68

House M.D.

преди 2 години

Не са бежанци, защото в Беларус не се води война. Преводът на статията е лош. Напр. изразът "държи литовската охрана ОТ ръка". По-интересното е как са стигнали от Ирак до Беларус.

67

Анонимен

преди 2 години

Еми правилно постъпват руснаците и беларусите

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 "Не знаех, че Русия и Беларус са длъжни да държат мигрантите на своя територия. Не съм чул и ЕС да им дава някакви пари за това." Не знаех, че "да държат" и "активно да участват в трафика" означава едно и също нещо.

65

Ауууууу......

преди 2 години

Седераски и Сороспийскийй вой до небесата.

64

Анонимен

преди 2 години

CLOWN NEWS NETWORK да си ги прибере и гледа. Русия и Беларус са много лиши не ги искат тези ядрени физици?

63

Тероризъм в България

преди 2 години

В България Перник изтезават хора със знанието на Главният Прокурор Гешев!Просто се спасявайте!

62

Анонимен

преди 2 години

талибаните са поискали коридор за керван 100 хиляди афганци до ЕС (литва) през беларус, лукашенко е дал одобрение. жална им майка

61

Анонимен

преди 2 години

Що не ги пуснат към Китай?

60

Анонимен

преди 2 години

Пуснали са ги понеже знаят, че сте разграден двор и ковид има само за загубените Ви граждани.

59

Анонимен

преди 2 години

До59. В България са най наведени към Русия

58

Анонимен

преди 2 години

До Гошо Не си разбрал: Беларус и Русия се занимават с ТРАФИК НА МИГРАНТИ КЪМ Европа. Това няма нищо общо с пасивна позиция. С други думи, това е най-обикновен държавен тероризъм с употребата на живи хора като оръжие. Най-гнусното нещо.

57

Анонимен

преди 2 години

На който не му харесва ЕС - чемодана и да заминава при Путин и Лукашенко, ама като решат да емигрират всички бягат на Запад. Пък и политиците вместо в Москва пращат дечицата си у гнилия Запад.

56

Гошо

преди 2 години

Ами да ги спрат бе Тия от ЕС все си мислят и се опитват някой друг да им върши работа Прави са от Беларус и Русия като са намерили село без кучета иначе на разните му европеиици устите им големи -демокрация свободно предвижване Путин диктатор Лукашенко сатрап А сега да ви видим вас демократковците То в Афганистан се видя де ама и в къщи да се видите, е сега афганистански демократи да си отимате Путин и Лукашенко ще ви помогнат

55

Анонимен

преди 2 години

Русия и Беларус упражняват държавен тероризъм. Къде е тук новината?

54

Анонимен

преди 2 години

За какво отмъщават? Защото са мързеливи и пияници, а европейците са работливи и магазините им са пълни? И вместо да работят те отмъщават.Цялата им държава и народ са едни нескопосани. Като отидат на Запад се занимават не с работа като източноевропейските емигранти, а с кражби и проституция.

53

Анонимен

преди 2 години

Русия реши да не използва прибалтийските пристанища за транзит на стоки към Русия, в резултат на което железниците на прибалтийските фалираха (докато преди правеха добри печалби от транзита). Лидерите на Естония, Латвия и Литва излязоха с нещо като ултиматум пред ръководството на Европейския съюз. Те настояват Брюксел да отпусне пари за един от най-големите инфраструктурни проекти в региона - железопътната линия "Рейл Балтика", в противен случай заплашват да блокира разпределението на парите в Европейския съюз за борба с "пандемията".

52

Анонимен

преди 2 години

Лерастията и брътвежите й ми дойдоха до гуша с брътвежите си. Като са им толкова мили мигрантите да ходят да ги обслужват на място.

51

Анонимен

преди 2 години

Когато Литва стана независима, населението и беше 3.7 милиона. Днес Литва е 2.5 милиона - населението намаля с повече от един милион и половина. За 2020г в Литва са се родили 15 000, умряли са 22 хил.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Добре дошли белоруси в българските земи. Може ли 3-4 милиона ако обичате!" - И защо да идват в България? Те на запад не ходят да мият улиците и да пpocтитуират както всички източно европейци, та какво остава в България да дойдат - страна от третия свят.

49

Анонимен

преди 2 години

Искам белорускини емигрантки на талазииииии!