136

anonymous

преди 2 години

Много скоро Маринов ще се убеди,че няма невъзможни неща.Иначе внушението му е толкова прозрачно,че повече няма накъде.Знаем,че с всичките си действия готвите нещо като държавен преврат и едноличната власт на солдафона Радев.

135

Анонимен

преди 2 години

Няма невъзможни неща. Невъзможно е само Александър Маринов - агент Майстора да се върне назад във времето и онази нощ на 1996г. когато застреляха Васил Илиев боса на ВИС. Агент Майстора е последния човек видял жив Васил Илиев. След това Илиев тръгва на друга среща с Трифонов и по пътя за хотел Мираж е застрелян.Как агент от ДС ключова фигура в подземния свят от 90-те междувременно е шеф на Стратегическия съвет на Президента Радев? Абе, Радев, проверявай си агентите, че ставаш много съмнителен!!!

134

Ани

преди 2 години

Нищо няма да стане . На крачка от възможното - Новото се самоизяде грозно. Забравиха защо са там. Забравиха целите - а именно боцъ и действията му да се разследват, каренин( който няма и диплома).Ще спечели тиквата, няма как. Кой друг ? То е ад ( ако не са дрогирани, няма извинение за това с.елско его(ист) центрично съществуване в Парламента. Последно се задават жълто- кафяви въпроси на министър Петков. А за каренин някое действие . Нещо , което да им измие срама на всички.Гладни хиени

133

Tolio

преди 2 години

Един човек който в другите бивши соц страни ,щеше да е изгнил в затвора или обесен(Румъния Сърбия) е консултант на президента и казва какво може и какво не може да става.Ще дойде ден когато Слави ще се споменава като поп Кръстьо (Димитър Общи).

132

Анонимен

преди 2 години

Напротив.Всичко е на една ръка разстояние до връщането на Бойко..

131

Ужас !

преди 2 години

Доживяхме човекът , управлявал вездесъщата Държавна сигурност на комунистите днес да казва какво може и как да се прави !!! Ужасно е ! Ами че скоро и лагерите в Белене и Ловеч ще възстановим ! Този Маринов е връзката на Москва с Фигуранта и уверено вървим към Задунайская губерния !

130

До Тролчо

преди 2 години

Познава се,че един червен троляк пише в полза на зеленочорапците,смени малко това герП,че се разбира,че си сам на амбразурата!По темата,с демонстрацията на пълна некомпетентност от страна на радевите проекти,се даде възможност на народа да сравнява и да разбере,кое е по-доброто!

129

Анонимен

преди 2 години

Един експерт на БСП каза , преди въвеждането на еврото шоково увеличение на доходите. Да , точно така , шоково увеличение на доходите. Ей тоя филм само още не съм го гледал. Или всъщност съм го гледал , така и при Виденов БСП шоково ни направи милионери в тоалетна хартия. То шок беше , то доходи беше. По добре недоказания в безброй много кражби, канибала от Банкя, подслушвача от пожарната, еднокнижника тиква начело на държавата, че другите явно и половин книга не сте прочели.

128

Пенсионер

преди 2 години

Стой, та чакай- избори!

127

Анонимен

преди 2 години

А управление без ГЕРБ възможно ли е ? - разбира се, с голяма инфлация , хаос , безредици , емигранти , диктат на олигарсити и перманентна нестабилност. Хората с право казват - денят се познава от сутринта.

126

Винету на бял кон

преди 2 години

до АлМаринов...а *** че си ***!!!!Никога не казвай НЕВЪЗМОЖНО!!!!МатриЯлЪ може и да те изненада!!!

125

наблюдател от ООН

преди 2 години

Паживьом увъйдим....

124

роден в софия

преди 2 години

Харесва ли му на някой шоуто ,което тече в момента, ...? грипена си прави предизборна кампания, кака ку ри, точи лиги да управлявя, а ян бибиян и галевица съсъкат отстрани.Готино!!!

123

Sk

преди 2 години

И абсурдно!!

122

Анонимен

преди 2 години

ДСара Маринов просто споделя за какво работи ДС ръководено от Москва. Изненадани няма.

121

До 124

преди 2 години

"Бойко ке се дигне" Ке се дигне разбира се, как няма да се дигне... Както казва народът: Когато цъфнат налъмите!

120

Уххааа

преди 2 години

Скоро ще метем необолшевишки джендъря по паветата...

119

Анонимен

преди 2 години

Гербавите скоро ще бъдат окаушени!

118

Празноглава мутра

преди 2 години

Борисов ви остави да управлявате вие подпалихте държавата, а завераджиите ви само дето не са се изяли един друг.Некадърни алчни Бо-клу-Ци.Не могат да разпределят баницата,всеки драпаш за най-големия комат

117

Протестър

преди 2 години

"Майстора" познава хората които настройват машините за гласуване и знае кой ще бъде на власт.