96

Анонимен

преди 2 години

До 74. Да не говорим пък къде отиват после данъците - обществени поръчки към свързани фирми, фактурирани на тройна-четворна цена и разликата от реалната се делка. Ами по-добре тези пари да останат в малкия бизнес и да се върнат в нашата си икономика, отколкото шайка мазни едри крадци да ги изхарчат за глезотии в чужбина. ГЕРБ са за затвора!

95

Димитър Георгиев

преди 2 години

Този "професор" беше пръв съветник на жан виденов и знаем докъде докараха държавата тези умници.Сега слушаме големи революционни приказки от радевци,рашковци и пр.зелени чорапи,чалгарските про стаци и притоплени политически трупове от мутри влез-излез,гномове и пинокио и пр.некадърници.Но държавата затъва с всики изминал ден,енергетиката е в колапс,шантавата архитектка стопира строителството,здравеопазването е поверено на брутален далавераджия,бюджета се издънва.Та да не плачем скоро за ББ

94

Анонимен

преди 2 години

До 74. Ако отварянето на границите беше основния фактор за изтичането на население, то щеше да има първоначално цунами, което постепенно да стихне, но не. Границите са отворени от преди ГЕРБ, а населението изтича постоянно през целия им мандат като всъщност потокът се увеличава всяка година. Има си статистика, която уж ви е толкова ценна. И при бизнеса не става въпрос за данъци. Магазин за дрехи глобяват че нямал мивка. Това е РЕКЕТ.

93

стоян

преди 2 години

Какъв Герб бре?Нали ако отново видим мутрокомуниста Борисов на власт моментално ще препълним площадите.Миналата година Тиквата с месеци не смееше да стъпи в центъра на София.Тоя път ще го гоним с камъни до Банкя.Пардон,до централният затвор.

92

Анонимен

преди 2 години

Те не са си тръгнали от власта ,а той ще говори че не можело да се върнат.

91

не съм трол

преди 2 години

Борисов може да е бивша мутра,ама е знаещ и можещ!А тия хамстери като не са мутри какво направиха до сега!?Едно голямо НИЩО!!!!!!!!

90

До 88

преди 2 години

*** питай мама какво да.облечеш днес и тогава пиши глупости, ***!!!

89

до 13

преди 2 години

На другарчетата им построихме светлото бъдеще!Сега ще искат да строим и на децата им!Ама то е казано:"Ахмак лозе копае,тарикат вино пие!"Та и ние така!!!

88

Анонимен

преди 2 години

Съветник от ДС да ми говори за ГЕРБ!? Е няма такъв смях:))))))))))))))))))

87

Отговор

преди 2 години

До 88 Рашков даже каза че имал доказателства, но щял да ги покаже...някой "друг път"!

86

Анонимен

преди 2 години

Новото правителство трябва веднага да праща експерти в Румъния да черпят опит как вкараха корумпираните политици в затвора и държавата им стъпи на правия път. Доскоро все им се смеехме, че са зад нас, а сега вече им дишаме праха. Като вкарат Мутрата в затвора ГЕРБ ще умре завинаги. От там ще последват другите и новите ще ги е страх да крадат, защото вече ще има последствия. Сега им е като разграден двор и правят каквото си искат.

85

Огнян

преди 2 години

Браво Слави, мачкайте ги тия всичките хрантутници ние сме със вас!

84

Някой

преди 2 години

На клакьорите на Фигуранта да напомня, че който плаче над чужд Гро*б ,сам пада в него!

83

Анонимен

преди 2 години

искам да съм бригадир на новите имоти на рашков.като ме призове партията майка ми падат задръжките.

82

Анонимен

преди 2 години

На никого не му стиска да тикне гербавите в затвора, другарю.

81

Анонимен

преди 2 години

Всяко нещо си има начало и край. Само геврекът си няма! Народна поговорка.Свидетели сме на началото на края на ГЕРБ. Е да, по-добре няма да стане, не съм оптимист. Но Бойко Борисов ни доведе до тази безисходица!!! Не можеш да крадеш 12 години, и да очакваш да ти се размине и да крадеш още 12 години европейски средства!!!

80

Анонимен

преди 2 години

Гербавите скоро отиват да гният. По затворите.

79

Анонимен

преди 2 години

По голями комунисти от герберастите едва ли има.

78

Надблюдател

преди 2 години

Че откога шефът на ДС-секцията на Радев реши, че най-голямата партия в България не може да управлява ?Тези кукловоди се взеха много насериозно! Що си мисля, че кой ще управлява се решава от българският избирател?

77

Анонимен

преди 2 години

българите искат пак да робуват на комунисти.да им строят бъдещето.