128

Хьшхьщйьщузшхьхпь

преди 2 години

БРАВО НА ЛУКАШЕНКО

127

Анонимен

преди 2 години

Обикновени държави упражняващи тероризъм, сър!

126

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Латвийските епилирани войничета с лакирани нокти да ходят да скимнят пред ейропата! Още помня как Тони блейката ходеше по швецките маси с едни шишенца и обясняваше че това са иракските химически оръжия. Западняците нападнаха Ирак, свалиха Садам, не намирха нищо, Тони блейката каза "Майтаб бе Уили". И дивашките орди тръгнаха. Хак са им на ейропата, и браво на Беларус и Русия. С х-о-й ще превземат ейроапта.

125

69

преди 2 години

И тоя се самозабрави, ще стане както с другите диктатори;)

124

Анонимен

преди 2 години

Уж изиди - християни с викат аллах?!?

123

Анонимен

преди 2 години

Само да отбележа, че на Запад не пускат и зле възпитани индивиди от трети държави като Беларус. :) А тия, дето обиждат местните на тяхна територия направо ги гонят от държавата. :)

122

:)

преди 2 години

Bye bye Беларустан! :))))

121

Ива

преди 2 години

Корабите се изпращат, за да спасят възможно най -много бежанци в Средиземно море,т.е. да ги пренесем в Германия.Но ако дойдат в ЕС чрез Беларус,тогава те вече не са добре дошли.Кой трябва да разбира? ЕС прекарва нелегални мигранти през всички граници всеки ден вече 7 години.Сега не разбирам вълнението, няма значение дали идват от Беларусили от Гърция, Италия или отвъд морето. *** Меркел като ги разпределя - няма проблем.. Германистан...

120

:)

преди 2 години

Като не ти дреме защо ме питаш на Запад ли си изкарвам парите и защо съм оставила баща си в мръсотия та? :))))

119

Анонимен

преди 2 години

Според мен коментарът със заглавие "да го ду.. ха България" противоречи на политиката на сайта и трябва да бъде изтрит.

118

:)

преди 2 години

Виж, мъжът ми наистина проходи като бизнесмен, след като започна да работи с Германия. :)Съжалявам, ако те натъжавам още повече. :)))

117

Анонимен

преди 2 години

Грешите,че тази с.*** бяга от война,ако е така да си бяга в съседните държави както са бягали тракийските българи с една риза на гърба си а не като тези с пари и смартфони.Това са и.зроди които чупят,изнасилват и убиват,и другата цел е да се подмени населението и да има анархия от която ще се възползва агресора зад океана.Остават три държави в света където има истински човеци Северна Корея,Унгария и Беларус-да учим езика им хора.Там е спасението!

116

:)

преди 2 години

Баща ми има апартамент в центъра на София, а аз цял живот живея и работя в България. :) Съжалявам, ако те натъжавам. :)

115

Анонимен

преди 2 години

Който копае гроб другиму, сам пада в него. Политиката на "отмъщение" никому не е донесла добро.

114

Анонимен

преди 2 години

Най-обикновени държави терористи, сър!

113

Анонимен

преди 2 години

А сега има и ковид, така че - пращай Беларус! за следващите 20 години. :)

112

Анонимен

преди 2 години

До Гошо:О, бъди сигурен, че Западът ще си защити границите, включително и от гладни и онеправдани беларуси. Българите до влизането в ЕС ги пускаха само с предварително подписан договор за работа. Трябваше да минеш сто проверки. И за вас ще е така.

111

Бай Добри

преди 2 години

Да бягат на Нас такива не ни трябват че има избягали има ама какви: Престъпници и търсищи Хранилка от западните Страни..

110

Мунчо

преди 2 години

Страните които унищожиха чрез военна инвазия светски Ирак, те трябва да приютят мигрантите. Беларус не бил в Ирак с окупационни войски. Той просто е на пътя на мигрантите. 86868

109

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха ха хаНякой ми дава за пример тоя сел..так с големия мус..так.Как ли пък няма да си губя времето да го гледам.... :)))) По-добре да си пусна бай Тошовите речи... :))))