюдения във няколко Европейски страни и мога да те уверя, че лъжат и всичко е уговорено и както се казва- от един учебник са го учили ;)

35

Анонимен

преди 2 години

До 18 Станишката Навсякъде лъжат -цяла Европа, Усата, Русия, Китай, Австралия и само наш Станишко казва истината; Как да ти вярваме, Станишко като не разполагаш с никакви реални и потвърдени данни, а фантазията ти е развинтетна. Хиляди лекари, политици и журналисти се сговорили да лъжат човечеството; Една тайна знае ли се от двама трудно остава тайна камо ли ако я знаят хиляди

34

Някой

преди 2 години

До Анонимен25И как аз, ако се ваксинирам, ще помогна на хората с хронични заболявания??? След като и ваксинираните се разболяват и пренасят този телевизионен вирус? Вижте в Израел какво става? Много нагло е да пишете това за което Ви плащат с обиди към останалите. Как ще обясните обстановката в Израел като сте толкова компетентен? Или Вие просто искате да си получите жълтите стотинки за поста, и не ви интересува всъщност сътбата на хронично болните хора?

33

Бено

преди 2 години

Относно броя направени тестове- ако се вземе средно на ден около 15 - 17000 теста, то излиза, че от началото на годината са се тествсли над 4 500 000 човека!!! Представете си какви са печалбите на лабораториите! А в Габрово най-голямата лаборатория не работи от известно време, щото ги хванаха във фалшификации.

32

Анонимен

преди 2 години

Много е хубаво ако антиваксарите българи егоисти се заразят с коронавирус и го изкарат много тежко с тръба в болницата тогава ще им дойде акъла в безмозъщната им празна куха кратуна.

31

Анонимен

преди 2 години

Какво като има заразени?Нека даже всички нарочно да се заразят и да се приключи!Мерки,тегллилки колкото и да се слагат само се удължава агонията.Няма смисъл от мерки,не го спират.А и все от нещо ще се мре никой не си е тръгнал жив от този свят.Дай сега да не излизаме защото може да ни бутне кола.Що за логика?!Живейте си и ако ви се случи най-лошото лека ви пръст!

30

123

преди 2 години

1.) 23.000 теста × 100,00 лв. = 2.300.000,00 лева на ден2.) 1000 лева бонус към заплатите на медицински и немедицински персонал, пряко свързан с лечението на ковид болен3.) 1-ва категория труд за лицата от т.2 4.) На държавно ниво пък се купуват милиони ваксини, който за да ги сложат на хората, освен медийна пропаганда скоро очаквайте и ограничителни мерки за неваксиниранитеи т.н.При това положение кога мислите, че ще се преборим с ковид? Отговор: Като свършат парите!

29

Анонимен

преди 2 години

Ало безмозъщните безсъвестни безотговарни антиваксари българи егоисти аз се ваксинирах преди 4 месеца с пфайзер заради хроничния ми бронхит още съм жива нито пък имам чип в главата така ще не говорете пълни лъжи на който ви се връзват неинтелигентните българи и неграмотните роми

28

ан те такааа

преди 2 години

Трепетете ваксъре, ковидо иде за вас.........

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8: Стойчо какво е направил, ваксини си има бол, който иска се е ваксинирал, всеки знае какво да направи, нищо не го спира. Кой управлява последните 12 години и защо състоянието на здравеопазването е толкова плачевно? После Стойчо виновен, че не хване една пушка и така да накара хората да се ваксинират, под строй.

26

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Когато наистина почне да има тежко болни със симптоми на измисления Ковид погледнете към небето, погледниете към храната, погледнете към водата и со отворете очите. А колегите, ах колегите :(

25

Анонимен

преди 2 години

Има една истина в България има безмозъщни безотговорни безсъвестни антиваксари егоисти гнусни алчни безнесмени рестарантьорчета неграмотните роми всички те мислят само за своята печалба и удоволствие въобще не им пука за живота на българите с хроничните зяборьнания.Заради антиваксарите българи егоисти и алчните бизнесмени рестарантьорчета ромите всички те мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава .

24

Анонимен

преди 2 години

Ваксъри и антиваксъри,... Що не рИветИ... Може да ви чуят и бройката да падне и да не ни затворят наесен...

23

Анонимен

преди 2 години

Има една истина в България има безмодъщни безотговорни безсъвестни антиваксари егоисти илгнусни алчни безнесмени рестарантьорчета и неграмотните роми всички те мислят само за своята печалба и удоволствие въобще не им пука за живота на българите с хроничните зяборьнания.Заради антиваксарите българи егоисти и алчните бизнесмени рестарантьорчета ромите всички те мислят само за себе си за никой друг нашата родина България никога няма да се оправи като държава .

22

Чоко

преди 2 години

Трябва да си признеям, че морето в тези дни е основен развъдник на Ковит. Тези регистрираните в София , чисто и просто са си направили тестовете тук , след като са се върнали. Ако се налагат мерки то те трябва да бъдат наложени там а не в София.

21

хайде пак

преди 2 години

ресторантчетата да дърпат капандурите, до няколко дни им спират тока

20

до 17

преди 2 години

Ти гледай да не ме изпревариш към Алфа-Кентавър!

19

Асан Гробара

преди 2 години

Изкъртихте ни от работа бре ора!!