148

Анонимен

преди 2 години

Същото прави Русия в Афганистан. Руснаците единствени, не затвориха посолството си в Кабул, което означава, че си сътрудничат с талибаните. За да отслаби ЕС, ще пусне стотици хиляди афганистански към ЕС.

147

Анонимен

преди 2 години

Беларус отмъщавали, русия отмъщавала ...А не бе, ще седят и ръкопляскат на ЕС и налаганите санкции.

146

Питър

преди 2 години

До даа: Ами то си пише бе, момче, в статията е споменато, че лукашенковците и путиновците нарочно правят безвизови режими с такива държави, за да се напълнят с отчаяни хора и да си играят игричките Ама ти си писател, а не читател, откъде да ги знаеш тия работи

145

дааа

преди 2 години

До от трън на глогя ми кажи,как са попаднали в Беларус?Нито рашите,нито белорашите имат пряка граница с Ирак,Сирия,Афганистан?КОЙ ги пусна по Беларус и до Русия?Що не пишете за това!

144

от трън на глог

преди 2 години

бягат от религиозен фундаментализъм , а попадат на комустически фашизъм

143

Анонимен

преди 2 години

От къде Бай Али от Багдад и сподвижниците му ,изтерзани,измъчени и ограбени от войната намериха по 12000 евро да ги дадат на каналджиите ?

142

Анонимен

преди 2 години

Само след 4 дни Меркел ще изпее своята лебедова песен в Москва. Предполагаемият текст би изглеждал така: ---Смили се, Государю! Зима иде, Камарад Путин. Моля те да разрешиш увеличаване на обемите на газоподаването за Германия. Вярвам, че пуско-наладъчните мероприятия по първата линия на "Северен поток-2" са приключили успешно и ние двамата сега безотлагателно ще можем да стартираме газоподаването по първата линия на спасителния за ЕС "Северен поток-2". Моля, Государю! Много, много моля!

141

Анонимен

преди 2 години

Нали EС обича многообразието,нали европейското ,,семейство '' е пример за хуманизъм,какво става? Защо сега не искат да приемат с отворени обятия ,,многообразието'' ? Вместо да налагат санкции ,трябва да дадат награди на Беларус и всички доставчици на на нови европейци ,граждани на света които ще осъществят заветната цел на обитателите на вавилонската кула в Брюксел !

140

Анонимен

преди 2 години

Идил уби хиляди езиди мъже и пороби хиляди жени и деца между 2014 и 2017 г., в това, което ООН нарече геноцид. Защо Пиндостан, който безпределно властваше и продължава да властва в Ирак, не предотврати този наречен от ООН геноцид?

139

Анонимен

преди 2 години

Бацко заявил: "Няма да задържим никого. В крайна сметка ние не сме тяхната крайна дестинация. Те се насочват към просветена, топла, уютна Европа ". Прав е и знае, че и да ги задържи, лицемерните и двуличните еесовци пак ще го обвинят, че нарушава павата на човека като задържа мигрантите на белоруска територия против волята им.

138

За Меркелица

преди 2 години

и съпортарите й ще требе международен трибунал, за да ги провесят по клоните на дърветата. Надявам се, че в Германия дърветата имат здрави клони и ще издържат на товара. Толкоз по въпроса! Може и Баба Сталина-Кристалина да увисне за някой клон за нейни приказки, путкрепящи нашествието от мигрантски ***.

137

Хюго Бос

преди 2 години

Умилих се и пуснах сълза за ислямския нелегален кмигрант, който утре ще почне да ми натрапва гнусната си религия, да иска халал и да се възмущав как са облечени жените. Грантаджийските медии май бъркат читателите- ние не сме западняците с промития мозък. Минали сме през цедката на комунистическата пропаганда и пасквили като този, особено за ненавиждана от нас религия, предизвикват само погнуса към медията.

136

Ха!!!!!

преди 2 години

Тия журналисти писали статията, не са в час. Точно това искат глобалистите и интернационалистката Меркел и наследниците и. Дори ще му целуват ръка на Лукашенко от благодарност. ЕС спешно се нуждае от лекари, инженери и квалифицирана работна ръка.

135

Не у мене молим те

преди 2 години

А бре джурналисти и драскописци ! Не разбрахте ли че тия циркуси не вървят ?! Ако не беше случката ( напълно оправдателна ) със самолета нямаше още 100г. да споменете държавата Беларус ! Сега вече са най големия ху. в гъ.а ви !

134

кофти

преди 2 години

ЕвроСъюз си отива и въобщее предстоят много промени... жалко! но можеше да се очаква с всички тея старчоци и изветрели кратуни в управлението му налат санкции на *** на лукашенко дървят се на ердоганя тичат по свирката на американците а ЕС е толкова крехък и слаб и вече загуби битката. не са в състояние да налагат на който и да е квото и да било пред разпад

133

Анонимен

преди 2 години

*** война, за която и Адолф Хитлер нямаше да се сети!!! Враговете на демокрацията трябва дя бъдат безмилостно ликвидирани до крак!!!

132

Ива

преди 2 години

Корабите се изпращат, за да спасят възможно най -много бежанци в Средиземно море,т.е. да ги пренесем в Германия.Но ако дойдат в ЕС чрез Беларус,тогава те вече не са добре дошли.Кой трябва да разбира? ЕС прекарва нелегални мигранти през всички граници всеки ден вече 7 години.Сега не разбирам вълнението, няма значение дали идват от Беларусили от Гърция, Италия или отвъд морето. *** Меркел като ги разпределя - няма проблем... Германистан... те така... ние добрите, той лошия...

131

Йово

преди 2 години

Че кой ги покани бежанците да идват в Европа. Не беше ли мама Меркел? Лукашенко не ги е канил затова на него бежанци не му трябват, да се оправят на запад след като са ги поканили!

130

Анонимен

преди 2 години

ЕС трябва да си плати за лоялността на САЩ и съучастието в престъпленията им в Северна Африка, близкия изток и централна Азия. Беларус и Русия не са длъжни да поемат отговорността за тази варварска агресия към суверени държави. Лукашенко е абсолютно прав и действията са му логични.

129

123

преди 2 години

абе дека е Динко бе