58

Анонимен

преди 2 години

Като отворят училищата тогава ще са по над 3 000 на ден.

57

Анонимен

преди 2 години

Във ВСИЧКИ масово ваксинирани държави имаше вълни това лято, успокоите се малко и да се надяваме, че смъртността няма да е толкова сериозна, като при другите вълни, надявам се лечението да се е подобрило и вариантът да е по-лек, стискам палци да е така! Междудругото агресивни, обиждащи вакс *** ли са новите ГЕРБерски ***? Вакс троловете, намерете инфо колко от случаите са със и без ваксини преди да обиждате и пожелавате смърт на хората, данни от други държави подсказват за тенденцията...

56

Анонимен

преди 2 години

Къде са Озверена, Угнетена и Обезпокоена ... или Герб падна и вече няма пари за *** ?

55

Анонимен

преди 2 години

Ккато се казва честито на печелившите.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53Не беше ли ПАНДЕМИЯ, кога стана ЕПИДЕМИЯ на глупостта.....хахахахаха :)))

53

не разбрал

преди 2 години

Има ли още плашещи се от "вируса"?!

52

Анонимен

преди 2 години

До Ханибал ЛектърМалко ти остава на теб, преди да те затворят. А вакснатите ще си обикалят свободно

51

Анонимен

преди 2 години

До 29: Ама наистина ли стигнахме до там да се хвалим, че сме живи и здрави след ваксина? Това кога го е имало преди? Да убеждават толкова не само в "ефективността" на даден медикамент, но и в безопасността. "Поне може би няма да влезем в болница и поне може би няма да се гътнем от тази така страхотна ваксина, която иначе е толкова страхотна, че от нея ще ни зависи правото да ходим на театър"

50

Анонимен

преди 2 години

Хора от всички страни заразявайте се!Заразете се всички за да се свърши с тая епидемия!

49

Станишката

преди 2 години

До 44. От цял свят имаш наблюедения, предполагам информацията ви я пускат на оперативките с ментора ти!?

48

Анонимен

преди 2 години

Радев каза (перефразирам): "Внимателно да се подходи и да не се затваря нищо". Да каже Радев ваксинира ли се тайно със Спутник V и защо се води по акъла да толкова заблудени хора покрай него! Да каже ще се вземат ли адекватни мерки да не пламне държавата от Делта!!! Макар, че вече има индикации, че изпуснаха много рано от предвиденото 4-та вълна. Или неговите аверчета като имат хотели и барове е дал клетва да спаси бизнеса им? А народа-кучета го яли народа.Не им пука за хората.

47

Анонимен

преди 2 години

Безмозъщни антиваксари българи егоисти треперете още малко ви остава много скоро сте с тръба в гърлото в болницата и ще се борите за всяка глътка въздух

46

реалнафантазия

преди 2 години

Защо позволиха такова струпване по Черноморието...???? Май вярно както пишеше в една книга, че в последните дни хората ще ядат и пият като за последно... :)

45

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Щом ваксинираните реват на умрело, значи сме на прав път.

44

Анонимен

преди 2 години

До дни ще са 1 500 на ден. Ама така става с министър на здр. антиваксър. Морето се пука по шевовете. Ресторантите и нощните барове искали да бачкат. Живей им се, бе! Живей им се на хората.. Искат да плющят пържоли и да пукат алкохол до сутринта.

43

Ханибал Лектър

преди 2 години

Пищете вакснати, малко ви остава!

42

Анонимен

преди 2 години

ДО 38 Ти имаш наблюдения в няколко страни, а аз имам наблюдения в цял свят. И как ги наблюдаваш с далекоглед или с подслушвателни устройства? Всичките ти приказки са клю-клю канари нали си циркаджия

41

САТАНА

преди 2 години

Не е нужно да си губите времето с ваксини

40

Кукловодител

преди 2 години

Айде момчета, стягайте се пишете по-усърдно! Чухте, че сме твърди зад вас и се размечтахте;)

39

Анонимен

преди 2 години

Заразените изобщо не ме интересуват колко са,ама изобщо!Не се тества всеки ден цялото население за да е вярна и точна информацията.Болните дето само лежат и докторите точат касата по пътеката от техния страх също не ме интересуват.Реално болните са с тръба в гърлото и те са за болница.Към днешна дата 124 души.Е за 124 болни дай да затворим цялата държава така ли?!!!Я марш!!!Никакво затваряне,даже трябва да се махне извънредното и всички да го изкарат,за да се свърши с това ''чудо''!