18

Станишката

преди 2 години

Фашистите са се разбрснели и не само у нас, а по цяла Европа, Усата, Русия, Китай, Австралия и къде ли не! Бесни са, опиянени от собственната си наглост и посредственност. Психопатната им същност ги кара да изживяват поредица от оргаазми, докато виждат как плевелите на техния живот избояват обгрижвани от т.нар. Полезни ИдЬОти, които са просто самодоволни слуги на фашизоидите. Та- Добро Утро, Циркаджии! ПоЗдрави от плебса!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16==== Покрай Делтата и "Ламбадата" да не се пренесеш в измерението Гама, докато се забавляваш ...

16

Анонимен

преди 2 години

Чакаме Ламбадата да танцуваме.

15

Анонимен

преди 2 години

До бааа го"Има ли кой да разследва, дали е възможно и имаме ли капацитет за почти 23000 теста?!"... Безсрамно се заигравате с недоверието на българина към собствените ни възможности и способности. Замислете се, колко държавни и частни лаборатории се занимават с медицински анализи. Не само че могат да се правят толкова тестове, но се правят и бързо, за разлика от редица други държави (специално PCR-ите, антигенните и без това са бързи).

14

Анонимен

преди 2 години

124 болни са в интензивни отделения,толкова са реално болните в България.Другите дето лежат могат и вкъщи да го изкарат.Колко нови заразени са открили е без значение,не са открили всичките.Всички ще се заразят обаче и то не по веднъж,неизбежно е,въпрос на време е.Ваксинацията върви бавно.Този вирус е направен в лаборатория от човек-факт!

13

Анонимен

преди 2 години

Никой нищо не "докарва за стъкмистиката". Прогнозите бяха за 1000 в края на август. Сега не е краят на август, ако не се лъжа. Това също не говори добре за тези, които "прогнозират", но е косвено доказателство за това, че данните са реални. Много им трябва да ви лъжат за такова нещо. Със сигурност и в болниците, и в правителството биха предпочели да я няма вълната, или поне да е по-късно.

12

уууу

преди 2 години

колко от тези заразени са ваксани

11

Анонимен

преди 2 години

Умниците форумци как смятат ,,бройките,,( бройка е цинично изказване за страдащ човек). ? Хората не оздравяват за един ден. Ама тролът не е математик. ,,*** не читател. *** писател,,

10

Асан

преди 2 години

КуКунчо си реди стъкмистиката както си иска. Теглете му шута при бай Шиле :)))

9

Додо

преди 2 години

Интересно, така наречените "двойно ваксинирани", или "напълно ваксинирани" шаранчета дават ли си сметка за това, как жестоко бяха излъгани, или все още си мислят, че веднъж запретнеш ли ръкав и те напълнят с експерименталния ГМО мутаген, вече никакви ограничения не важат за теб и се връщаш към "нормалността"?

8

Анонимен

преди 2 години

Ама Стойчо мълчи като слаб ученик. Защо спря ваксинациите, Стойчо? Народът ти загива. Ти се подхилкваш. Засрами се. Оставка.

7

Хемус

преди 2 години

Аз като казвам,че сме станали двадесет милиона население!В тия дни е хубаво да имаш лаборатория за ПСР-тестове!Жътва е!

6

Анонимен

преди 2 години

Има ли кой да разследва как от 8000 оздравели 100,я преди дни дори 9?

5

до 2

преди 2 години

Така е, а през февруари ще внасяме "заразени" за да докараме стъкмистиката!

4

666

преди 2 години

до края на годината в България ще починат 47 000 000 българи и ще се заразят около 122 000 000

3

бааа го

преди 2 години

Има ли кой да разследва, дали е възможно и имаме ли капацитет за почти 23000 теста?!

2

2333

преди 2 години

щом август насред лято са 1000 предполагам декември на ден ще имаме по 1 млн заразени на ден

1

УчудЕна

преди 2 години

Ето тази новина чаках.........но тази бройкЪ, бройкЪ ли е?!